Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ennen muuttoa tehtäviä pientöitä

Hinta 892,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

81 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1911

 Remontin toteutus

15.01.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneiston täysremontti

Kuvaus

Ennen muuttoa tapahtuvat pienparannukset
- olemme muuttamassa hyväkuntoiseen asuntoon, mutta kun asukkaat poistavat taulut ja kantavat huonekalut, seiniin jää todennäköisesti vähän jälkiä. Ymmärrän, että paras jälki tulee maalaamalla koko seinä, mutta ajatuksena on tehdä kohta vähemmän näkyväksi kuin ilman maalia. Voin ostaa oikeansävyisen maalin itse. Pieniä paikkausmaalauksia eri puolilla asuntoa, korkeintaan 1 huoneeessa 1 kokonainen seinä.
- kuvassa olevan kaapin siirtäminen seinän toiseen nurkkaan. (Pakko siirtää, muuten huoneeseen ei mahdu sänkyä). Ei ole tiedossa, onko kaappi kiinnitetty seinään vai vapaasti tilassa. Nykyisin kaapin taakse jäävä
- sähköveto mikroaaltouunille. Mikro pitää saada kaappiin. Kaapin alapuolella tai viereisellä seinällä (riippuen kumpaan kaappiin mikto laitetaan) on pistoke. Pitäisi tehdä jonkinlainen siisti sähköveto, että mikrouunin saa piiloon. Saattaa vaatia myös kaapin pohjan tai taustalevyn puhkaisemisen.
- Valaisinasennuksia. Ostetuissa valaisimissa on sokeripalat, katossa pistoke. 2 kpl.

Vähän erikoislaatuinen urakkatarjouspyyntö, eikä täsmällistä hintaa varmaan näillä tiedoin pysty antamaan. Tuntihinta ja hyvin karkea arvio tai esimerkkihinta riittää. Jos löytyy sähköasentaja ja maalari, jotka oman ammattitaitonsa ohella pystyisivät siirtämään kaapin ja tekemään työt 15.1 iltapäivällä tai 16.1. aamusta alkaen milloin vain tuon päivän aikana niin kannattaa jättää tarjous.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua