Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostaloasunnon pieniä sähkötöitä

Hinta 992,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

38 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

21.07.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Kohde on kaksiosta tehty yksiö v. 1939 rakennetussa talossa. Taloyhtiössä putket & sähköt uusittu 2001/2002, asunnon puolella tiettävästi sähköjä ei tuolloin juuri uusittu.

Nyt pientä remppaa ja parantelua koko asunnossa, mutta lähinnä keittiön muokkausta vanhoja runkoja hyödyntäen. Pintoja ei uusita keittiön välitilaa lukuunottamatta. Muut työt tehdään itse, mutta sähkö- ja putkiasennuksille olisi nyt tarvetta (molemmista omat tarjouspyynnöt Urakkamaailmassa).

SÄHKÖTYÖT:

1) Kartoitus ja suunnittelu: vanhojen viritysten ja asennusten tarkistus, sekä sulakkeiden riittämisen arviointi. Ks. liitteenä kuva sähkötaulusta. Valtaosa asunnon sähköistä (poislukien liesi, uuni ja pyykinpesukone) tulee kahden "Valaistus 10A" sulakkeen kautta. "Maad. pistorasia 16A" takana ei ole käsittääkseni kuin yksi pistorasia, joka on vaatehuoneessa (entinen keittiö), jonka käyttö on hyvin vähäistä, kuitenkin tarpeellinen mm. hiustenkuivaajalle. Kaipaankin sähkömiehen näkemystä siihen, tulisiko osa johdoista vetää uusiksi / vetää uusia johtoja. Meidän maallikkopohdintojen mukaan pari uutta sulaketta voisi olla syytä ottaa käyttöön (mm. APK joka nyt tullaan myös asentamaan).

2) Mahd. uusien kaapelien kytkentä keskukseen. Tässä vaiheessa hinnan voisi arvioida (jos se ylipäätään on mahdollista) sen mukaan, että kaksi uutta kaapelia kytketään keskukseen, kytkentöjä vaille valmiiksi vedettynä.

3) Keittiön vanhan loisteputkivalaisin-pistorasia yhdistelmän purku.

4) n. 15-20 pistorasian asennus. Valtaosa uusia pinta-asennettavia (mm. astianpesukone jota ennen ei ole ollut) sekä vanhojen vaihtamista uusiin tarpeen mukaan, ja repsottavien / mahd. huonosti asennettujen korjausta. Lisäksi keittiön välitilaan 2kpl uppoasennettavia pistorasioita.

5) Kytkennät uudelle kiskovalaisimelle (paikalla ei ennen valaisinta) ja kytkimen asennus, pinta-asennuksina.

6) Nykyisten valaisimien kytkimien vaihto uusiin, 4kpl. Yksi näistä ei tällä hetkellä toimi, kehys ei kunnolla kiinni, johto irronnut.

7) Liiketunnistimen asennus eteisen valaisimeen.

8) Mittauspöytäkirja osakkaalle ja isännöitsijälle isännöitsijän vaatimusten mukaisesti.



Sähkökalusteet pitkälti valmiina (kytkimet Schneider Renova, pistorasiat Exxact), kaapeliakin on, täydennykset ja muut tarvikkeet sovitaan erikseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua