Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattia- ja keittiöremontti

Hinta 5792,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

45 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

28.05.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Tarvitaan lattia- ja keittiöremontille tekijät ja yksi taho vastaamaan kokonaisuudesta, että kaikki tehdään järkevässä järjestyksessä.

Remontin kuvaus:
- Muovimatto on purettu pois, sen jäljiltä lattiassa on liimaa. Lattiat pitää hioa ja tasoittaa ja asentaa vinyylilankut (Karitma). Vinyylilankkuja ei olla vielä tilattu, mutta toimitusaika ei ole pitkä.
- Ovenkarmit ja lattialistat uusitaan. Suurin osa listoista on purettu, vain hankalimmat kohdat patterien takana on jäljellä. Ovien karmit pitäisi poistaa tai suositella, jos ne voisi säilyttää ja kunnostaa.
- Makuuhuoneen oviaukko pitää kaventaa niin, että siihen voidaan asentaa integroitu jääkaappipakastin. Makuuhuoneen puolelle sen taakse tulee liukuovikaapisto, mikä pitää asentaa myös. Sitä ei ole vielä valittu.
- Keittiö on purettu. Laatat tulen poistamaan vielä itse. Uutta keittiötä ei ole vielä tilattu, valinta pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä.
- Keittiössä ja makuuhuoneen puolella on tehtävä sähkötöitä. Alustava suunnitelma on olemassa.

Asbestikartoitus on tehty, asbestia ei löytynyt.
Makuuhuoneen seinät on jo ehditty maalata, ne varsinkin pitää suojata tarkasti ennen lattiatöitä.

Arvostan ennen kaikkea vastuun ottoa siitä, että kaikki tekeminen toteutetaan toimivasti ja laadukkaasti. Alihankkijoita voi käyttää, mutta haluan, että jollain on kokonaisvastuu.

Erittelethän tarjouksessa eri työvaiheet ja materiaalit. Jos olet erikoistunut vain esim. lattiaremontteihin tms. voit jättää tarjouksen vain siltä osin.

En asu asunnossa vielä, tavoite on päästä muuttamaan toukokuun loppuun mennessä kun remontti on valmis. Näytän asuntoa mielelläni ja keskustelen remontista tarkemmin ennen kuin odotan tarjousta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua