Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Electrolux Flow H3 -ilmalämpöpumpun asennus

Hinta 790,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

93 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1988

 Remontin toteutus

02.02.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmalämpöpumpun asennus

Kuvaus

Uuden Electrolux Flow H3 ilmalämpöpumpun asennus vanhan, noin 15-vuotiaan nykyisen ilmalämpöpumpun tilalle.

Uuden pumpun asennuksessa on kaksi vaihtoehtoa.

1. vaihtoehto: Uuden asennus nykyisen pumpun sisä- ja ulkoyksiköiden tilalle
-> Nykyisten sisä- ja ulkoyksiköiden välinen etäisyys on noin 10 metriä, ja sisäyksikkö on asennettu asunnon alakertaan. Korkeuseroa sisä- ja ulkoyksikön välillä on max 2 metriä, ulkoyksikön ollessa korkeammalla.

2. vaihtoehto: Uuden pumpun asennus asennus sisäyksikön paikkaa vaihtamalla, siten että ulkoyksikkö pysyisi samassa paikassa kuin nykyinen, mutta sisäyksikkö tulisi asunnon yläkertaan, jolloin ulko, ja sisäyksikön välimatkaksi tulisi arviolta max 5 metriä, ja korkeuseroksi 3-4 metriä, sisäyksikön ollessa korkeammalla. Tämä vaihtoehto edellyttää myös uuden läpiviennin tekoa, ja siitä mahdollinen luvituksen tarpeellisuus taloyhtiöltä on jo selvityksessä isännöitsijällä. Mikäli tämä (mieluisampi) vaihtoehto on mahdollinen, se edellyttää myös nykyisen läpiviennin tilkitsemistä asianmukaisesti. Tässä lienee mahdollista tehdä tuo läpivienti puuverhoilun läpi asunnon pääsisäänkäynnin yhteyteen.

Pyytäisin siis tarjouksia molemmista vaihtoehdoista sisältäen valumasuojan uuden laitteen ulkoyksikölle ja kaikki vanhan laitteen purkuun liittyvät kustannukset. Vaihtoeto 2. osalta tarvittaisiin myös valmius teknisen suunnitelman tekoon, tuon sisäyksikön muuttuneen sijainnin ja uuden läpiviennin osalta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua