Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

Hinta 12640,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

1961

 Remontin toteutus

25.05.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti
Asbestikartoitus

Kuvaus

Pienen kylppärin uusiminen kauttaaltaan. Urakka avaimet käteen tyyppisesti sisältäen kaikki työt (myös putki- ja sähkötyöt) ja mahdollisesti tarvittavien suunnitelmien hankkimiset jne.
Suuntaa antava suunnitelma tilasta on jo olemassa (pfd muotoinen yhteenveto liitteenä), ei kuitenkaan pakko tehdä täysin sen mukaisesti.

Vanhastaan ollut ilman vedeneristyksiä muovimatolla, ammeella, valurautaviemärillä jne. Pöntön paikka pysyy vanhana, samoin lattiakaivon (uusittava), mutta uusi kuivakaivo tarvitaan suihkulle.

Vanha kylpyhuone on jo purettu pääosin (esim. vanha amme ja kaakelit purettu ja kannettu jo pois). Tilassa vielä pönttö, hana ja suihku putkineen. Allasta ei ole, eikä mitään kaappeja tmv. Sähköt on tilasta purettu. Asbestikartoitus on jo teetetty, ei ollut.

Vanhastaan ollut vain yksi lattiakaivo tilan keskellä seinän lähettyvillä pesualtaan alla, sekä siitä lähtenyt haara lattian sisässä suoraan ammeeseen liitettynä. Putki nousee lattiasta ammeen vanhalla paikalla. Uuteen toteutukseen halutaan pelkkä suihku, eli tuo putki tulee purkaa ja lattiakaivo uusia, sekä tehdä uusi kuivakaivo suihkun luo joka liitetään toiseen lattiakaivoon. Tarvittaessa lattian koron nostaminen OK, jos uusi kaivo sen vaatii. Vanhastaan tilassa ollut myös vesipatteri, joka on tulpattu (putket esillä). Tämän tilalle tarkoitus laittaa vesikäyttöinen pyyhepatteri kromiputkin.

Uuden toteutuksen putket ajateltu toteutettavaksi pintaputkin. Sähköt halutaan upotettavaksi seiniin. Kaikki seinät on kovaa seinää. Vanhastaan ei ole lattialämmitystä, mutta nyt sähköinen lattialämmitys halutaan.

Ohessa on suuntaa antava suunnitelma. Muutama erikoismaininta jotka ei siinä esiinny:
-Katto ajateltu toteutettavaksi valkoisella MDF paneelilla. Tehtävä pieni alaslasku nykyisestä katosta, jotta katon sisään saa putkien vaakasiirrot ja sähköt.
-Suihkuseinämä voi olla myös esim. liukuovellinen koko huoneen leveydeltä. Suihkukaappikaan ei ole täysin poissuljettu vaihtoehto, varsinkin jos tällä on merkittävä kustannuksien kevennys. Täytyisi olla kuitenkin mahdollisimman tilava. Tahtotila olisi, että suihkualueen vesien roiskuminen olisi mahdollisimman hallittua näin pienessä kylpyhuoneessa.
-Asunnossa on sähköt uusittu kokonaan jo aikaisemmassa vaiheessa, ja tällöin on vedetty jo kylpyhuonetta varten kaksi ryhmää odottamaan remonttia, eli keskukselta tulevat kaapelit (2kpl 3x2,5 MMJ) kylpyhuoneeseen on jo kaapeloitu.
-Mallissa esiintyy 10 tarkemerkkejä, kuvastavat sähkökytkimiä, pistorasioita, termostaatteja, lattiaviemäreitä ja IV kanavaa.
-Kylpyhuoneen ovi uusitaan kokonaan. Vanha ovi ei ole vakiokokoinen. Jos saa kustannustehokkaasti oviaukkoa hieman suurennettua, että M8xM21 oven saa niin mieluusti sellainen, mutta käy myös M7xM20 ovi.
-Makuuhuoneen vaatekomeroon nousee asunnon runkojohdot. Sinne teetetty asuntokohtaiset sulut. Vanha vaatekomero on purettuna. Urakkaan haluttaisiin myös kuuluvaksi runkojohdoille uuden tukevan koteloinnin tekeminen. Huomioitava äänenvaimennusta kotelointiin.

Asunnossa mahdollisesti tarjolla muutakin työtä urakoitsijalle (lattioiden hiontaa ja tasoitusta) halutessaan. Voisi saada muuta hommaa esim. KH tasotteiden kuivuessa.

Tarjoukseen halutaan hinnat eriteltynä seuraavasti:
-Vedeneristyksen hinta (taloyhtiö osallistuu kuluihin)
-Lattiakaivon uusimisen hinta
-Loput työt, materiaalit
-Loput työt, työ (kotitalousvähennyksen takia)

Työn sisällöstä ja toteutuksesta voidaan sopia. Paikan päälle pääsee myös mittailemaan ja ideoimaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua