Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

Yritys Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy (0699323-4) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2015, ja sillä on 46 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 3.8 tähteä.Vuonna 2020 Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy teki liikevaihtoa 770 000 € ja tulosta 44 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Parketti·Laatta·Matto Widgren Oy on vuonna 1982 perustettu sisustusalan erikoisliike. Toimitamme valtakunnallisesti monipuoliset alan tuotteet parketit, laminaatit, vinyylit, vinyylikorkit, korkit, laatat, matot jne. sekä asennuspalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Toimintamme perustuu ammattitaitoon, pitäviin aikatauluihin, yhteistyöhön ja palveluun. Täytämme Luotettava kumppani tilaajavastuu kriteerit. Kuulumme ennakkoperintärekisteriin, jolloin työosuuden kustannuksista voi hakea kotitalousvähennystä.

Yrityksen palvelut

Puulattioiden hionnat, lakkaukset, sävytykset, korjaukset ja asennukset sekä huollot.
Parkettien- vinyylilankkujen,- laminaattien ym. lattiamateriaalien asennustyöt!
Kylpyhuone- ja saunaremontit, asentajillamme on vesieristystöiden sertifikaatti.
Lisäksi muut sisustusremontit aina maalauksesta tapetointiin.
Myös mattoasennukset.
Hoidamme niin pienemmätkin urakat kuin suuretkin projektit kokemuksella. Myös sisustussuunnittelupalvelu.

Arvosteluja 46 | Keskiarvo 3.8

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 19.11.2021 14:11
Kaupunki: Helsinki 2

Valitettavasti jouduin pettymään suuresti tämän firman kohdalla. Parketin hionnan piti olla valmis yhdessä päivässä, mutta prosessi kesti yhteensä yli kaksi kuukautta. Työnjälki oli huonoa ja lattia oli paikoitellen kuin karheaa hiomapaperia ja siinä oli selkeitä pyöreitä hiomajälkiä. Kyseinen työntekijä jätti myös kerran tulematta paikalle, ilmoittamatta asiasta edes työnantajalleen. Hänellä oli kotiavaimemme hallussaan koko tuon viikon ajan, jonka olimme poissa kotoa. Minkäänlaista pahoittelua emme häneltä saaneet ja itse jouduimme kyselemään avaimemme perään. Viimeisen korjauksen (muistaakseni kolmas käynti) jälkeenkin lattiassa oli (uusia) virheitä, mutta koska en enää uskonut työntekijän ammattitaitoon, sovimme reilun alennuksen alkuperäiseen hintaan. Aluksi siihen ei tosin suostuttu, mutta en missään nimessä maksaisi täyttää hintaa näin huonosti tehdystä työstä ja pääsimme sopimukseen hinnasta. Ikävä jättää tällainen arvio, mutta valitettavasti tässä yrityksessä tuntuu olevan moni asia vähän sinne päin. Ei todellakaan sellaista laatua jota oletin.


| 17.11.2021 08:11
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki sujui sovitusti ja joustavasti ilman minkäänlaisia ongelmia. Juuri niin kuin pitääkin!


| 29.09.2021 13:09
Kaupunki: Jyväskylä 2

Kalanruotoparketti 154m2 omakotitaloon Jyväskylässä. Työn jälki 3/5: Muutamia syvempiä naarmuja ja liimatippoja parketissa. Loppusiivous heikko. Jouduimme itse siivoamaan tasoiteroiskeita pitkin seiniä ja kynnyksiä. Oven karmit sahattu useasta kohtaa vinoon ja jouduimme itse paikkailemaan. Parketti myös asennettu ohjeistuksen vastaiseen kulmaan (ihan hyvä näinkin, mutta asiasta ei edes kysytty). Remontin toimivuus: 1/5: Widgrenin työukko hävisi työmaalta kesken remontin kahdeksi päivää ja kertoi parkettia tilatun liian vähän (mikä ei pitänyt paikkaansa). Remontti venyi lähes kaksi viikkoa sovitusta työukon hatkojen ja uuden parkettitilauksen odottelun vuoksi. Lopulta alkuperäinen parkettimäärä riitti hyvin ja nyt varastossa seisoo 7 pakettia korkkaamatonta parkettia. Asiakaspalvelu 1/5: Widgren ei tullut loppulaskussa senttiäkään vastaan myöhästymis- ja työnjälkireklamaatioista huolimatta. Koko touhusta jäi paska maku suuhun, varsinkin koska valitsimme Widgrenin juuri välttääksemme tällaiset rimanalitukset. Kokonaisarvosana 2/5, ei jatkoon.


| 15.09.2021 08:09
Kaupunki: Helsinki 2

Urakan luvattiin valmistuvan 13.8.2021 mutta se valmistui 12.9.2021 ! Ensimmäinen työsuoritus 26.8. oli täysin luokaton esitys. Parketti oli kauheammassa kunnossa kuin ennen hiontaa ja lakkausta. Hionta oli tehty puutteellisesti ja huolimattomasti siten, että vanha pinta oli näkyvissä ja lattia oli läikykäs. Hioja oli myös ilmeisesti kesken lakkauksen lähtenyt tupakkatauolle, jonka seurauksena keskellä olohuonetta oli n. 2 cm leveä raita - ilmeisesti lakkaa oli tähän kohti kerrostunut enemmän kuin muualle. Parvekkeen oven eteen lakka oli levitetty hiontapölyn päälle - ilmeisesti oli ajateltu tehdä liukueste ! Pattereiden alla lattia oli niin karhea, että sukka ei näissä kohti liukunut lainkaan. Viimeinen hionta oli tehty niin karkealla hiomapaperilla, että hiomakoneen jättämät pyörteet näkyivät lakan alta jne, jne. Lähtiessään tämä ammattilainen tyhjensi hiomapölyt porraskäytävän eteen - lakaisin niitä rikkalapiollisen verran. Yritys tiukkojen reklamaatioiden jälkeen lähetti ammattilaisen korjaamaan ensimmäisen tekeleet nyt lattia on kaunis ja siisti. Jos valitset tämän firman niin valmistaudu ongelmiin.


| 01.09.2021 07:09
Kaupunki: Espoo 5

Urakka myöhästyi vain päivällä. Koska mitään ei kuulunut niin otin sitten asennuspäivänä yhteyttä ja sovittiin uusi aika seuraavalle päivälle. Kun työt saatiin alulle niin ne etenivät todella ripeästi. Työmies oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Työn jälki hyvä ja sovitunlainen. Kaikki jätteekin otti mukaan. Suosittelen lämpimästi.


| 01.06.2021 08:06
Kaupunki: Espoo 2

Tiukassa remonttiaikataulussa sopimuksen mukainen laatoitus töiden aloitus viivästyi 3 pv. Laatoitustyöhön varattu aika oli 2 vko. Asentaja katosi välillä työmaalta viideksi päiväksi. Työn valmistuminen viivästyi 5 pv. Kohteessa oli mahdollisuus tehdä töitä 24/7. Töiden viivästyminen aiheutti muiden myöhempien työvaiheiden aloituksen ja valmistumisen, josta aiheutui haittaa ja lisäkustannuksia. Muutto kohteeseen viivästyi viikon, joka aiheutti kustannuksia kun vanha kohde ei vapautunut sopimuksen mukaisesti. Työn laatu sinänsä oli hyvä.


| 11.03.2021 10:03
Kaupunki: Espoo 4

Viestintä sujui mainiosti, itse operaatio hoitui oikein hyvin sovitussa aikataulussa, sopimuksen mukaisissa töissä sekä hinnassa pysyttiin täsmällisesti ja jälki on hyvää, vaikka pari yksityiskohtaa joita pyysimme mahdollisuuksien mukaan vielä viimeistelemään jäivätkin lopulta "silleen" ja vaikka työn suorittaja esim. ainakin eräästä (makuuhuoneen komeron juureen jäänyt hiomaton ja lakkaamaton kapea raita) sanoi "hoituu kyllä", tiedä sitten mikä tuli tässä lopulta tielle.


| 25.02.2021 12:02
Kaupunki: Espoo 1

Valitsimme tarjoajista kalleimman tarjouksen saadaksemme takuulla hyvää jälkeä. Toisin kävi. Työn laatu oli surkeaa ja sitä korjattiin todella monta kertaa.


| 24.01.2021 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Sain rahoilleni vastinetta. Työn tekijät olivat luotettavia, työn jälki oli hyvää vaikka aikataulussa oltiin etuajassa. Minkäänlaista roskaa ei ollut jäänyt asunnon lattialle eli tekijät siivosivat jälkensä, mille nostan hattua.


| 06.01.2021 16:01
Kaupunki: Helsinki 3

Kaikki alkoi lupaavasti, kun asiantuntevalta vaikuttava henkilö kävi tutustumassa kohteeseen etukäteen. Hän ei kuitenkaan lopulta jostain syystä tullut tekemään itse työtä vaan toinen henkilö. Tämä toinen henkilö yritti selvästi kovalla kiireellä saada homman tehtyä eikä muusta välittänyt. Vanhan lakkapinnan jälkiä oli läikkinä siellä täällä useissa paikoissa eikä lakkapinta vaikuttanut riittävän paksulta. Kaikkialla oli myös todella paljon puupölyä, vaikka oli ollut puhe vähäisistä määristä (ja roskasäkki oli jätetty meidän riesaksemme). Tarvittiin korjauskierros eli uusi hionta ja lakkaus, minkä jälkeen työn jälki alkoi näyttää varsin hyvältä (pieniä puutteita ja muutama outo jälki kuitenkin löytyi). Tekijä ei ollut ensi yrittämällä jostain syystä käyttänyt omia laitteitaan, koska viittasi käyttäneensä niitä vasta kakkoskierroksella. Liekö siinä ollut osasyy huonoon ensimmäiseen kierrokseen. Asiakaspalvelussa Widgren toimi hyvin, vaikkei ollut heti ottaa uskoakseen huonoa jälkeä. Kuvat ja kollegan käynti (kun keksimme pienen lisätyön eli parketin täydennyksen erään kaapin alta paljastuneen aukon takia) saivat onneksi pomon ajan tasalle ja korjaustyöt pikaisesti käyntiin. Valmista tuli, mutta varsin täpärästi ennen muuttoa.


| 05.01.2021 13:01
Kaupunki: Espoo 5

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy toteutti lattiaremonttimme sovitun aikataulun mukaisesti, remontin tulos ylitti ennakko-odotukset ja olemme siihen erittäin tyytyväisiä. Remonttijätteiden poiskuljetuksesta olisi pitänyt sopia kirjallisesti ennen töiden aloitusta, ei kuitenkaan aiheuttanut suurta vaivaa (ongelmajätteet kuitenkin on hyvä merkitä, jos jää tilaajan hoidettavaksi). Lattian hoitoon olisi kaivannut kirjalliset ohjeet. Pieni vaurio lakkapintaan meillä pääsi syntymään pianon takaisin siirrossa. Sen korjauksesta voimme sopia seuravaksi teetettävän pohjakerroksen saunatilojen ja takkahuoneen remontin yhteydessä.


| 22.12.2020 12:12
Kaupunki: Helsinki 2

En valitettavasti suosittele. Lyhykäisyydessään, remontti ei valmistunut ajallaan, remontin organisointi puuttui kokoajan ja hinta ei ollut lähelläkään sitä mistä alussa puhuttiin ja sovittiin. Kommunikointi huonoa. Ainoa hyvä asia oli hyvä lopputulos. Kylppärin tekijä osasi hommansa ja kylppäristä tuli hieno.


| 21.12.2020 09:12
Kaupunki: Espoo 3

Parketti hajosi ensimmäisen hoonnan aikana joten työtä ei voinu viedä loppuu.


| 02.12.2020 12:12
Kaupunki: Helsinki 5

Loistava työn jälki.


| 23.11.2020 20:11
Kaupunki: Helsinki 4

Sekoittuu helposti Helsingissä toimivaan lähes saman nimiseen firmaan. Työnjohto ja kommunikaatio toimivat hyvin, mutta melko pienessäkin työssä oli useita eri alihankkijoita, mikä oli hieman sekavaa. Lopullinen jälki on oikein hyvää, vaikka jälkeenpäin jouduttiinkin puhdistamaan ja korjausmaalaamaan, joihin firma suostui. Voi suositella.


| 21.11.2020 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomaisen hyvää jälkeä. Puheet ja aikataulu piti. Ei mitään moitittavaa. Suosittelen.


| 22.10.2020 11:10
Kaupunki: Helsinki 5

Kyseessä vanha kerrostalohuoneisto. Hionta ja käsittelyt onnistuivat loistavasti ja kaikki roskat yms. oli viety pois työn valmistuttua: kotiin tullessa kaikki paitsi lattia oli ennallaan. Toiminta oli siis ammattimaista, kaikki tehtiin ajallaan ja työn jälki on priimaa. Hinta-laatusuhde palvelulle erittäin hyvä, vahva suositus!


| 22.09.2020 11:09
Kaupunki: Vantaa 5

Työ hoidettiin sovitusti, ajallaan ja hyvin, kommunikointi oli selkeää ja työn jälki erinomaista!


| 13.09.2020 10:09
Kaupunki: Espoo 4

Lautalattian hionta ja lakkaus tehtiin huolella ja jälki oli hyvää, vaikka työn aloitus viivästyi kolmella päivällä. Tuli kuitenkin valmiiksi luvatussa työn kestoajassa.


| 26.08.2020 14:08
Kaupunki: Helsinki 5

Kiitos erinomaisesta työstä! Työhön kuului hieman uuden parketin asennusta, vanhan hionta, paikkaus ja lakkaus. Työmaata ei etukäteen tultu paikan päälle katsomaan ja sähköposteihin eivät kiireiltään aina ehtineet vastata. Puhelimessa asiat saatiin kuntoon ja kuvista arvioitua urakkaa. Aikataulu piti, hinta oli sovittu ja lattiasta tuli upea. Paikan päälle tulleet miehet vaikuttivat hyvin asiallisilta ja asiansa osaavilta. Hyvin oli huoneistomme myös suojattu pölyltä ja jättivät kohteen siistiin kuntoon lähtiessään. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen.


| 07.07.2020 15:07
Kaupunki: Helsinki 3

Epäluotettava yritys! Teimme sopimuksen Urakkamaailman kautta, jota ennen yritys viestitteli halukkuudesta tulla valituksi työn tekijäksi. Kuitenkin kaksi päivää ennen sovittua aloitusta yritys oli perumassa työtä vedoten omiin kiireisiin aikatauluihinsa ja liiallisiin lupauksiin. Heille tehdyn monen puhelun ja korvausehtojen laatimisen jälkeen yritys ilmoitti aloittavansa työn sovittuna päivämääränä. Itse työn jälki oli hyvää muutamin huomautuksin ja valmistui kahdessa päivässä. Lasku oli sovittua pienempi.


| 30.05.2020 10:05
Kaupunki: Helsinki 1

Yksiön lattiaremontista tuli täysi farssi. Widgren joutui hiomaan ja lakkaamaan asuntomme parketin neljä eri kertaa. Urakka viivästyi yli kuukaudella. Ensimmäisellä kerralla lattiasta jäi hiomatta isoja alueita ja parketin pinnassa näkyi lakan vetojälkiä kauttaaltaan. Sovimme korjauksesta, mutta asentaja ei lupauksestaan huolimatta tullut korjaamaan virheitä sovittuna ajankohtana. Valitettuani asiasta, Widgren lähetti paikan päälle toisen asentajan, mutta kyseinen tyyppi korjasi vain pintalakan ja jätti hiontavirheet hoitamatta. Kolmannella kerralla alkuperäinen asentaja tuli korjaamaan virheet, mutta teki yhtä hutiloitua työtä kuin ensimmäisellä kerralla ja parketti jäi taas epätasaiseksi. Lisäksi lakkaa alkoi olla seinien vieressä varmaan 10 ylimääräistä kerrosta, koska parkettia oli korjattu jo kaksi kertaa ottamatta listoja pois. Widgrenin toimitusjohtaja kävi paikan päällä arvioimassa tilanteen ja antoi työn laadulle arvosanaksi 6. Neljännellä kerralla urakka tehtiin vihdoin huolellisesti, vaikkakin osa sovituista korjauksista jäi vieläkin tekemättä. Asennetut listat poistettiin, lattia hiottiin ja lakattiin uudelleen. Urakasta tuli loppujen lopuksi uuvuttava taistelu ja Widgren suostui hyvittämään virheistä ja viivästyksestä vain 14 % urakan hinnasta. En suosittele.


| 08.03.2020 14:03
Kaupunki: Vantaa 4

Ensimmäisellä kerralla parkettiin jäi karheita kohtia, jotka myöhemmin siklattiin ja pintalakattiin, jolloin saatiin haluttu lopputulos. Sovittiin ennen aloitusta, että toimittajalta kävisi joku paikan päällä edellisellä viikolla mutta kukaan ei tullut. Olisi voitu tehdä tarkistusmittaus työn laajuudesta ja esittää muutamia kysymyksiä käytännön asioista mm. suojauksesta ja etukäteisvalmisteluista omalta osallta, mutta kysymyksiin sai vastaukset puhelimitsekin.


| 09.02.2020 18:02 4

Urakka eteni johdonmukaisesti sopimuksesta ja kohdekäynnistä urakan lopetukseen asti. Urakka aloitettiin sovittuna päivänä ja valmistui sovitussa ajassa. Lopputulos oli hyvä.


| 16.01.2020 12:01
Kaupunki: Helsinki 5

Jälki oli erinomaista ja urakka sujiu nopesti. Samoin neuvonta ja aikataulun järjestäminen todella asiantuntevaa. olemme erittäin tyytyväisiä


| 15.08.2019 09:08
Kaupunki: Helsinki 5

Pelkkää hyvää sanottavaa! Tilasimme yritykseltä hionnan pyökkiparketille, sekä halusimme sen sävyltään tummaksi. Kommunikaatio pelasi alusta lähtien ja meille kerrottiin miten ja missä aikataulussa projekti etenee (ja muun remonttimme pitkittyessä oli erittäin suuri helpotus, kun parketin aikataulun suhteen oltiin joustavia). Saimme ensimmäisen hionnan jälkeen puhelun, jossa ehdotettiin muutoksia(parempaan), siitä mitä olimme itse ajatelleet ja pääsimme katsomaan oliko lopputulos meitä tyydyttävä. Mukava käyttää osaavaa asiantuntijaa, joka tietää asiakasta paremmin mitä vanhalle parketille kannattaa tehdä. Hintakin oli kohtuullinen ja varsinkin työn laatuun nähden erinomainen. Harvoin jää yrityksestä pelkkää hyvää sanottavaa, mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys.


| 28.01.2019 13:01
Kaupunki: Espoo 4

Hyvin meni.


| 29.10.2018 13:10
Kaupunki: Vihti 4

Sopimuksen mukaan mentiin ja hyvää palvelua sain Widgreniltä. Kyllä kaverit tekivät niinkuin pitää, minun mielestäni laatu oli hyvää. Lattiasta tuli hyvä, puun muoto näkyy hyvin lattiasta. Hyvää palvelua. Asianmukaisesti puhelimessa tai muuten saimme asiat sovittua. Ammattifirma.


| 31.08.2018 23:08
Kaupunki: Helsinki 4

Työn jälki oli hyvä ja työ sujui kun pääsivät käyntiin.


| 19.08.2018 23:08
Kaupunki: Helsinki 3

Urakoitsija antoi tarjouksensa kohdetta näkemättä ja kyselemättä yksityiskohtia. Tästä seurasi työn alkamisen jälkeen ilmoitus lisäveloituksen tarpeesta ja aikataulun venymisestä. Vaihtoehdoksi annettiin työn jättäminen kesken. Hinnasta päästiin kuitenkin neuvottelemalla riittävään yhteisymmärrykseen, eikä alihankkijan tekemän työn jäljessä ole valittamista.


| 08.06.2018 09:06
Kaupunki: Helsinki 4

Uusien koivulautalattioidemme hionta ja vahaus hoidettiin huolellisesti ja ammattitaitoisesti, ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Toiveita ja ohjeita kuunneltiin ja noudatettiin ja meille tehtiin pyynnöstä myös mallikäsitelty lauta. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa. Ainoa huomautuksen aihe koskee viestintää ja aikataulua: oli joskus hankala saada tietoa siitä, milloin ja kuka tulee mitäkin työvaihetta tekemään, mikä johti hiukan rasittavaan säätämiseen ja työn venymiseen.


| 18.12.2017 09:12
Kaupunki: Jyväskylä 5

asiallisesti hoidettu työ, hyvä työnjälki.


| 04.07.2017 21:07
Kaupunki: Järvenpää 4

Työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja työn jälki muuten hyvää, vain yhdessä kohdassa hionta oli jäänyt puutteelliseksi, ja hieman sävyeroa makkarin ja eteisen välille. Ensin lattia käsiteltiin kuultavan valkoisella OsmoColor 3040 ja päälimmäiseksi väritön 3032. Lattia näyttää hyvältä ja tuntuu jalassa mukavalta. Voin Suositella.


| 21.05.2017 13:05
Kaupunki: Helsinki 4

Ihan ok hoitivat hommansa. Työn jälki muuten siistiä mutta keittiön kodinkoneiden alta tupsahtanut pöly (edellisen asukkaan koirankarvat) on lakattuna nyt myös kiinni keittiön lattiaan. Kehoitan parketin kunnostusta harkitsevia siivoamaan myös keittiön sokkeleiden aluset hyvin ennen työtä, tähän olisi voinut tekijältä toivoa ohjeita. Arviointi käynti lattiasta olisi ollut kiva erikseen, tätä en saanut. Mutta kun homma tultiin hoitamaan työt olivat nopeasti tehty ja jälkisiivous suoritettu hyvin. Kiitos.


| 08.05.2017 18:05
Kaupunki: Espoo 1

Tässä lattiahommassa mikään ei mennyt niin kuin piti. - Valmistuminen venyi runsaasta aikataulusta huolimatta lähes kahdella viikolla, kulkujen ja aikataulujen järjestäminen oli työlästä - Urakoitsijalta unohtui kahteen kertaan hioa osa sovitusta alueesta, ja sen jälkeen ensimmäinen hiontayrityskin epäonnistui - Urakoitsijalta puuttui asiantuntemus heidän itse ehdottamastaan sävytysaineesta, ja koko lattia oli hiottava uudelleen - Urakoitsijan pätemättömyyden takia sopimuksen mukainen petsaus + 4x pohjalakkaus + 2x pintalakkaus oli pakko vaihtaa 2x vahaukseksi - Urakoitsija unohti lakata osan kohteesta - tämän sovimme reklamaation kautta meidän itse hoidettavaksi - Urakoitsija selitti lopputuloksessa epätasaista kohtaa sillä että "ei jostakin syystä sävy tarttunut" - tämänkin sovimme reklamaation kautta meidän itse hoidettavaksi - Urakoitsija ei pystynyt osoittamaan käyttävänsä laadunvarmistusmenetelmää - Loppusiivouksessa löytyi oluttölkki, jonka valmistuspäivämäärä oli sen jälkeen, kun asunto oli jo edellisen asukkaan jäljiltä tyhjä, eikä uusien asukkaiden lisäksi ketään ollut käynyt tiloissa - tiedä sitten mistä ilmestyi - Urakoitsija yritti laskuttaa urakkahintaisesta sopimuksesta 25% yli sopimushinnan - Urakoitsija oli mitannut lattian pinta-alan 25% todellista suuremmaksi

Hei,

Pahoittelen tapahtunutta mutta tälläkin asialla on kaksi puolta eli asiakas valitsi sävyt ja tuotteet eikä meillä näistä tuotteista ollut täydellistä kokemusta eli näillä tuotteilla meni hiukan harjoitteluksi jonka lopputuloksen asiakas kuitenkin hyväksyi.Ehdotimme omia tuotemerkkejämme mitä olemme käyttäneet vuosia mutta niitä asiakas ei hyväksynyt!Tämä opetti sen ettei jatkossa ei käytetä muita kuin omia tuotemerkkejä.
Asentajamme unohti mitata kohteesta neliöt ja laskutus tapahtui asiakkaan antamien arvioiden mukaan työtä tilatessa josta tuli tämä väärä laskutus,pahoittelen!
Me annamme työlle vuoden takuun eli asiakkalla on vielä mahdollisuus valittaa työstä ja vaatia lattiaan fiksausta.
T.Yrittäjä
Widgren Seppo
PS.Olut tölkki oli muuten ykkös olutta

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

| 04.05.2017 11:05
Kaupunki: Lahti 5

Erittäin positiivinen ensikokemus urakan teettämisestä urakkamaailman kautta. Työtä tuli tekemään pitkän linjan ammattilainen, joka näki ja toi esille mahdolliset ongelmat esim. lattian kaltevuudet, mistä syystä huoneiden välille lisättiin kynnykset. Ammattilaisena hänellä oli myös näkemystä ja kykyä ehdottaa tyyliin sopivia ratkaisuja. Kaiken lisäksi kun hintakin oli sopiva, ei voi muuta kuin suositella!


| 16.04.2017 07:04
Kaupunki: Espoo 5

Työnjälki oli erinomainen ja urakka toteutui sovitussa ajassa.


| 04.12.2016 11:12
Kaupunki: Jyväskylä 5

Luotettava tekijä, suosittelen.


| 25.10.2016 11:10
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvää työtä nopealla aikataululla. Kohtuuhinta ja vaivaton kommunikointi. Suosittelen!


| 07.10.2016 08:10
Kaupunki: Kangasala 5

Nyt ovat tavarat paikoillaan ja lattia näyttää hyvältä. Remontti sujui kaikin puolin mallikkaasti. Urakkamaailma toimii hyvin. Yllätyksellistä oli tarjousten ajankäyttö ja siitä seurauksena laaja hintahaitari. Parketti ja Kaakeli Widgrenin toimintaa voin lämpimästi suositella. Kanssakäyminen oli asiallista ja mutkatonta sekä toiminta työkohteessa ammattitaitoista ja fiksua. Kiitos


| 18.07.2016 15:07
Kaupunki: Helsinki 4

Aliurakoitsija suoritti työn, mutta jälki on hyvä. Laskujen kanssa pientä ongelmaa, kun 2 kertaa lasku hävisi bittiavaruuteen, mutta muuten tyytyväinen.


| 18.06.2016 22:06
Kaupunki: Vantaa 4

Urakoitsija hioi parketin, jälki oli laadukasta ja homma toimi sovitusti.


| 02.03.2016 14:03
Kaupunki: Helsinki 2

Urakoitsija käytti aliurakoitsijoita vastoin urakkasopimusta.

Hei,
Pahoittelen tapahtunutta,jos siitä oli haittaa mutta omat asentajamme olivat flunssassa ja meistä oli parempi vaihtoehto,että otamme alihankkijan tekemään työn kuin jätämme tekemättä tai siirrämme viikolla eteenpäin.
T. Yrittäjä Widgren Seppo

Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy

| 22.10.2015 14:10
Kaupunki: Jyväskylä 4

Parketin hiominen meni todella hyvin ja olemme tyytyväisiä. Seppo on ammattilainen, voin suositella.


| 08.10.2015 11:10
Kaupunki: Orimattila 5

Kaikki sujui juuri niinkuin oli suunniteltukin :) Lattiasta tuli erittäin hieno ja käsittelyn laatu oli erinomaista. Mukavan tuntuista henkilökuntaa! Kaikenkaikkiaan hyvää palvelua!


| 22.09.2015 13:09
Kaupunki: Helsinki 4

Lattiaremonttimme sujui hyvin aikataulussa ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Yllättävissä tilanteissa ratkaisu löytyi nopeasti, joka kertoo pitkästä kokemuksesta. Voimme suositella tätä yritystä lattiaremontin tullessa ajankohtaiseksi!


Noin 30 000 yksityiskotia

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vuodesta 1982 lähtien tehty erilaisia lattiaremontteja yksityiskoteihin.

Hotellit Vaakuna, Cumulus, Sokos ja Alba

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Hämeenlinnan Verkatehdas

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Finnairin toimitalo

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

USA:n, Japanin ja Kiinan lähetystöt

Vuosi
0
Kohde
Tyyppi
Budjetti
Ei ilmoitettu

Puulattioiden kunnostus

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Työllemme annamme vuoden takuun

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajan takuuehdot materiaaleille

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 500,000.00 euroa

Yrityksen Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy taloustiedot

12 /2020 11 /2019
Liikevaihto 770 000,00 € 983 000,00 €
Liiketulos 44 000,00 € 42 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 11 kk
Henkilöstömäärä 7 7

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Parketti-Laatta-Matto Widgren Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 06993234 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lattianpäällystys ja seinien verhoilu YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on lattiain päällystys ja seinien verhoilu (43330) Kaupparekisteri
Kotipaikka JYVÄSKYLÄ YTJ
Toimitusjohtaja Vidgren Seppo Tapani PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Ahjokatu 13 , 40320 JYVÄSKYLÄ
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 15.04.1988 YTJ
Kaupparekisteri 23.11.1988 PRH
Ennakkoperintärekisteri 20.01.2015 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 05.01.2014 YTJ
ALV-rekisteri 05.01.2014 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 01.01.1800 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 0699323-4
 • Ahjokatu 13 , 40320 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2015

Toimialue

Uusimaa, Häme, Pirkanmaa ja Keski-Suomi

Sertifikaatit

 • Luotettava kumppani
 • AA-luottoluokitus

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa