Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen pintaremontti

Hinta 560,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

46

 Remontin toteutus

06.03.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti
Pienet putkityöt

Kuvaus

Kylpyhuoneessa tehdään pieni pintaremontti, jotta pärjätään putkiremonttiin asti vielä muutama vuosi.

-Kylpyamme poistetaan, tilalle urakoitsija asentaa suihkuliukuovet (seinässä kulkee just tässä kohtaa kolme putkea, joten urakoitsija joutuu keksimään ratkaisun siihen, jotta liukuovet saadaan asennettua. Koska kylpyhuone on pieni tavoite olisi, että vesi ei pääsisi valumaan muualle, vaan suihkuseinä ja kiskot menisivät just lattiakaivon kohdalla) https://www.lasitkotiin.fi/product/30/kl-suihkuliukuovi-kaksiosainen

-Suihkuhana/-setti uusitaan (ostan itse uuden suihkusetin, minkä urakoitsija asentaa, todennäköisesti tämä tai vastaava: https://www.netrauta.fi/suihkusetti-hansgrohe-crometta-e-240-1jet-showerpipe-27271000?utm_source=google&utm_term=&utm_campaign=&utm_medium=cpc&utm_content=s%7Cpcrid%7C442922427250%7Cpkw%7C%7Cpmt%7C%7Cpdv%7Cc%7C&gclid=CjwKCAiA25v_BRBNEiwAZb4-ZQ0pVU_gfcih78Unokg8uIXesiivXGzZ6XK7IYdea0wVTg8WuY-UghoCERkQAvD_BwE )

-Seinissä on kiinni muovinen suihkuverhotanko sekä pieni naulakko --> nämä otetaan ennen maalausurakkaa pois ja reiät tasoitetaan taloyhtiön edellyttämällä tavalla (eli kosteutta ei saa päästä reikiin ikinä)

-Seinät ja lattia maalataan (hankin itse maalia, loput tarvikkeet pesuaineesta lähtien urakoitsija hankkii itse)

Kylpyhuone on 152 cm syvä, 232 cm leveä ja 240 cm korkea. Kuvan oikealla puolella näkyvä kaappi ei ole kiinteä. Siirrän sen muualle remontin ajaksi.

Kylpyhuoneessa on pesukone, mikä pitää kantaa pois työn ajaksi. Kun maali on kuivunut urakoitsijan pitää kantaa pesukone takaisin kylpyhuoneeseen ja kytkeä hanaan, sillä taloyhtiö vaatii, että ammattilainen sen tekee.

Tarkoitus olisi ajalla 29-30.12. tehdä muutostyöilmoitus taloyhtiölle. Muutostyöilmoitus käsitellään yleensä aika nopeasti. Työt voi näillä näkymin aloittaa tammikuun puolivälin jälkeen tai sopimuksen mukaan. Jätteiden poisvienti on urakoitsijan vastuulla (myös kylpyamme).

Muutostyöilmoitusta varten tarvitsen urakoitsijoilta ainakin seuraavat tiedot (nämä voi ilmoittaa vasta sitten kun sopimus on syntymässä):
- Onko firmassa LVI-/putkitöiden ammattilainan, joka pystyy taloyhtiön edellyttämällä tavalla hoitamaan remontin (maalausprojekti tietty asia erikseen), vai hoitaako esim. yhteistyökumppani putkitöiden ammattilaisen työt, mitkä vaativat ammattilaisen?
- irrotetaanko wc-pönttö, vesiallas, peilikaappi yms. maalaustöiden ajaksi (pointti lähinnä siinä, että pitää pysty toteamaan taloyhtiölle, että se tehdään ammattitaitoisesti yms.)
- muuta mikä olisi hyvä ilmoittaa taloyhtiölle muutostyöilmoituksessa?

HUOM! Remontti tehdään näin mikäli se ei vaadi asbestikartoitusta. Mikäli joku tietty työ edellyttää asbestikartoitusta saatan hieman muuttaa suunnitelmaa, mutta siitä tarvittaessa lisää mikäli taloyhtiö yllättää ja vaatiikin asbestikartoitusta.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua