Uusi kohde!

Peltikattoremontti, Kouvola

9 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

MJ LVI-PALVELU , Vantaa

5 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Somero

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Ilmalämpöpumpun hankinta, Tampere

24 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Parketti-Kymppi, Naantali

6 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Helsinki

37 minuuttia sitten

×

Maksat vain saaduista urakoista

Voit käyttää Urakkamaailmaa täysin ilmaiseksi, johon sisältyy tarjouspyyntöjen selaaminen, kohteisiin tarjoaminen ja yrityskohtainen profiili. Yrityksellesi tulee kustannuksia ainoastaan, kun saat kauttamme urakan itsellesi.


Selaile tarjouspyyntöjä

Tarjoa

Voita urakka itsellesi

Urakkamaailma on täysin riskitön palvelu yrityksesi asiakashankintaan, jossa kustannuksia syntyy ainoastaan, jos saat avullamme yrityksellesi urakan.

4.8%

Palvelumaksu on 5,8% urakan ALV 0% arvosta poislukien materiaalien osuus.

Palvelumaksun yläraja on 880€. Palvelumaksuprosentti siis pienenee, kun hinta ylittää 14.915€ (ALV. 0%).

Esimerkiksi 50 000 euron materiaalittomasta urakasta palvelumaksu% on noin 1,8%.

Alle 240€ (ALV 0%) hintaisista urakoista ei palvelumaksua tule maksaa. Pienet urakat ovat siis maksuttomia Urakkamaailmassa.

Esimerkkilasku palvelumaksusta: Urakan ALV 0% hinta: 6 000€ : (3100€ työn osuus, 2900€ materiaalien osuus)

Palvelumaksu = 5,8% * 3100€ = 179,8€Hinnaston erityisehdot:

  • Tällä sivulla mainittu hinnasto kattaa saadut urakat ja tehdyt sopimukset liittyen tarjouspyyntöihin, jotka ovat tulleet Palveluun alkaen päivämäärällä 18.6.2018. Tätä aikaisemmin Palvelun kautta saatuihin urakoihin pätevät aiemmin mainitut hinnat ja maksut.
  • Palveluntarjoaja suorittaa Palvelun avulla jokaisesta Asiakkaiden kanssa solmimasta mistä tahansa tuotteen ja/tai palvelun toimittamisesta hinnaston mukaisen palvelumaksun. Palvelumaksuun oikeuttavia tuotteita ja/tai palveluita voivat olla esimerkiksi, mutta ei rajoittaen, konsultaatiot, remontointipalvelut, erilaiset asennuspalvelut ja kaikki edellä mainittuihin aloihin liittyvät työt. Palvelumaksuun ei kuitenkaan lasketa materiaali- tai tarvikekustannuksia, jotka siirtyvät Asiakkaan tai Asiakkaan edustajan omistukseen. Näillä rajauksilla todettakoon vielä, että palvelumaksu kattaa esimerkiksi konetyöt ja muut rakennus- tai työkonekustannukset, telineet, rakennus- ja henkilönostimet.
  • Palvelumaksu lasketaan urakoiden kokonaishinnoista sisältäen työn osuuksia, kulu- ja matkakustannuksia ja muita Palveluntarjoajan laskuttamia eriä. Palvelumaksun alaisuuteen kuuluu kaikki mahdolliset lisätyöt, jotka suoritetaan kohteessa. Palvelumaksuun kuuluvat lisätyöt voivat olla luonteeltaan erilaisia verrattuna alkuperäiseen työtarpeeseen.
  • Palveluntarjoaja sitoutuu toimimaan siten, että Urakkamaailma ansaitsee tässä sovitun provision kaikista saaduista urakoista.

Palvelun käyttöehdot löydät täältä!