Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon maatyöt

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

900 m2

 Sijainti

Taipalsaari

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

19.11.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu

Kuvaus

Etsitään 1krs. hirsisen omakotitalon (rakennusala noin 193m2) maarakennustöille urakoitsijaa.

Kokonaishankkeeseen kuuluu tontin maatöiden + jätevesialueen tekemisen lisäksi energia- ja käyttövesikaivon poraaminen kallioon (kilpailutetaan myös erikseen jos kokonaishankkeelle ei tekijää löydy) sekä perustusten tekeminen (kilpailutetaan tarvittaessa erikseen).

Kohde on kallioinen, asteittain tien tasolta kohoava omakotitalotontti. Lisätietoa tontin maaperätutkimuksen tuloksista sekä suunnitellusta lattiakorosta saa ilmoituksen liitteenä olevasta dokumentista. Tonttia pitää pengertää sekä louhia oikean lattiakoron saavuttamiseksi sekä vedenkulun ohjaamiseksi (+ kanaalit sähkö- ja vesivedoille rakoliiterille ja autotallille). Toinen erillinen kanaali tulee tehdä jätevesien käsittelyalueelle.

Tontilta on siivottu suurin osa kaadettujen puiden kannoista alkukesästä 2023. Käsittelemätöntä aluetta on vielä autotallin kohta, josta maatöitä edeltävästi kannot tulee poistaa.

Tontin koko mahdollistaa pitkälti mm. louhtintamateriaalin uudelleenkäytön ja siltä osin poiskuljetustarpeita louhintajätteelle ei ole. Pengerrysten avulla piha-alue erottuu selkeästi talon- ja viheralueen osuuksiin. Lisäksi tontilla jo olevalle rakoliiterille tulisi pengerryksen avulla mahdollistaa korko liuskalle varten.

Nykyisessä taloustilanteessa vastaanotamme ainoastaan urakkatarjouksia, pyydämme siten tutustumaan materiaaliin sekä mahdollisuuksien mukaan tutustumaan kohteeseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua