Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Neljän sisäoven uusiminen - konsultaatio

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

64 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1959

 Remontin toteutus

16.04.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäovien vaihto

Kuvaus

Asunnossamme on 4 sisäovea, joista ainakin 2 kpl haluaisimme vaihtaa uusiin, ja 2 kpl joko korjata/muokata tai vaihtaa riippuen siitä onko korjaus mahdollinen. Työ vaatii mahdollisesti mittatilaustyönä valmistettuja ovia. Haluaisimme nyt alkuun jonkun oviin erikoistuneen henkilön, joka voisi käydä paikan päällä arvioimassa miten meidän kannattaa ovien kanssa tehdä. Sen jälkeen katsottaisiin miten edetään.

Tässä ovien kuvaukset, ja liitteenä myös kuvia. Kaikkien ovien kohdalla haluaisimme välttää oven karmien vaihtamista, jos se vain on mahdollista. Voitaisiin katsoa jokaisen oven kohdalla erikseen, miten kannattaa tehdä.

Ovet:

Eteisen väliovi: Tämä ovi on vanha, ja päästää paljon ääntä läpi rappukäytävästä. Haluaisimme siis vaihtaa tilalle ääntä eristävän oven. Tämän oven kohdalla erityisesti voi olla vaikea vaihtaa itse oven-karmia.

Kylpyhuoneen ovi: Myös tämä ovi on vanha, ja päästää paljon ääntä läpi. Tähän haluaisimme myös joko ääni-eristys oven, tai sitten ihan vain tavallisen oven, joka olisi vähän tukevampaa tekoa kuin nykyinen ja siten päästäisi vähemmän ääntä läpi.

Makuuhuoneen ovi: Tämä ovi on muuten ok, mutta sitä ei saa kunnolla kiinni, sillä karmissa oleva vastakappale "lukkorungolle" on viallinen. Paras olisi, jos tähän saisi vain oven kiinni pitävän mekanismin korjattua.

Parvekkeen sisä-ovi. Tähän toivoisimme joko nykyisen oven muokkausta tai uutta ovea. Nykyisessä ovessa on jostain syystä aika pieni ikkuna, ja mieluummin haluaisimme siihen vastaavan ikkunan kuin varsinaisessa parvekkeen ovessa. Voisikohan siis vanhaa ovea muokata, tai sitten vaihtaa joku isompi-ikkunainen uusi ovi tilalle?


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua