Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Huoneistoremontti, kaksio Oulunkylä

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.06.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kohde on 50-luvun hissitalon 4. kerroksen kaksio Oulunkylässä, jonne saamme avaimet 1.6.2020. Toivoisimme, että pääsisimme muuttamaan sinne 31.7. Remontille jäisi aikaa kaksi kuukautta, joten urakka tulisi aloittaa pian, mieluusti kesäkuun puoliväliin mennessä. Budjettimme on 30 000€ (ilman kodinkoneita ja makuuhuoneeseen tehtävää säilytysratkaisua).

Asunto täytyy remontoida täysin: keittiö, lattia, pinnat ja mahdollisesti kylpyhuone. Keittiön aiomme suunnitella niin, että nykyisten kodinkoneiden ja vesipisteiden paikat pysyvät samoina. Olohuoneen ja makuuhuoneen välistä oviaukkoa tulisi siirtää hieman ikkunasta pois päin niin, että siihen tulisi ääntä eristävä liukuovi. Eteisen ja makuuhuoneen välistä ovea emme tarvitse, mutta sen päälle voisi eteisessä tapetoida ja sitten makuuhuoneessa se jää kaapin taakse.

Lattiamateriaaliksi olemme kaavailleet kalanruotokuvioista vinyylilankkua koko huoneistoon (pl. kylpyhuone). Onko tämän asentaminen paljon suuritöisempää ja kalliimpaa kuin muun vinyylilankun? Voiko sen asentaa kuluneen korkkilattian päälle vai tuleeko tämä ensin poistaa? Keittiöistä aioimme kilpailuttaa ainakin Ikean, Ideal-keittiön ja Keittiömaailman. Seiniin tulee pääasiassa maali, mutta makuuhuoneeseen ja eteiseen mahdollisesti myös tapettia.

Kylpyhuoneen osalta harkitsemme vielä täysremontin ja ehostuksen välillä. Koska kylpyhuone on tehty v. 2006 putkiremontin yhteydessä, vesieristys lienee olevan kunnossa. Tällöin voisi pelkällä laatoituksen uusimisella päästä jonkin verran halvemmalla? Meillä on kosteuskartoitus ensi viikolla, joten senkin pohjalta voidaan tehdä päätöksiä? Saisimmeko siis tässä yhteydessä myös kylpyhuoneen täysremontista tarjouksen?

Koska tavoittelemme remontin kestoksi noin kahta kuukautta, remontin hyvä aikataulutus on tietysti oleellinen. Missä järjestyksessä remontti tehdään? Purussa tulee huomioida mahdollinen asbesti. Keittiökaappien tilaamisessa saattaa ilmeisesti kestää jopa viisi viikkoa, mutta muutoin meillä ei ole vielä käsitystä materiaalihankintojen toimitusajoista. Saamme otettua mittoja ensi viikolla ja ajattelimme lähinnä keittiön mitata hyvin, mutta tarvitseeko tässä vaiheessa muutoin tarkempia mittoja? Makuuhuoneen parvekkeen puoleinen seinä on n. 3 metriä ja olohuoneen ikkunaseinä n. 4 metriä. Asuntoa voisi tulla viimeistään 1.6. katsomaan. Liitteenä kuvia ja pohjapiirustus.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua