Kaksion perusremontti

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 60 m2
Remontti toteutettiin 10.08.2015
Kategoria Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila Sisämaalaus Tasoitetyöt Lattian pintakäsittely Asennustyöt Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti Sisämaalaus Sisäseinän tasoitus Lattian pintakäsittely Lattian asennustyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Asunnossa on tarkoitus tehdä perusremontti. Keittiön kaapistojen ja koneiden uusinnan sekä kylpyhuoneen seinäkaapin toimituksen hoitaa keittiöfirma ja nämä työt eivät siis kuulu tähän tähän urakkaan.

Seinä ja katto
Asunnon kaikki pinnat seinät ja katot maalataan. Seinissä on vanhaa muovipäällysteistä tapettia, joka poistetaan ja seinät maalataan sen jälkeen.

Purkutyö
Vanhat kalusteet puretaan ja viedään kaatopaikalle: vaatekaappi makuuhuoneesta (180 x 180cm ), eteisen eteiskaappi (150 x 180cm), vaatehuoneesta puretaan hyllykkö (100x150cm)
Keittiön ja olohuoneen välinen seinä puretaan ja viedään kaatopaikalle mukaan lukien oven karmi ja ovi. Seinä lienee lastulevystä. Olohuoneen puolella seinässä oleva sähkö ja tv rasia siirretään kiinteään seinään.

Keittiön lattia
Keittiön lattiaan laitetaan uusi päällyste nykyisen muovimaton sijaan. Laminaattilattia tilalle?

Parketin hionta ja lakkkaus
Parkettilattiat (arvio 40m2) hiotaan ja lakataan.

Kylpyhuone
Kylpyhuoneessa poistetaan vanha wc istuin ja lavuaari. Lattiaan asennetaan laatoitus olemassaolevan muovimaton päälle mikäli mahdollista. Kylpyhuoneen kattolaudoitus uusitaan ja laitetaan valkoinen paneeli. Paneeliin asennetaan spot valaistus LED polttimot. Kylpyhuoneeseen asennetaan lasinen suihkuseinä lavuaarin läheisyyteen.


Miten Urakkamaailma toimii