Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
TelaKalle oy

TelaKalle oy

Yritys TelaKalle oy (2440636-3) on liittynyt Urakkamaailmaan jo ennen vuotta 2015, ja sillä on 7 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.9 tähteä.Vuonna 2020 TelaKalle oy teki liikevaihtoa 548 000 € ja tulosta 56 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Teemme maalausalan töitä Tampereella ja sen lähialueilla. Yritys on aloittanut vuonna 2010 Tmi TelaKalle nimisenä ja sen jälkeen laajentunut TelaKalle oy:ksi 2012. Olemme erikoistuneet saneeraukseen mutta teemme myös uudiskohteita.

Meiltä saat tekijän sisälle ja ulos.
-Tapetointi
-Maalaus
-Parketit asennus, hionta ja lakkaus
-Pesuhuone ja sauna remontit
-Keittiöremontit
-Kaikki timpurin työt levytyksestä listoitukseen.

Yrityksen palvelut

Maalaus / tapetointi / keittiöt / parketti asennus ja hionta/ laminaatti / listoitus / panelointi / purku / Saneeraukset pesuhuoneessa ja saunassa.

Arvosteluja 7 | Keskiarvo 3.9

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 12.06.2017 10:06
Kaupunki: Tampere 5

Urakkaan kuului kerrostaloasunnosta betonisten väliseinien purkamista, purkujätteen poisvienti sekä katon tasoitus työmaan kohdalta. + Urakka alkoi täsmälleen aikataulussa + Urakka sujui vauhdikkaasti + Asiakkaan toiveita kuunneltiin todella hyvin + Hyvä ja nopea yhteydenpito + Rappukäytävä oli ihan perussiisti purkujätteen poiskuljetuksen jälkeenkin + Sattunut vaurio korjattiin TelaKallen toimesta + Hyvä hinta-laatusuhde Suosittelen!


| 19.05.2017 19:05
Kaupunki: Tampere 5

Työ sujui joustavasti ja työn jälki oli erittäin hyvää. Yksityiskohdista voitiin sopia ja toiveet otettiin huomioon. Voin suositella.


| 10.05.2017 09:05
Kaupunki: Tampere 5

Ei valittamista. Valitsimme TelaKallen hinnan perusteella. Asbestikartoitus järjestyi nopealla aikataululla ja koko prosessiin näytteenotosta laskutukseen meni muutama tunti.


| 02.12.2016 12:12
Kaupunki: Tampere 4

Kalle teki kokonaistarjouksen sisältäen maalit. Eka maalauskerralla maali kupli jostain syystä jonkin verran. Kalle kävi maalaamassa toiseen kertaan veloituksetta. Lopputulos oikein hyvä.


| 02.12.2016 12:12
Kaupunki: Tampere 4

Kalle hoiti urakan sovitulla tavalla sovittuun hintaan. Lattian laminaatin asennus ja seinien maalaus Tuli vähän lisätöitäkin, jotka myös tuli tehtyä. Voi suositella.


| 22.06.2015 18:06
Kaupunki: Tampere 1

Teimme sopimuksen helmikuussa omakotitalon ulkomaalauksesta. Työ sovittiin suoritettavaksi tuntityönä. Lisäksi sovittiin erillinen korvaus nosturien vuokrauksesta. Arvioitu kokonaistuntimäärä vaikutti varsin vähäiseltä, minkä olisi pitänyt olla ensimmäinen varoitussignaali. Korostimme kuitenkin jo tässä vaiheessa että kokonaiskustannusta tärkeämpää olisi työn laatu ja että tästä olemme todella valmiita neuvottelemaan työn edetessä. Varsinainen ensimmäinen varoitusmerkki tuli kun myöhemmin keväällä uudestaan kävimme vielä lävitse tarkempia yksityiskohtia. Tällöin urakoitsijan taholta esitettiin, että talon toiselle puolelle ei päästäisi nosturilla (ei sinänsä pidä paikkaansa). Urakoitsija vaikutti tilanteessa todella neuvottomalta ja jopa hieman hätääntyneeltä. Lopulta hän ehdotti telineiden rakentamista ”kakkosnelosista”, josta tulisi erillinen korvaus. Tässä kohtaa alkoi hieman mietityttää urakan onnistuminen, mutta suostuimme tähän telineiden rakentamiseen. Kun työt sitten vihdoin myöhemmin alkoivat urakoitsija esitti ettei talon toisellekaan sivulle saataisi nosturia. Aivan absurdeina ja valheellisina väittäminä hän esitti että talon tälle sivulle oltiin pihalaatoituksen yhteydessä asetettu korkeammat reunakiveykset ja tuotu hiekkaa. Itse asiassa uudet reunakiveykset ovat aikaisempia matalammat! Kun tiukkaan sävyyn totesin urakoitsijan väittämät virheelliseksi, hän totesi homman olevan sitten tässä. Ei minkäänlaista neuvottelua urakan lopettamisesta yhteisesti sopien (tässä kohtaa olisimme jo olleet todella halukkaita neuvottelemaan työn lopettamisesta yhteisymmärryksessä, koska emme millään muotoa enää olleet vakuuttuneita urakoitsijan ammattitaidosta ja hänen kyvykkyydestään viedä urakkaa menestyksellisesti loppuun). Seurasi urakoitsijan teatraalinen poistuminen paikalta kommentilla ”ei sitten maksa mitään”. Kuitenkin seuraavana aamuna postin mukana ilmestyi lasku. Kaiken kaikkiaan äärimmäisen epämiellyttävä ja ikävä kokemus. Työ jota oli tehty, oli tehty kiireellä ja hutiloiden. Autokatoksen katto on maalattu ruiskulla ja jälki on varsin murheellisen näköistä. Tuntui että tarkoituksena on vain mahdollisimman nopeasti ”ruiskia” maalia lopputuloksesta välittämättä. Mielestäni työ oli ammattitaidotonta, minkäänlaista velvollisuudentuntoa työn laadusta ei tullut esille. Vaikutti että tarkoituksena oli vain saada sopimus aikaiseksi, miettimättä kunnolla, että työ pitäisi myös asianmukaisesti tehdä. Talo jäi suoritetun työn osalta varsin ikävän näköiseksi, koska aloitettuja kohteita ei suoritettu loppuun ja maalia oli ”sutaistu” hyvin leväperäisesti ”vähän sinne tänne”.

Vastatessani tähän totean, että meillä on edelleen aikaa tehdä tätä urakkaa ja olemme tarjonneet ulkopuolista tekijää urakkamaailman sääntöjen mukaisesti josta asiakas kieltäytynyt tätä tarjosimme siksi, että asiakas se teatraalisesti alkoi huuto raivoamaan ja koimme tilanteen uhkaavaksi.

Talo on rinteessä josta toinen puoli on naapurinpuolella ja heillä on vain pieni jyrkkäpolku talojen välistä takapihalle. Tämä puoli vaatii joko haki-telineet tai alumiinitelineet tai kakkosnelosta tehdyt telineet, koska naapurin pihaa ei voi alkaa muokkaamaan henkilönostimelle sopivaksi ihan vaan halusta.
Sanoin kysyväni paljonko telinerami ottaa kun tulee tekeen telineet. Yhteisymmärryksessä totesimme sen olevan liian kallista. Joten kakkosnelosesta....100€
Itse en tee telineitä mikä ei asiakkaalle tunnu kelpaavan. Maalatessamme ruiskulla autokatoksen kattoa asiakaan vierestä katsoessa ei sanonut, että ei halua sillä maalattavan.

Nosturin saa todellakin ja ihan 100% varmuudella asiakkaan pihaan uusien reunakivien yli uudelta uusitulta pihalta mitä ei tänä kesänä pitänyt tulla. Miksiköhän on työ vähän siirtynyt...???
Se mikä viestistä jää pois on se, että kuinka sen saa pois sieltä jyrkään ylämäkeen n.10cm korkean reunakiven yli mikä ei saa vaurioitua ja jäädä jälkeä.

Autokatos ei kelpaa siksi, että sen maalaus on viivästynyt kun ei saa maalia kaupasta kun on loppu (asiakkaalla tietyssä kaupassa tili).

Ei ole reklamoinut työstä, eikä maksaa laskua.

Olemme kuitenkin pesseet ja maalanneet betonisen koriste aidan, kivimuurin sokkelin, talon sokkelin, takapihan pilarit, autokatoksen katon, etupihan räystään aluset ja takaterassin katon joka jäi kesken asiakkaan alkaessa raivoamaan kun sanoin, että nostin ei välttämättä nousisi reunakiven yli otetaanko alumiini telineet? Eli anteeksi jos ajattelin, että asiakas säästäisi muutaman euron jos ei nostin seisoisi takapihalla montaa päivää.
Nostin 200€ päivä / telineet 40€ päivä. Kyllä ollaan ammattitaidottomia ja saavattomia kun ei saada tehtyä ilman 5min korjausta kerrasta timanttia.

Katselmuksen aikana oli talvi ekalla kerralla ja lunta polveen asti. kesä katselmuksella oli piha revitty auki pihamiesten toimesta. Reunakiven korosta ei ole tietoa ennen piharemonttia koska oli talvi.

TelaKalle oy

| 23.04.2015 23:04
Kaupunki: Tampere 3

Urakkatarjous laajeni kaikkien kattojen panelointiin, sekä laminaatin uusintaan. Heti aluksi kerroin, että olen erittäin tarkka kotiani koskevissa asioissa. Kiireellä tehdään, joten jälki myös sen näköistä. Kattolistoitus oli aluksi tehty ns. "juosten kusten", mutta korjasivat - tekivät siis tuplatyön. Kasvun paikka yrittäjäpariskunnalla, mm. olisi hyvä neuvotella ensin mitä / miten halutaan (pitää palaveri), auttaa asiakasta materiaalin määrän mittauksessa. Esim. 2,6 metrin lattialista oli tehty neljästä palasta! Tämäkin korjattiin, mutta homma aiheuttaa sekä tekijöille että teettäjälle ylimääräistä työtä ja päänvaivaa. Työn melskeessä tapetit saaneet osumaa, listoja murrettu, osa korjattiin ja osa hyvitettiin loppusummassa. Ellen näitä olisi huomannut, jäi olo, ettei näistä vahingoista edes olisi mainittu. Itsekin tästä oppineena, jatkossa osaan vaatia apua, heiltä sitä ei vapaaehtoisesti tullut. Lopputulokseen kuitenkin olen tyytyväinen, sain mitä halusin vaikkakin harmittavien mutkien kautta. Uskallan heitä suositella, koska luotan siihen että ovat ottaneet opikseen, onhan se erilaista tehdä remonttia yksityiskodissa kuin liikekiinteistössä.

Kiireellä tehdään kun asiakas on pois vain pe la su ma ja me emme tee sunnuntaina töitä.
Työt
1.Asiakkaan tavaroiden siirtely minne sopii
2. Lattian ja listojen purku ja toimitus kaatopaikalle.
3. Katon panelointi niin, että se muodostaa jatkon samaan kohtaan joka toisessa rivissä. (materiaalia tilattu 10m2 liian vähän asiakkaan ja kauppiaan laskujen toimesta) piti lähteä hakemaan lisää 1h.
4. Katon listoitus ( kyllä lista loppui kesken asiakkaan ja kauppiaan laskujen toimesta) piti lähteä hakemaan lisää 1h. No siihen se päivä sit menikin.
5. Listoituksen loppuun saattaminen ja laminaatin asennus ja tavaroiden siirtely toiselta puolen toiselle puolen. siihen se päivä taas meni.
6. Lattia listoitus. Pitkät listat loppu (materiaalia tilattu 5jm liian vähän asiakkaan ja kauppiaan laskujen toimesta) olisi pitänyt lähteä hakemaan lisää 1h.
7. kaatiskuorma
8. Siivous ja tavarat paikoilleen jolloin huomasimme seinästä seinään olevan alumiinisen verhokiskon tökänneen tapettiin jäljen ( ajattelin, että jos häiritsee niin ilmoittaa ja vaihdan tapetin ja ilmoitus tuli ja tapetti vaihdettiin.)

-Jalkalista vaihdettiin täyspitkään.
-Katon listoituksen jatkos jiirit sahattiin toiseen suuntaa.
-Nariseva laminaatti saatiin hiljaiseksi.


Ennen työn aloitusta kävimme 2. kertaa 1h palaverissa missä mietittiin mitä ja minne.
Totesimme tekevämme vain työn kun keksii mitä haluaa ja minne.

Erityis kiitos asiakkaalle kun oli kärsivällinen ja antoi tehdä työn loppuun asti...
Taaskaan emme päässeet maaliin kerrasta vaan jouduimme hienosäätään.

TelaKalle oy

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Työlle tulee 2vuoden takuu. Ei koske talonelämisestä johtuvaa ratkeilua/rikkoontumista.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Käytämme vain laadukkaita materiaaleja jolloin ongelmia ei tule mutta jos tulee niin valmistaja varmasti haluaa omalta osaltaan korvata aiheutuneen vahingon.

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus. "Pohjantähti"

Yrityksen TelaKalle oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019
Liikevaihto 548 000,00 € 383 000,00 €
Liiketulos 56 000,00 € 9 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen TelaKalle oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 24406363 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lattianpäällystys ja seinien verhoilu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiö toimii seuraavilla toimialoilla: Rakennus, maalaus, alan palveluiden tuottaminen, huolto, korjaus, asennus, tukku- ja vähittäiskauppa, tuonti-, vienti-, edustus- ja vuokraustoiminta, näyttelyiden järjestäminen, projektityöt sekä alaan liittyvä koulutus. Yritystoimintaa harjoitetaan koko maassa. Ja kaikki laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka TAMPERE YTJ
Toimitusjohtaja Halmela Kalle Petteri PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Murronkorventie 5 , 33420 TAMPERE
Käyntiosoite Murronkorventie 5 , 33420 TAMPERE

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 23.11.2011 YTJ
Kaupparekisteri 23.11.2011 PRH
Ennakkoperintärekisteri 08.11.2011 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.11.2011 YTJ
ALV-rekisteri 01.11.2011 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 08.11.2011 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2440636-3
 • Murronkorventie 5 , 33420 Tampere

Sertifikaatit

 • VTT:n märkätila sertifikaatti VTT-C-23088-23-17

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa