Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lahonneiden ulkolaudoitusten korjaus taloyhtiössä

Hinta 10000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

21

 Remontin toteutus

21.08.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Julkisivuremontti

Kuvaus

Paritaloyhtiön paritalojen silminnähden lahonneiden varastojen räystäslautojen eli otsalautojen sekä ikkunanpielilaudoituksien vaihtaminen uusiin vastaavan tyyppisiin.
Työ kohdistuu kuuteen Espoon Muuralassa sijaitseviin kuuteen paritaloon, jotka ovat lähes identtisiä. Talot ovat kaksikerroksisia. Talot ovat valmistuneet 12/1999 ja taloyhtiön puuosat on kerran aiemmin maalattu. Kussakin talossa on kaksi ulkovarastoa ja niiden räystäslaudat ovat monin paikoin lahonneet useimmissa taloissa.

Pohjamaalattua puutavaraa voidaan käyttää, varsinkin jos lopullinen pintamaalaus joudutaan tekemään eri ajankohtana. Maalaustöitä suoritettaessa työn toteuttaja tekee asianmukaisesta pintojen suojauksen maalaustyön ajaksi sekä hankkii käyttöönsä mahdollisesti tarvittavat telineet ja tikkaat työn suorittamiseksi. Lisäksi hän vastaan syntyvien jätteiden poisviemisestä. Taloyhtiön roskakatokseen ei voi jättää rakennusjätettä. Ämmässuon sorttiasemalle on lyhyt matka.

Aikataulu sovitaan yhdessä tarjoajan kanssa. Työ on mahdollista aloittaa heti kun tarjous on hyväksytty.

Tarjousta pyydetään alvillisilla hinnoilla (sis. alv) tuntityönä tai kokonaisurakkana eriteltynä työ ja tarvikkeet. Kokonaisurakan tarjoaminen edellyttää paikan päällä käyntiä. Joka tapauksessa ennen työn aloittamista tehdään yhteiskatselmus taloyhtiössä ja arvioidaan työn kokonaislaajuutta ja ajallista kestoa.
Materiaalit ja tarvikkeet saa autolla lähelle kohdetta. Kuormien tuominen sekä purkaus ja lastaus on sallittua pihatiellä. Muutoin ajoneuvoa tulee säilyttää taloyhtiön vierasparkissa yhtiön välittömässä läheisyydessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua