Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalohuoneiston purku-urakka

Hinta 7100,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

81 m2

 Sijainti

Jämsä

 Rakennuksen ikä

1963

 Remontin toteutus

04.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Oviaukon suurennus
Asbestikartoitus
Piikkaus

Kuvaus

tarjouspyyntö purku-urakalle

Kohde :kerrostalohuoneisto 81 neliömetriä
Aikataulu: mielellään maaliskuussa -24
Asunto on 3.kerroksessa, hissitön talo. Jämsän keskusta.
-Urakoitsijalla oltava riittävät vakuutukset ja valtuudet työn suorittamiseen ja yrittäjän/urakoitsijan työllä tilaajalle kotitalousvähennyskelpoisuus.
Rajattu asbestikartoitus pintamateriaaleista on tehty. Sen mukaan huoneiston remontti voidaan aloittaa ja suorittaa normaalisti. Materiaalinäytteissä ei havaittu asbestia eikä näytteessä nro 9 PAH yhdisteitä (kylpyhuoneen lattialaatta + saumalaasti + kiinnityslaasti + pikisively. Ei sisällä asbestia ja voidaan käsitellä normaalisti, PAH pitoisuuksien osalta.). Tutkimus ei sulje pois mahdollisuutta, että rakenteissa olisi piilossa olevia asbesti- tai haitta-aineita. Purkutöiden yhteydessä on tarkkailtava rakenteita, onko rakenteiden sisälle jäänyt mahdollisia asbestipitoisia materiaaleja, joita ei ole voinut havaita rakenteita purkamatta. (näin on ohjeistettu rajatussa asbestikartoitusraportissa, joka on marraskuulta -23).
-Urakoitsijan vastuulla on purkujätteen lajittelu ja poistoimittaminen ja poistettavien kalusteiden poiskuljetus niiden käsittelyyn tarkoitettuun jätelaitokseen. Nämä kustannukset urakkaan sisällytettyinä.
Purettavien välisienien kantavuus selvitetään urakoitsijan toimesta ennen purkua (lähellä sijaitsevan arkkitehtitoimiston ja isännöitsijän etukäteisarvio on, että seinät eivät olisi kantavia).
-Isännöitsijän arvion mukaan tässä työssä ei tarvita rakennuslupia
-Työn tekeminen arkipäivinä päiväaikaan, remonttipölyn leviämistä rappukäytävään urakoitsijan on estettävä mahdollisimman hyvin.
-Urakoitsijan on tarvittavilta osilta otettava huomioon jo tämän asunnon osalta lähivuosina tuleva taloyhtiön viemäriremontti, josta ei vielä ole taloyhtiön päätöstä eikä suunnitelmaa.
- Tarkat päivämäärät, jolloin työ suoritetaan pyydetään tarjoukseen.

sisältö:
-Muovimattojen irrotus ja poisto, myös muovikynnysten ja jalkalistojen irrotus ja poisto. Ulko-ovien ja parvekkeiden ovien kynnykset jätetään paikoilleen.
-Pohjakuvassa ja valokuvissa olevien lastulevykaapistojen irrotus ja poisto.
-Ikkunoiden yläpuolisten verholautojen irrotus ja poisvieminen.
-Niiden huoneenovien poisvieminen, joille ei tule olemaan käyttöä (4-5kpl).(Huom!: Lasilliset väliovet kuitenkin säilytetään ja jätetään huoneistoon.)
-Kolmen seinän poisto, joista yksi on olohuoneen ja parvekkeellisen huoneen välinen seinä, toinen on tämän saman huoneen ja keittiön välinen seinä (siinä on koputeltaessa erottuva pikkuinen muurattu osa joka jätetään) ja kolmas on ilmanvaihtohormin viereinen muuratulta tuntuva seinä, joka on keittiön ja kylpyhuoneen välissä.
-Kylpyhuoneen kiinteiden kalusteiden poisto (amme, lavuaari, wc-istuin ym., ja kaakelit seinistä ja lattiasta. Kylpyhuoneen lattian piikkaus. Purku siihen vaiheeseen kuin kylpyhuoneremonteissa tehdään ennen rakennusvaihetta.
-Kylpyhuoneen oviaukon suurennus ja karmien poisto. Yhdyshenkilönä mittoja ja ammatillista osaamista vaativissa informoinneissa on nimetty arkkitehtitoimisto, joka laskuttaa oman työnsä tämän työn tilaajalta. Toimisto sijaitsee lähellä kohdetta.
-Keittiön kiinteiden kalusteiden poisto (kaapit, allaskaapisto, vanha jääkaappi ja liesi.) Vanhan jääkaapin ja lieden vieminen niille tarkoitettuun vastaanottopisteeseen.
-Eteisen hattuhylly ja naulakko poistetaan.
-Pois haetaan ja viedään urakan tekijän toimesta myös irrallinen vanha muovimattorulla, joka on tällä hetkellä ullakkovarastossa.
-Lattiamattojen alla olevien liimojen ym. poisto kaikilta lattiapinnoilta ja hionta. (Tämän voi jättää myös pois urakasta. Silloin se mainitaan erikseen tarjouksessa)

Toivomuksena on, että urakoitsija tuo jo tässä vaiheessa esiin sen, jos purku-urakasta puuttuu jokin osa, joka vaikuttaa urakan kustannuksiin.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Jamsa

Tarvitsetko apua?

Kysy apua