Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittokomeron sähkötyöt ja laitteiden asennus

Hinta 864,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

55

 Remontin toteutus

06.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Tarjouspyyntö sähkötöistä 27.4.2021

Kyseessä on Helsingin Punavuoressa olevan yksiön keittokomero, jonka remontin yhteydessä uusitaan keittokomeron sähköistys ja vanhojen laitteiden tilalle tulee uudet laitteet.  Sähkösuunnitelmaa ei ole ja talo on valmistunut 1966, joten paikalla käynti tarpeellinen jotta voidaan todeta, onko edes mahdollista asentaa kaikkia laitteita ko tilaan.

Tarkoituksena on vaihtaa vanhat lamput uusiin ledeihin ja asennetaan uudet pistorasiat vanhojen tilalle sekä mahdollliset uudet pistorasiat uusille laitteille.
Entisten lamppujen (2 kpl) irroitus ja lattialieden irroitus, sekä uusien laitteiden,  kalusteuunin, erillislieden (2 keittolevyinen), liesituulettimen sekä jääkaapin asennus (entinen pistorasia käynee jääkaappiin) sekä myös astianpesukoneelle pistokkeen asennus mikäli sitä ei ole.
Liesitason päälle tulee aktiivihiilisuodatimmella toimiva liesituuletin jota ei ole ennen ollut, eli uusi pistorasia? sekä asennus ja kytkentä.
Uusien sähkötarvikkeiden hankita jäisi urakoitsijalle.

Keittokomerossa täytyisi entiset liitännät ja lattiauuni irroittaa ensimmäisellä käynnillä ja seuraavaan käyntiin sisältyisi uudet asennustyöt tarvikkeineen, tarvikkeiden hankinta urakoitsijalla.

Asuinhuoneen puolella rikkoutuneen suojalevyn uusinta, jossa tv-radioliitäntä ja 2 pistorasiaa saman peitelevyn alla. Mahdollisesti myös kattoon sokeripalan kohdalle uus/ uudeti pistokkeet.

Työaika  arviolta 5/2021 riippuen kalusteiden ja koneiden (laitteiden) toimituksista.

Tarjouksen tekijän tulee olla yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä.

Pyydän tarjoustanne em sähkötöistä, johon sisältyy mainitut työvaiheet. Aikataulu siten joustava,koska ei tiedetä vielä kalusteiden ja laitteiden tuontiaikaa, muttai kun saadaan tieto kalusteiden ja laitteiden tuonnista, niin sen jälkeen entisten irrotius ja uusien asennus mahdollisimman pian.

Yhteydenotto sä-postilla.

Terveisin
Eija Hartman

- Urakkaan ei kuulu keittiön lattiaremonttia


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua