Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Keittiöremontti keittokomeroon + kulkuaukon suurentaminen seinää purkamalla

Hinta 4726,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1958

 Remontin toteutus

18.05.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Keittiöremontti

Kuvaus

Vanha, alkuperäinen keittiö pitää purkaa ja kuljettaa pois. Uuteen keittiöön pitäisi saada mahtumaan liesi, kapea astianpesukone, jääkaappipakastin ja liesituuletin. Keittiön lattiaan mielellään korkkilaatta. Toiveena, ettei vesipisteen paikkaa muuteta.
Jääkaappipakastin ja liesi eivät ole vanhoja, joten ne voidaan säilyttää, mikäli mitoiltaan saadaan keittiöön sopimaan. Keittiössä on iso ikkuna (lev 114 cm, kork 136 cm, ikkunalaudan korkeus lattiasta 80 cm). Kaapistojen sijoittelulle on rajalliset mahdollisuudet ja tila pitäisi pystyä hyödyntämään viisaasti.

Olohuoneesta keittiöön johtava ovi pitäisi poistaa ja keittiön ja olohuoneen välinen seinä purkaa. Tämä vaatinee olohuoneen seinästä lasikuitutapetin ja gyproc-levyjen poiston, jolloin olohuoneen yksi seinä pitäisi viimeistellä koko leveydeltä. Seinässä on myös komero, joka pitäisi viimeistellä ovettomaksi syvennykseksi.

Pyydän tarjousta 1) pelkästä keittiöremontista ilman kodinkoneita 2) keittiöremontista uusine kodinkoneineen 3) keittiöremontista kodinkoneineen + seinän purkamisesta.

Kuvissa pohjakuva vapaasti piirrettynä. Vihreäseinäinen kuva on vain ideakuva siitä, mitä seinän purkamisella haetaan. Muut kuvat ovat kohteesta.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua