Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

keittiöremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

26

 Remontin toteutus

08.07.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Haluaisin tarjouksen avaimet käteen-ajatuksella uudesta keittiöstä.
Tarkoitus on poistaa koko vanha U-mallikeittiö ja tehdä uusi L-mallikeittiö, johon mahdollisesti tulee liikuteltava keittiösaareke.
Hella siirretään nykyiseltä paikaltaan ikkunoiden väliin, jossa on tilaa 97cm. Jolloin myös liesituuletin täytyy siirtää samalla.
Vesipiste jää samalle paikalle, se on terassin puoleisesta seinästä (nurkasta) katsottuna 88cm päässä. Tiskikone on tällä hetkellä vesipisteen oikealla puolella. Vesipiste ja tiskikone vievät nyt tilaa 60+60cm. Uudessa keittiössä vesipiste saisi olla hieman leveämpi? Uunin ei tarvitse olla hellan yhteydessä pakosti, vaan sen voi sijoittaa vaikka 3,78m pituiselle seinälle. Niin että mikroaaltouuni sijoitetaan uunin päälle.
Ajatus on myös se, että alakaappeja/laatikoita tulisi molempien seinäpituuksien matkalla (pohjakuvassa merkitty punaisella), niin että 3,78m pituiselle seinälle tulee uuni+mikro+kaappitilaa sekä yksi korkeampi kaappi. Muuten tuo seinä maalataan tai tapetoidaan ja asennetaan ns. välitilan pleksi/lasi. Hellan seinälle myös maali/tapetti + pleksi/lasi. Otamme myös muita ajatuksia sijoittelusta vastaan.
Myös lattia täytyy samalla uusia.
Väri maailma saisi olla valkoinen laatikostojen osalta ja laatikostot sileinä, ei mitään uria oviin. Ei kiiltopintaa. Pöytätasot saarnipuun väriset tai otetaan ehdotuksia vastaan. Mutta ajatus avaruudesta ja valosta kannattaa pitää mielessä. Keittiössä on myös leivin uuni ikkunoiden vastakkaisella puolella.
Ikkunoiden kohdalla on myös lattiassa ilmalämmityksen ritilät.
Pohjakuvassa on keittiön mitat piirrettynä punaisella ja kirjoitettuna
Keittiöremontti tulisi tehdä heinäkuun aikana. Muutamme tähän uuteen kotiin heinäkuun alussa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua