Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneistoremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

95 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.07.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

V. -78 rakennetun rivitalon täysi pintaremontti.

- Tuulikaapin muovilattian ja ovenkarmien purku. Seinien levytys, lattian laatoitus, seinien, katon ja lämpöpatterin maalaus, uuden ovenkarmin ja oven asennus.

- Kahden makuuhuoneen ovenkarmien, ja vaatekaappien purku. Seinien levytys, seinien, kattojen ja lämpöpatterien maalaus, uusien vaatekaappien rakennus, parketin asennus. Toisessa makuuhuoneessa oviaukko suljetaan ja toiselle seinälle asennetaan pariovet.

- Wc kalusteiden purku ja uusien asentaminen vanhojen tilalle. Wc:n seinien ja lattian laatoitus, katon panelointi. Ovenkarmin ja oven vaihto uusiin.

- Kylpyhuoneen seinien, lattian, saunan ja kalusteiden purku. Uusien vesieristeiden asennus, suihkun siirto toiselle seinälle. Lattialämmityksen asennus. Seinien ja lattian laatoitus. Saunan panelointi ja lauteiden rakennus. Uusien kalusteiden asennus.

- Olohuoneessa vaatekaappien purku ja uusien kaappien rakennus tilalle. Parketin asennus, seinien levytys. Seinien, kattojen ja lämpöpattereiden maalaus.

- Keittiön kevyen väliseinän poisto. Keittiön kalusteiden purku, parketin asennus. Seinien, katon ja lämpöpatterin maalaus. Uusien keittiökaappien rakennus.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua