Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kevyen väliseinän siirto ja pintaremontti

Hinta 6600,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

65 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.12.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Kerrostalokolmiossa Helsingin Hermannissa seuraavat työt. Tilaaja vastaa materiaaleista, urakoitsija työvälineistä. Urakoitsija tukee tilaajaa materiaalien määrän arvioinnissa.

1. Seinän siirto noin 80 cm: kevyen, suoran, puurakenteisen väliseinän purku ja uuden tekeminen. Seinien ja katon tasoitus, hiominen ja maalaus vanhan seinän kohdalta. Uuteen seinään tulee yksi ovi. Seinä on pituudeltaan noin 3,5 metriä. Seinällä on yksi valonkatkaisija, joka tulee siirtää uuteen paikkaan (edellyttää nykyistä pidempää johtoa).

2. Parkettilattian hionta ja maalaus sekä listojen maalaus (kaikki mustaksi). Lattian pinta-ala on noin 47 m2 ja huoneet ovat suorakaiteen muotoisia. Kolme huonetta ja eteiskäytävä. Lattia on hyväkuntoinen, joten sitä ei tarvitse paikkailla.

3. Yhden huoneen seinien tasoitus ja maalaus. Huone on noin 10 m2

4. Kahden huoneen seinien maalaus ja tapetointi. Huoneet ovat noin 12 m2 ja 20 m2. Siirrettävä väliseinä sijaitsee näiden huoneiden välissä. Oheiseen kuvaan on merkitty maalattavat ja tapetoitavat seinät.

5. Lisäksi haluaisin tunti- tai suoritepohjaisen hinnan puisten keittiönkaappien sekä niiden ovien hiomisesta ja maalaamisesta. Koska maalattavien kaappien määrä ei ole vielä selvillä (täsmentyy myöhemmin keittiötä suunniteltaessa), työmäärää ei vielä voi arvioida luotettavasti. Näin ollen tunti- tai suoritepohjainen hinnoittelu on riittävä tässä vaiheessa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua