Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Roskakatoksen laajennus

Hinta 7550,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

20

 Remontin toteutus

09.10.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Roskakatoksen rakentaminen

Kuvaus

Kuuden talon yhteisen roskakatoksen laajennus nykyisen jatkoksi omalla sisäänkäynnillä, sekä nykyisen oven muuttaminen lukittavaksi (lukot hoitokunnalta). Katos on betonilaatalle perustettu, puurakenteinen ja tiilikatolla. Laajennusosaan tarvittavan betonilaatan mitat ovat 2,8m x 1,95m ja paksuutta vanhalla laatalla on reunassa 20 senttiä.

Perustukseen riittävä raudoitus, maanvaihto ja routaeristys jotta laajennusosa ei liiku vanhaan nähden, olettaen että vanha ei liiku. Mahdollinen liikkuminen tulee huomioida saumakohdan rakenteessa.
Aluskate tiilikatteen alle. Betonilaattaa vasten tuleva puu painekyllästettyä ja bitumikermillä betonista erotettuna. Sisäpuoli maalataan valkoiseksi, ulkopuoli kahteen kertaan vanhan osan sävyillä. Kattotiiliä (Benders Palema) voi tilata lavallisen ja loput jäävät hoitokunnalle.

Tilaaja hoitaa kivituhkan pinnan tasaamisen uuden sisäänkäynnin tasalle, sekä nurmikon maisemoinnin rakentamisen jäljiltä. Ympäristö on kuitenkin tasattava rakentamisen jäljiltä, sekä ylimääräiset maa-ainekset tulee kuljettaa pois.

Työn aloitus on joustava ja valmista tulisi olla 16.10.2023 mennessä. Rakentamisen mallin ja tarvikkeiden määrät, sekä pituudet saa helposti laskettua nykyisestä, jota käytännössä monistetaan. Lasku jaetaan kuuteen osaan, jolloin jokainen hoitokuntalainen saa oman osuuden kotitalousvähennykseensä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua