Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pieni remontti keittiössä

Hinta 500,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

1 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

49

 Remontin toteutus

20.10.2004

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Keittiöremontti

Kuvaus

Sähkötyöt
- Uusia tai vaihdettavia pistorasioita on yhteensä 1. Yksi pinta-asennettu pistorasia tarvitsee siirtää.
- Valaisinpaikkoja ei tarvitse siirtää
- Valaisimien asennustyö ei kuulu urakkaan
- Pintoja ei tarvitse purkaa tai niitä on jo valmiiksi purettu. Nykyinen pistorasia asennettu kaapin sisällä, joten kaappi tarvitsee purkaa. Kaapin ovet ja listat ovat valmiiksi purettu.

Lattiaremontti
- Uuden lattian materiaalina parketti tai muu ratkaisu?
- Ei tarvetta vanhan lattian purkutöille
- Jalkalistojen asennus

Remonttiin kuuluisi pintasähköasennus, kaappien purkaminen, yhden kaapin siirto ja tarvittaessa mahdollinen pienentäminen, lattian teko betonin päälle ja uusien jääkaappien asennus siihen.

Kahden vanhan integroidun jääkaappipakastimen tilalle on tarkoitus asentaa kaksi isompaa vapaasti sijoitettavaa jääkaappipakastinta. Vanhat jääkaappipakastimet on viety pois ja uudet jääkaappipakastimet ovat jo odottamassa asennusta. Vanhojen keittiönkaappien alla on noin 50 cm betonia, jonka jälkeen alkaa parketti, joten betonin päälle tarvitsisi rakentaa lattia tai keksiä jokin muu ratkaisu. Betonin ja parketin korkeusero on noin 1,5 cm. Vanhaa parkettia löytyy varastosta kaksi noin 19 x 225 cm mittaista palasta, jos sitä voi käyttää osittain hyödyksi.

Yhteen purettavaan kaappiin on asennettu pinta-asennuksena pistorasia, joka pitäisi siirtää uusien jääkaappien tieltä toiselle puolelle komeroon tai sitten vetää pidempi johto ja asentaa pistorasia jääkaappien päälle.

Keittiössä on kaappeja yhteensä kolme kappaletta ja niiden ulkomitan leveys on 60 cm. Uusien jääkaappien leveys on 59,5 cm. Yksi kaapeista on siivouskaappi, joka olisi tarkoitus siirtää jääkaappien viereen toiselle puolelle kuin missä se nyt on. Jääkaappien ulkosivuille jäisi näin ollen 0,5 cm tilaa ja ne pitäisi mahtua vierekkäin vanhojen kaappien väliin mutta jos väli jää liian pieneksi, niin tarvittaessa siivouskaappia tarvitsisi mahdollisesti muokata kapeammaksi.

Remontin aikataulutoive olisi se, että remontti tehtäisiin mahdollisimman pian.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua