Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Tener Oy

Tener Oy

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Tener Oy (1937747-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2015, ja sillä on 21 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme ollut rakennus alalla pitkä aika. Aina on mahdollista sobi meidän kanssa jos on tarvetta ja Myös tehän vklp jos on tarvetta. Me tykätään omasta työstä.

Yrityksen palvelut

Huoneistoremontti, Keittiöremontti, Pienet asennustyöt, Sisämaalaus, Ulkomaalaus, Tapetointi, Tasoitetyöt, Lattian pintakäsittely, Asennustyöt, Mattotyöt, Kaivuutyö, Laatoitus ja kivetys, Pihasuunnittelu, Muu pihatyö, Pienet LVI asennustyöt, Peltikattoremontti, Tiilikattoremontti, Huopakattoremontti, Muu kattoremontti, Ikkuna- ja ovityöt, Siivous- ja huoltotyöt, Uudisrakentaminen, Jätehuolto- ja ympäristösuunnittelu, Purkutyöt,

Arvosteluja 21 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 21.12.2020 06:12
Kaupunki: Espoo 3

Nopea ja edullinen, mutta lopputulos ok, ei täydellinen.


| 10.12.2020 01:12
Kaupunki: Helsinki 4

Very good


| 09.12.2020 07:12
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki työt tehtiin hyvin, aikataulussa ja sovitulla tavalla. Työn jälki oli hyvää.


| 03.12.2020 17:12
Kaupunki: Helsinki 4

Taloyhtiööni tuli pari vuotta sitten putkiremontti, jonka aikana halusin teettää asuntooni myös pintaremontin samalla kertaa. Tener Oy voitti tarjouskilpailun urakkamaailman sivuilla ilmoittamastani remontista. Työntekijät tulivat sovitusti paikalle ja tekivät sovitun työn urakkana hyvin nopeasti alle kahden viikon aikana, he tekivät myös pitkää päivää saadakseen nopeasti valmista. Kaikkiin huoneisiin asennettiin muovimaton päälle parketti ja sen alle huopamatto (solumuovin korvike). He myös vaihtoivat osan valokatkaisimista ja pistorasioista sekä lamppujen pistokkeet kattoon. Kaikki seinät ja katot maalattiin valkoiseksi ja yksi kaapeista koostuva väliseinä purettiin ja sen tilalle tehtiin uusi kevyt väliseinä rakennuslevyistä. Teetin myöhemmin tähän väliseinään liukuovikaapiston toisella yrityksellä. Ainoa pieni miinus remontissa oli vanhan liukuoven (makuuhuoneen ovi) päällä olevan peitelevyn irtoaminen remontin yhteydessä, kun maalauksen vuoksi ovi piti irroittaa kiskoiltaan, mutta sain tämänkin myöhemmin korjattua ja nyt olen oikein tyytyväinen asuntooni.


| 03.12.2020 10:12
Kaupunki: Espoo 5

Hyvin ja sovitusti aikataulussa hoidettu työ, plussaa ystävällinen palveluasenne


| 01.12.2020 14:12
Kaupunki: Helsinki 4

Very good quality and price wise.


| 21.11.2020 10:11
Kaupunki: Helsinki 5

Ammattimaista jälkeä, lisätyöt onnistuivat myös ongelmitta. Asunto on saanut remontin jälkeen paljon kehuja. Kiitos hyvästä työstä!


| 03.08.2017 12:08
Kaupunki: Espoo 3

Hyvää ja huonoa. Osa töistä sujui mallikkaasti, mutta laminaatista ei tullut ikinä kunnollista. Laminaatti lonksui selvästi asennuksen jäljiltä. Tener lupasi että lonksuminen kyllä loppuu, mutta ei se vähentynyt lainkaan. Sovimme ajankohdan ongelman korjaamiselle, mutta työn suorittaja unohti asian, ja kenties tästä seuranneen kiireen takia teki työn niin huonosti että lonksuminen vain paheni. Toinen korjausyritys meni paremmin, mutta pientä lonksumista on vähän joka paikassa edelleen. Tener ei ota koskaan yhteyttä toistuvista lupauksistaan huolimatta, mistä syystä en jaksa enää lähteä yrittämään kolmannen korjausyrityksen sopimista. Aikaa ja hermoja kuluu asioiden sopimiseen ihan liikaa.


| 11.06.2017 17:06
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää jälkeä sovitussa tiukassa aikataulussa. Remontti ei ollut edullinen, toisaalta pienet lisätyöt eivät nostaneet hintaa. Työnjälki, vuoropuhelu asiakkaan kanssa ja projektin hallinta erinomaista.


| 06.06.2017 20:06
Kaupunki: Helsinki 5

Tener Oy:n miehet hoiti homman ensiluokkaisesti. Jälki oli hyvä. Siivosoivat roskat joka käynnin jälkeen. Voin suositella!


| 24.05.2017 16:05
Kaupunki: Espoo 5

Urakka meni oikein hyvin!


| 11.05.2017 17:05
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki sujui sopimusten mukaan, olen erittäin tyytyväinen Teneriin.


| 11.05.2017 16:05
Kaupunki: Helsinki 3

Projektin hallinta oli lievästi heikko ja tästä syystä syntyy hieman ylimääräistä vaivaa ihan molemmin puolin. Alkuperäiseen remonttiin tehtiin loppujen lopuksi paljon lisätöitä ja lattiaremontti muuttui isommaksi pintaremontiksi. Yritys oli asiakaspalveluhenkinen ja neuvottelualtis. Purkutyöt hoitui hyvin, kun taas pölynhallinta oli huonoa. Maalaustyöt hoituivat loistavasti ja kuin myös muut pinnat ja koteloinnit. Lattioiden ja listojen viimeistelyssä pientä kiirettä, mutta osasyy myös meidän sillä kiire syntyi osittain meidän eli tilaajan omasta syystä.


| 13.02.2017 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvää työtä ja ystävällistä palvelua. Remontti suoritettiin aikataulussaan ja paikat oli siistitty jälkikäteen. Olen pyytänyt uutta tarjousta uudesta työstä samalta yrittäjältä. :)

Kiitos paljon.

Tener Oy

| 05.02.2017 19:02
Kaupunki: Vantaa 4

Hyvä, luvattu aikataulu piti ja työn laatu hyvä.


| 10.12.2016 13:12
Kaupunki: Helsinki 5

Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua, olimme tyytyväisiä työn jälkeen.


| 12.10.2016 07:10
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti sujui mutkattomasti ja ammattitaidolla aikataulun mukaisesti. Jälki oli oikein hyvää. Asiallinen ja ystävällinen palvelu.


| 21.09.2016 19:09
Kaupunki: Vantaa 4

Homma toimi asiallisen hyvin, kaikki tehtiin sovitussa aikataulussa, sovitulla hinnalla ja kunnolla, yhteydenpito oli paikalla käynteineen hyvä asia!


| 18.08.2016 13:08
Kaupunki: Vantaa 5

Kesän 2016 aikana purettiin Ok-talon alakerran lattiat rossipohjaan asti sekä rakennettiin uusi lattia. Samalla korjattiin lahonneita hirsiä. Olemme erittäin tyytyväisiä Tenerin suoritukseen. Aloitus tapahtui ajallaan, jota erityisesti arvostan. Työt tehtiin hyvin ja toteutuksista keskusteltiin kanssamme.

Hei.
Oli tosiaan mukava tehdä yhteistyötä teiten kanssa.
Kiitos siitä.
T. Tener oy

Tener Oy

| 09.08.2016 15:08
Kaupunki: Helsinki 00400 4

Ihan hyvin meni Tenerin kanssa, ei siinä mitään. Työnjälkeen olen tyytyväinen. Hieman kiire tuli remontin suhteen. Yhteydenpito toimi oikein hyvin urakoitsijan kanssa, joka on tärkeää.

Kiitos paljon . Oli mukavaa tehdä töitä teiten kanssa.
T. Tener oy

Tener Oy

| 14.05.2016 20:05
Kaupunki: Espoo 4

Hyvin ja sähäkkäästi kävi pojilta työ.

Kiitos.
T. Tener oy

Tener Oy

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

12kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

24kk

Yrityksen vakuutukset:

kyllä

Yrityksen Tener Oy taloustiedot

12 /2019
Liikevaihto -
Liiketulos 0,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Tener Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 19377473 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on toimia sijoitus-, kehitys-, ja rahoitusyhtiönä ja harjoittaa toimisto- ja hallinnollisten palvelujen tuottamista, vuokrausta, välitystä ja kauppaa sekä liikkeenjohdon, sijoitustoiminnan, hallinnon ja markkinoinnin koulutusta ja konsultointia. Yhtiö voi perustaa, myydä, vuokrata uusia yrityksiä ja harjoittaa myös vanhojen yritysten myyntiä, välitystä ja vuokrausta. Yhtiö voi omistaa ja käydä kauppaa arvopapereilla. Yhtiö voi omistaa, vuokrata, hallinnoida ja markkinoida kiinteistöjä, asunto-, liiketila-, peli- ja lomaosakkeita sekä osuuksia, ja käydä niillä kauppaa. Edelleen yhtiön toimiala on tavara- ja henkilöliikenne koti- ja ulkomailla, rakennustoiminta, kaivutyöt, maanrakennustyöt, rakennusurakoiden välittäminen, valmistalojen kauppa, ravitsemis- ja majoitusliiketoiminta, viihdetilaisuuksien järjestäminen, ilmastointiasennusten, metallitöiden, siivoustöiden, sisustusasennusten, eristystöiden, pelti- ja hitsaustöiden ja putkiasennusten suorittaminen sekä niihin liittyvien kalusteiden ja tarvikkeiden kauppa, tuonti, vienti, välitys, omistus, vuokraus, tuottaminen, teettäminen ja markkinointi. Yhtiön toimiala on yritysjohdon konsultointi, luennointi ja koulutuspalvelujen tuottaminen, välittäminen ja suunnittelu. Yhtiö voi harjoittaa kampaamo-, agentuuri-, mainostoimisto-, palvelu ja hoitotalo-, rahoitus-, realisointiliike-, kahvila-, kustannus-, sähköasennustoimintaa sekä näihin aloihin liittyvien koneiden, kalusteiden, laitteiden ja palvelujen tuottamista, valmistusta, kauppaa, tuontia ja vientiä, välitystä, omistusta ja vuokrausta sekä markkinointia. Yhtiö voi harjoittaa varastointia, kiinteistövälitystä ja -huoltoa, päivittäistavaroiden ja antiikkiesineitten kauppaa, kulutushyödykkeiden vuokraustoimintaa, kuriiripalvelua, kielenkäännöspalvelua. Yhtiö voi harjoittaa tilitoimistotoimintaa, ajoneuvojen, työkalujen, kalusteiden, rakennustarvikkeiden, puutavaran, metallin, tietotekniikan, mediatuotteiden, elektroniikan, urheilutarvikkeiden, kosmetiikan, raaka-aineiden, huoltolaitteiden, autotarvikkeiden, betonitarvikkeiden ja -töiden, viihdelaitteiden, teollisuuden koneiden, fysikaalisten hoitotarvikkeiden ja palveluiden, hitsaustarvikkeiden, lvi-tarvikkeiden, sähkötarvikkeiden ja komponenttien, kaasulaitteiden, pesulalaitteiden, lahjatarvikkeiden tuottamista, teettämistä, kauppaa, tuontia ja vientiä, omistamista, vuokrausta, välitystä sekä markkinointia. Lisäksi yhtiön toimialojen sekä toimisto ja hallinnollisten palvelujen tuottaminen, vuokraus, välitys ja kauppa. Edelleen yhtiön toimiala on lehtien ja kirjojen kauppa ja telemarkkinointi, työnvälitys sekä mediatuotteiden tuottaminen, kauppa, tuonti ja vienti sekä välitys. Kaupparekisteri
Kotipaikka ROVANIEMI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Leiviskätie 2 A , 00440 HELSINKI
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 12.01.2005 YTJ
Kaupparekisteri 07.01.2005 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.09.2015 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.03.2013 YTJ
ALV-rekisteri 01.03.2013 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 28.12.2004 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1937747-3
 • Leiviskätie 2 A , 00440 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2015

Toimialue

helsinki + 100km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa