Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Pintaverstas

Pintaverstas

Yritys Pintaverstas (2841304-2) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 4 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Pintaverstas on monipuolinen ja helposti lähestyttävä sisustusyritys, jonka takana häärii sisustusartesaani Noora Lindström. Yritys toteuttaa monipuoliset sisustus- ja remontointipalvelut jolloin saat kaikki helposti samasta paikasta – samalta tekijältä.

"Olen ollut mukana toteuttamassa erilaisia remonttiprojekteja aina 70-luvun talon täyssaneerauksesta pienempiin maalaus- ja sisustusprojekteihin. Vahvuutenani on vahva materiaalituntemus, laaja tekninen tietämys remontoinnista, luotettavat yhteistyökumppanit sekä alan verkosto. Kotiverstaallani Espoossa hoituu kätevästi myös pienet nikkarointihommat sekä huonekalujen kunnostukset."
-Noora Lindström, 2019

Yrityksen palvelut

Kotien ja liiketilojen pintaremontointi, huonekalujen kunnostustyöt, sisustusverhoilu, asuntojen myyntistailaukset, sisustussuunnittelu sekä juhla- ja tapahtumasomistus.

Arvosteluja 4 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 13.05.2019 08:05
Kaupunki: Helsinki 5

Työn jälki erittäin siisti ja huolella tehty. Hyvä hinta-laatu suhde. :)


| 21.04.2019 11:04
Kaupunki: Helsinki 5

Noora teki hyvää työtä ja yhteistyö oli helppoa. Pyysimme hieman extraa kun huomasimme, että myös kattoa voisi hieman maalata. Sopiminen meni sujuvasti. Saimme myös apua materiaali ja värivalinnassa. Suojaus, listan poisto ja pieni tasoitus ja perus seinien maalaus, katon maalaus, pienen kuivan vessan yläosan tapetointi.

Kiitos paljon positiivisesta palautteesta. Oli ilo olla mukana toteuttamassa uuden kotinne pintaremonttia!

Pintaverstas

| 24.03.2019 18:03
Kaupunki: Espoo 5

Tilaasimme paritalomme pintaremontin: seinien maalaus ja tapetointi. Pintaverstas hoitti hommat amattimaisesti ja aikataulussa.

Kiitokset positiivisesta palautteesta! Oli ilo olla mukana toteuttamassa uuden kotinne pintaremonttia.

Pintaverstas

| 15.02.2019 10:02
Kaupunki: Helsinki 5

Pintaverstas teki erinomaista työtä kaksion tapetoinnissa. Aikataulut pitivät, palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja remontin jälki siistiä. Vankka suositus!

Kiitos positiivisesta palautteesta!

Pintaverstas

Liesituulettimen vaihto ja asunnon pienet korjaustyöt

Vuosi
2020
Kohde
Kiintokalusteet, keittiö
Tyyppi
Korjaus+ ja kunnostustyöt
Budjetti
1200 €

80-luvun alkuperäiskunnossa olevan kodin maustekaappi-mallisen liesituulettimen vaihto hormiliitäntäisestä aktiivihiilisuodattimelliseen versioon. Lisäksi korjattiin keittiö- ja vaatekaappien saranoita, liukuovien kiskon mekanismi, lipaston laatikoiden irtoilevat pohjat 4kpl, kiinnitettiin 2kpl tauluja, korjattiin vaatekaapin tangon kiinnitykset, laatikoston kiskot sekä kunnostettiin yksi keittiökaapin ovi josta lakkapinta lohkeillut kosteuden takia. Kaapinovi kuljetettiin verstaalle kunnostukseen (hionta ja lakkaus 2krt), tuotiin takaisin ja asennettiin paikoilleen. Hinta sis. materiaalit ja tarvikkeet.

Kevyt pinta-/sisustusremontti v.2019 kerrostaloasuntoon

Vuosi
2020
Kohde
Sisäseinät, sauna, jalkalistat
Tyyppi
Maalaustyö, laatoitus- ja listoitustyö
Budjetti
2800 €

Asunnossa poistettiin kahdelta seinältä tapetti, maalattiin kaksi isoa olohuoneen seinää tummalla tehostevärillä, kahdessa makuuhuoneessa yhteensä kolme seinää tehostevärillä, yksi eteisen seinä valkoisella sävyllä. Tehosteseiniltä poistettiin vanhat jalkalistat ja ovien peitelistat sekä asennettiin näiden tilalle antiikki-koristelistat. Näiden lisäksi vahattiin saunan seinät ja katto kahteen kertaan saunavahalla mustaksi (alkup. käsittelemätön puupinta). Lisäksi laatoitettiin n.0,5m2 alue olohuoneen lattiassa (poistettujen keittiökaappien alta puuttuneen parketin tilalle) mustat marmorikuvioiset laatat +saumaus ja silikonit). Materiaalikustannukset n.800€

Työn kesto yhteensä. n.1,5 viikkoa sis. seinien maalaus 2krt, suojaustyöt, siivoukset ym.

Saunan pukuhuonetilan sisustussuunnittelu

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalo 60-luku
Tyyppi
Sisustussuunnittelu
Budjetti
450 €

60-luvun omakotitalon lähes alkuperäiskuntoisen saunan pukuhuoneen sisustus- ja kalustesuunnittelutyö. Työ sisälsi suunnittelu- ja haastattelukäynnin kohteessa, kalustesuunnitelman, kevyen valaistussuunnitelman sekä väri- ja pintamateriaalisuunnitelman sekä ohjeet työn toteutukselle.

Omakotitalon sisäkattojen korjaus- ja maalaustyö

Vuosi
2019
Kohde
Omakotitalon sisäkatto
Tyyppi
Pintaremontti
Budjetti
450 €

Vastavalmistuneen omakotitalon kahden lastenhuoneen katon korjaus- ja maalaustyö (n.25m2). Remontissa paikattiin virheellisesti poratut ruuvinreiät ja katot maalattiin uudelleen. Työn kesti yhden päivän ja sisälsi suojaustyöt sekä loppusiivouksen.

Sisäseinien maalaus- ja tapetointityö

Vuosi
2019
Kohde
Rivitalo 2006
Tyyppi
Pintaremontti
Budjetti
3100 €

Vuonna 2006 valmistuneen rivitaloasunnon maalaus- ja tapetointityö. Pinta-ala n. 110m2. Urakka sisälsi neljän seinän tapetoinnin (kohdistettava tapetti) n.30m2 sekä kaikkien sisäseinien maalaustyön (yhteensä n. 140m2). Lisäksi maalattiin lisätyönä vaatekaapin liukuoven puupinta valkoiseksi.
Työn kesto 1 viikko.

Liiketila 50m2 Nummela

Vuosi
2017
Kohde
Toimistotilat
Tyyppi
Pintaremontti
Budjetti
6000 €

Liiketilan kaikkien seinien maalaus (kaksi tehosteseinää), väliseinän poisto, vinyylilattian asennus, listoitus sekä wc:n ja varaston maalaustyöt (lattia+seinät). Työn kesto noin yksi viikko.

Huoneiston myyntistailaus Lauttasaari

Vuosi
2019
Kohde
Kerrostalo 2h+k+vh myyntistailaus
Tyyppi
Sisustus, Stailaus
Budjetti
850 €

Tyhjän asuinhuoneiston kaikkien huoneiden myyntistailaus lainakalusteilla. Työn kesto 2pv, hinta sisältäen stailaustyön sekä kalustevuokran (2vk).

Työhuoneen sisustussuunnittelu ja pintaremontti

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo 1970 3+k työhuone
Tyyppi
Sisustussuunnittelu ja remontti
Budjetti
2460 €

Kerrostaloasunnon työhuoneen (8m2) sisustussuunnittelu, pintaremontin toteutus sekä kalustus. Huoneessa maalattiin katto sekä seinäpinnat (1 seinä tehostevärillä) ja asennettiin kiinteät seinähyllyt 2kpl. Suunnittelussa huomioitiin asiakkaan budjetti ja hyödynnettiin asiakkaan olemassa olevien kalusteiden lisäksi myös käytettyjä huonekaluja. Työn kesto 5pv sisältäen suunnittelutyön, kalusteiden hankinnan sekä toteutuksen.

Väliovien karmien ja jalkalistojen korjaustyö

Vuosi
2018
Kohde
Asuinhuoneisto Espoo
Tyyppi
Korjaustyöt
Budjetti
650 €

Koiran tuhoamien väliovien (2kpl) karmien korjaus ja maalaustyö. Karmien puremajäljet tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin kahteen kertaan. Lisäksi uusittiin vaurioituneet jalkalistat, korjattiin taulu-tv:n asennuksen aiheuttamat ruuvinreijät sekä maalattiin koko seinä (8m2). Työn kokonaiskesto 2pv.

70-luvun paritalon 110m2 +55m2 perusteellinen saneeraus

Vuosi
2018
Kohde
Paritalo (1974) 5h+k+s+vapaa-ajantilat
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
100000 €

Vuonna 1974 rakennetun tiiliverhoilun puutalon kokonaisvaltainen saneeraus. Remontissa uusittiin kaikki väliseinät, tehtiin alaslaskettu katto, saneerattiin märkätilat, sauna sekä keittiö ja uusittiin kaikki pintamateriaalit ja ovet. Asuntoon suunniteltiin uusi kiinteä valaistus sekä rakennettiin ABB Free@Home älyvalaistusjärjestelmä. Lisäksi uusittiin kylpyhuoneen ulkoseinien eristykset sekä kph ja saunan ikkunat.
Projektinjohto, remontin- ja sisustuksen suunnittelu sekä tilojen (pl. vesieristys ja laatoitus) pintaremontin toteutus: Pintaverstas
Työn kesto 6kk. Budjetti sis. materiaalit ja työn.

Vuokra-asunnon keittiö- ja pintaremontti

Vuosi
2018
Kohde
Kerrostalo 75m2 3h +k
Tyyppi
Pintaremontti
Budjetti
14000 €

Kerrostalokolmion pintaremontti Tuusulassa. Keittiön asennuksen teki keittiöliike, Pintaverstas toteutti pintaremontin sekä koordinoi koko projektin suunnittelun ja toteutuksen. Pintaremontissa poistettiin vanha tapetti kaikista asuinhuoneista yhteensä n. 85m2, seinien tasoitus ja maalaus 1-2krt. Remontin kesto 2 viikkoa.

Kylpyhuoneen pintaremontti Lauttasaari

Vuosi
2017
Kohde
Kylpyhuone
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
2000 €

Kerrostaloasunnon kylpyhuoneeseen tehtiin kevyt kosmeettinen pintaremontti maalamalla seinä- ja lattialaatoitukset sekä uusimalla kylpyhuonekalusteet. Lisäksi uusittiin katon panelointi. Taloon on tulossa putkiremontti lähivuosina, joten remontti pyrittiin toteuttamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti.
Toteutukseen kului aikaa yksi viikko.

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus, Tapaturma-vakuutus, Tilaajavastuu


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Pintaverstas liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 28413042 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Sisustussuunnittelu YTJ
Toimialakuvaus Sisärakentaminen, sisustustyöt, suunnittelu, maahantuonti, tavaroiden vähittäiskauppa, kiinteistöjen omistamis-, vuokraus- ja myyntitoiminta, kunnostus- ja remontointityöt, konsultointi Kaupparekisteri
Kotipaikka ESPOO YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 26.06.2017 YTJ
Kaupparekisteri 26.06.2017 PRH
Ennakkoperintärekisteri 19.06.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 19.06.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 24.06.2017 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2841304-2
  • Taavinsuo 15 B , 02180 Espoo
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Uusimaa +50km, Etelä-Pohjanmaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa