Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Rakennusliike Puro

Rakennusliike Puro

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Rakennusliike Puro (2747009-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 23 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys. Hyvä työnjälki ja aikataulussa pysyminen ovat yrityksemme käyntikortti. Tälläkin sivustolla olemme saaneet vain positiivista palautetta asiakkailtamme. Suomalaiset savuttomat ja raittiit työntekijät.

Yrityksen palvelut

Teemme huoneistoremontteja sekä uudiskohteiden pintatöitä. Erikoisosaamistamme ovat vaativat laatoitustyöt, struktuuripinnoitteet, mikrosementtityöt, luonnonkivipinnoitukset jne. Kesäkaudella rakennamme pääasiassa terasseja ja laitureita, joita olemme rakentaneet yli 400 viimeisen 10 vuoden aikana; sekä puu- että komposiittilaudoituksella.

Arvosteluja 23 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 30.12.2019 09:12 1

En suosittele kenellekään. Tilasin Purolta kylpyhuoneremontin siten, että hän hankkii ja laskuttaa urakkasopimuksella myös sähkö- ja putkityöt. Töiden aikana hän kävi tekemässä kaverini omakotitalon kylpyhuoneeseen lattiavalua. Valu meni pieleen eikä korjailut auttaneet joten sinne piti hankkia toinen tekijä. Puro oli heiltä kuitenkin kysynyt heidän sähkömiehen tietoja ja ne myös saanut ja pyytänyt tekemään myös minun kylppäriini sähköt. Puro ei kuitenkaan kertonut tälle hänelle, että taloyhtiö vaatii pöytäkirjan sähköistä. Puro ei myöskään tätä sähkäriltä vaatinut. Yritin saada pöytäkirjaa jälkikäteen mutta en edes saanut vastausta Purolta, joten jouduin ottamaan itse ulkopuolisen sähkömiehen tekemään mittauksia. Minulle kerrottiin useamman sähkömiehen toimesta, että Puro oli tehnyt liian pitkälle lattialämmitystä sähkömiehelle kuuluvissa töissä. En myöskään ikinä saanut takuukorttia lattialämmityksestä, eli siinä ei ole takuuta. Sähköfirman y-tunnusta ei suostunut antamaan. Lisäksi pyysin että hana asennetaan vasemmalle mutta se asennettiin keskelle vinoon, koska siihen ei mahdu hana suoraan. Olisi kuulemma pitänyt kirjallisesti tästä ilmoittaa. Tätä ei viitsinyt silloin sanoa kun asiaa henkilökohtaisesti pyysin. Puro ei suostu keskustelemaan hyvityksestä eikä vastaa viesteihin


| 15.10.2018 18:10
Kaupunki: Helsinki 5

Terassimme ja siihen rakennettu aita/portti valmistuivat todella nopeasti ja luvattua aikataulua nopeammin. Työn jälki oli laadukasta ja olimme koko prosessiin erittäin tyytyväisiä.


| 14.10.2018 19:10
Kaupunki: Vantaa 5

Voin lämpimästi suositella Rakennusliike Puroa. Jo arviokäynti herätti luottamusta, ja rakennusliike osasi välittömästi ideoida ja suositella tapaa, miten toteuttaa terassi hankalahkoon kohtaan. Työ toteutui sovittuun aikaan ja aikataulussa, ja työn jälki hyvin ammattimaista. Myös projektiin liittyvä kommunikointi sujui mainiosti. Täyden kympin projekti :)


| 14.10.2018 17:10
Kaupunki: Nurmijärvi 5

Halusimme rakennuttaa rivitaloasuntomme takapihalle terassin ja valokatteen sekä etupihalle terassin ja polttopuille pienen katoksen. Urakkamaailman avulla tekijäksi valikoitui Rakennusliike Puro. Palvelun käyttö oli helppoa. Toiminta oli todella nopeaa ja asiallista. Urakoitsija tuli tutustumaan kohteeseen muutaman päivän sisällä yhteydenotosta ja tarjouksen saimme saman päivän aikana. Työt alkoivat noin viikon päästä, kuten oli sovittu. Työ valmistui muutamassa päivässä. Tekijä oli luotettava ja ystävällinen. Hän pystyi myös järjestämään aikataulunsa niin, että pääsi nopealla aikataululla tekemään urakassa sovittujen töiden lisäksi muutamia lisätöitä. Työn jälki oli siistiä. Urakan hinta pysyi sovitussa. Voimme lämpimästi suositella Rakennusliike Puroa!


| 10.09.2018 15:09
Kaupunki: Espoo 1

Tilasimme työn keväällä 2017. Ensimmäisen talven jälkeen keväällä 2018 huomasimme että suurin osa kaiteen rimoista oli irti tai irtoamassa. Lisäksi kaiteen rimojen jokainen liitos sauma oli irti, kaiteen tukipuut heilui tai oli irti sekä kaiteen kansilaudan maalaus hilseili ja oli osittain lähtenyt pois. Huomasimme että kaiteen kaikki rimat on kiinnitetty liian lyhyillä ruuveilla. Ruuvien kärki juuri ja juuri uppoaa riman läpi tukipuuhun. Urakoitsija ilmoitti ensin että hoitaa homman kun palaa sairauslomalta. Kun korjausten hetki koitti niin ilmoitti erinäisiä syitä, syytti meitä virheistä ja sanoi että ei aio hoitaa reklamaation virheitä kuntoon. Odototimme yli puoli vuotta että saisimme terassin kuntoon ja kunnolla käyttöön mutta turhaan. Kaiteet menee koko ajan huonommaksi korjaus vain laajenee. Asia vietiin kuluttaja-neuvontaan ja välittämättä sieltä tulleista ohjeista kieltäytyi edelleen hoitamasta vastuutaan. Urakoitsija antanut kuitenkin työlleen 2-vuoden takuun. Nyt asia kuluttaja-riita lautakunnassa vireillä ja odotamme sieltä päätöstä. Liittäisimme tähän kuvia minkälaiseen kuntoon menee yhden kesän aikana jota ei ole edes vielä kovinkaan aktiivisesti käytetty. Työn jälki ja varsinkin asiakaspalvelu ja vastuunhoito todella ala-arvoista. Yksikin tähti on liikaa.

Hoidamme tietenkin kaikki reklamaatiot, sillä meillä on koko ajan noin 100 terassia, joissa on vielä takuuaika voimassa. Teidänkin reklamaatio olisi huomioitu, mutta työmaakäynnin jälkeen selvisi, että: 1. Naapurinne mukaan terassin kaidetta oli talvella käytetty lasten kiipeilytelineenä, 2. Te ette suostuneet pyynnöstäni ulkopuoliseen tavarantarkastajaan, vaan vaaditte hinnanalennusta silti ja jonka myös saitte (lasku olisi muuten jäänyt mahdollisesti kokonaan maksamatta), 3. Te ilmoititte ruuvailleenne terassia itse vaikka juuri niin ei tule tehdä, vaan reklamoida ensin ja pyytää urakoitsijaa tekemään työ, 4. Reklamaationne sisältö muuttui sitä mukaan, kun siinä havaittiin epäkohtia, 5. Olette mm Facebookissa maininneet, että terassi on 'ihan ok' ja ettei siihen kohdistu reklamaatiota.

Rakennusliike Puro

| 21.02.2018 23:02
Kaupunki: Vantaa 5

Teetimme WC-remontin, jossa WC:n laatoitukset vaihdettiin ja tilaan rakennettiin seinä-WC. Työt sujuivat ripeästi ja laatoitusjälki oli siisti. Lisäksi remontin yhteydessä tulleet yllätykset hoidettiin ammattitaidolla. Suosittelen!


| 24.01.2018 23:01
Kaupunki: Vantaa 4

Kylpyhuoneen ja wc tilan remontti; sujui ongelmitta, luotettava ja asiallinen, kohde valmistui suunnitelmien mukaisessa ajassa ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Pientä palautetta siivouksesta; hyvin pintapuolinen, paljon ylimääräistä siivottavaa jäi meille vaikka loppusiivous kuului sopimukseen.


| 15.11.2017 19:11
Kaupunki: Vantaa 5

Järkevä hinta ja erittäin nopeaa työskentelyä. Jälki hyvää :)


| 11.11.2017 21:11
Kaupunki: Helsinki 5

Rakennusliike Puro teki minulle terassin n.24 neliötä, josta 6 neliötä katettuna. Katetun osan yhdelle sivulle tehtiin 115 cm korkea aita valkoisella pohjamaalatulla laudalla. Terassin pitkälle sivulle (6m) tehtiin harvalautainen 170 cm korkea aita. Terassia jouduttiin maaston takia korottamaan n.50-70 cm jonka johdosta tehtiin yhdelle reunalle porrasaskelma. Halusin säilyttää kukkalaatikon n. 200x 60 cm, jota myös reunoilla korotettiin. Kaikki sujui todella mutkattomasti 4:ssä päivässä ja urakoitsija teki tarkkaa, loistavaa työtä, olen todella tyytyväinen. Hintakin oli ihan sopiva. Mummo 70 v. kesää odotellessa.


| 31.10.2017 11:10 5

Työn jälki on erinomaista ja sopimus piti hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä.


| 29.10.2017 20:10
Kaupunki: Espoo 5

Mikan kanssa asiat sujuivat jämptisti ja luotettavasti, oli miellyttävää tehdä yhteistyötä. Sain asiantuntevaa tietoa kysyessäni, vankka kokemus välittyi. Työ sujui sovitusti ja sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli todella siistiä. Suosittelen lämpimästi Mikaa!


| 26.10.2017 22:10
Kaupunki: Espoo 3

Huolellisen tarjouspyyntöjen vertailun jälkeen valitsimme tämän jämptin ja joustavan pienyrittäjän. Urakka valmistui sovitussa aikataulussa ja jälki on pääosin siistiä ja sovitun mukaista. Harmiksemme työhön sisältyi muutamia huolimattomuusvirheitä, kun annettujen työohjeiden noudattaminen oli puutteellista. Näistä osa korjattiin asiallisesti jälkeenpäin ja osan (jotka lähinnä makuasioita) hyväksyimme sellaisenaan. Suihkuhuoneen lattian laatoitustyön epäonnistuminen lattiakaivon vieressä jää kuitenkin suuresti harmittamaan, eikä sitä kuulemma voi korjata. Kommunikaatio ja palautteen vastaanotto urakan aikana ei aina ollut ammatillista eikä asiakasystävällistä. Näin suuressa remontissa tällaiset luonnollisesti harmittavat suuresti. Mieluiten olisimme tietysti halunneet antaa viisi tähteä.


| 06.06.2017 09:06
Kaupunki: Töyrynummi,Helsinki 5

Terassia rakennettiin etu- ja takaosaan asuntoamme. Urakoitsijan kanssa yhteistyö sujui jouhevasti. Loistavaa jälkeä ja aikatauluissa pysyttiin. Voimme suositella todellakin urakoitsijaa toisillekin.


| 05.06.2017 11:06
Kaupunki: Töyrynummi,Helsinki 5

Etu-ja takaterassin rakentaminen sujui sovitun aikataulun mukaan. Kaikki sopiminen sujui erittäin hyvin ja työn jälki loistavaa. Voimme todellakin suositella tätä yritystä muillekin. Ja Urakkamaailman kautta saimme nopeasti tarjouskyselyymme ehdokkaita. Täällä hoitui kaikki jouhevasti ja tulemme mahdolliseen seuraavaan rakentamiseemme käyttämään tätä loistavaa palvelua.


| 11.04.2017 23:04
Kaupunki: Järvenpää 4

Hyvä ja luotettava remonttimies.


| 02.03.2017 08:03
Kaupunki: Vantaa 4

Palvelualtis ja asiallinen yrittäjä. Työ sujui kaikin puolin kiitettävästi.


| 11.01.2017 13:01
Kaupunki: Espoo 5

Terassin teko onnistui todella hyvin, olemme erittäin tyytyväisiä. Suuret kehut myös Urakkamaailmalle loistavasta palvelusta!


| 14.10.2016 21:10
Kaupunki: Helsinki 5

Terassi on kuin pieni koru. Vahva suositus, asiallinen veloitus.


| 25.09.2016 15:09
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvin tehty työ. Aikataulu piti ja työn jälki on hyvää.


| 18.09.2016 21:09
Kaupunki: Espoo 5

Työ sujui hienosti ja sekä alkoi että valmistui sovitussa aikataulussa. Voin lämpimästi suositella.


| 13.07.2016 09:07
Kaupunki: Espoo 4

Remontti meni hyvin. Kun pääsimme ymmärrykseen alustavien piirrustusten jälkeen, niin homma sujui hyvin. Hyvä ja voin suositella.


| 11.05.2016 13:05
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin hyvää työtä. Saimme apua toteutuksen suunnittelussa ja kaikki tapahtui sovitussa aikataulussa.


| 05.05.2016 22:05
Kaupunki: Espoo 5

Erittäin laadukasta ja nopeaa työtä. Remontti järjestyi toivomuksemme mukaisesti nopealla aikataululla josta erityiskiitos.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Normaali lain määräämä takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajan materiaalikohtainen takuu

Yrityksen vakuutukset:

Yrityksellä on vastuuvakuutus 500000 euroon asti.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Rakennusliike Puro liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27470096 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakentaminen. Kaupparekisteri
Kotipaikka VANTAA YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 02.03.2016 YTJ
Kaupparekisteri 03.03.2016 PRH
Ennakkoperintärekisteri 17.02.2016 Päättynyt 21.01.2021 YTJ
ALV-rekisteri 16.02.2016 Päättynyt 21.01.2021 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 17.02.2016 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2747009-6
 • Loiskekuja 4 C 3 , 01600 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Pääkaupunkiseutu

Sertifikaatit

 • Vedeneristäjän sertifikaatti

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa