Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin vaihto laminaattiin, katon ja seinien maalaus sekä sisäovien vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

75 m2

 Sijainti

Pirkkala

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

25.05.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Yleinen kuvaus kohteesta:

2002 valmistunut rivitaloyhtiö. Yksitasoinen asunto, 3h ja keittiö, viisto sisäkatto. Remontoitavaa pinta-alaa yhteensä lattian ja katon maalauksen osalta n. 65 m2. Remontin ulkopuolelle jäävät tilat: wc, kylpyhuone, sauna ja vaatehuone. Nykyisestä parketista kuva liitteenä.
Makuuhuoneessa on tapahtunut viikko sitten pieni kosteusvahinko (iso viinipullo särkynyt ja viini pääsi parketin alle). Lisäksi viiniä loiskui myös viereiselle seinälle. Vahinko on vakuutusyhtiössä käsittelyssä. Vakuutusyhtiön toimesta lattiaa on jo käynyt katsomassa tarkastaja, joka teki myös lattian rakenteesta kosteusmittauksen. Kosteutta löytyi hieman, parketin alla olevasta kerroksesta. Raportissa seuraava maininta: Lattian parketissa muodonmuutoksia. Lattiapinnoitteen runkorakenteen kosteus vauriokohdalla 15- 36p% (kostea). (Tarkastajan raportti saatavilla) Parketin purun jälkeen, tarkastajan kehoituksesta tulisi tehdä pohjan rakennekosteusmittaus. Alla olevan kerroksen mahdollinen korjaustarve tulee huomioida. Makuuhuoneen lattiaremontti menee todennäköisesti vakuutuksen piikkiin ja tämän vuoksi makuuhuoneen lattiaremontti pitää eritellä tarjouksessa.


Pyydän tarjousta eriteltynä seuraavista töistä:

Vakuutuksen piiriin todennäköisesti menevä korjaustyö
-makuuhuoneen (12m) parketin ja lattialistojen purku. Uuden laminaatin ja lattialistojen asennus. Parketin alla olevan kerroksen korjaus tarvittaessa. Yhden seinän maalaus.

Muu itse maksettava korjaustyö
-muun huoneiston vanhan parketin ja lattialistojen purku. Uuden laminaatin ja lattialistojen asennus. (Uudesta laminaatista kuva liitteenä.) Tilat joita tämä koskee ovat makuuhuone, keittiö, olohuone ja käytävä. Pinta-ala n. 53m2.
-Viiston ruiskurapatun sisäkaton maalaus valkoisella kahden makuuhuoneen, keittiön, olohuoneen ja käytävän osalta. Huonekorkeus korkeimmillaan 3.3m.
-käytävän seinien maalaus valkoisella maalilla. Seinissä nyt valkoiseksi maalattu lasikuitutapetti, jonka päälle maalauksen voi tehdä. Tasoitettavia reikiä ei juurikaan. Käytävä n. 5.5m pitkä, korkeimmillaan 3.3 metriä pitkä. Käytävästä kuva liitteenä.
-väliovien vaihto, vanhoista ovista hyödynnetään lukot, helat ja mahdollisuuksien mukaan myös saranat. Uudet ovet muotopuristeovia. Vaihdettavia ovia viisi. Samalla uusitaan oviaukkojen peitelistat.

Asunnossa pyritään asumaan myös remontin aikana, joten remontti pitää toteuttaa osissa, esim makuuhuoneet kerrallaan ja muu huoneisto seuraavaksi. Loppusiivous ja jätteiden poisvienti tulee sisältyä tarjoukseen. Rakennusmateriaalit toimitetaan itse paikalle, yhdessä urakoitsijan kanssa laskettujen ja sovittujen määrien mukaisesti.
Työn tulee olla kotitalousvähennyskelpoista. Urakoitsijalta edellytämme voimassa olevaa vastuuvakuutusta.
Aloitusaika joustava.
Tarvittaessa asuntoa voi tulla katsomaan ennen tarjouksen tekoa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua