Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Outa-rakennus

Outa-rakennus

Yritys Outa-rakennus (1793457-1) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 14 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Outa-rakennus on pieni rakennusalan yritys, jonka kotipaikka
on Nauvossa.
Suoritamme työt luotettavasti ja ammattitaidolla.
Toimialueena on pääasiassa Turunmaan saaristo ja Turun seutu.
Meiltä saat rakennus-ja remonttityöt laidasta laitaan
kaikki samasta paikasta, ja toteutamme myös
yksilölliset ratkaisut asiakkaan toivomusten mukaan.
Yhteistyökumppaneiltamme saat tarvittaessa myös putki- ja
sähköasennukset.
Hoidamme myös saarikohteet ja pienet merikuljetukset

Yrityksen palvelut

-Uudisrakentaminen
-Korjausrakentaminen
-Maalaukset
-Tapetoinnit
-Laatoitukset
-Sauna- ja kylpyhuoneremontit
-Vesieristykset
-Pintasaneeraukset
-Muutostyöt
-Kalusteasennukset
-Huoneistoremontit
-Lattiahionnat ja lakkaukset
-Parketti-ja laminaattiasennukset
-Keittiöremontit
-Pienehköt rappaus-ja muuraustyöt
-Kosteusvauriokorjaukset

Arvosteluja 14 | Keskiarvo 4.6

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 02.12.2020 08:12
Kaupunki: Turku 5

Olen erittäin tyytyväinen Outa-rakennuksen työhön, teki kaikki niin kuin sovimme ja lopputulos on omaa silmääni miellyttävä. Viihdyn kotona nyt erinomaisesti, kun on niin valoisaa ja hyvä olla.

Kiitokset, mukava kun kodista tuli mieleinen. Remontti oli näin tekijänkin vinkkelistä positiivinen kokemus kun kaikki sujui mutkattomasti molemmin puolin. Jostain syystä tähän arvosteluun ei pystynyt aikanaan vastaamaan joten vastaus kesti näinkin kauan, pahoittelut tästä.

Outa-rakennus

| 10.04.2020 14:04
Kaupunki: Turku 5

Tarjous tuli nopeasti ja töiden aloitus ripeä. Mukava ammattilainen. Hidastusta aiheutti vain Netraudan toimitusten viivästyminen. Työn jälki hyvää ja asiantuntija teki hyviä ja edullisia ehdotuksia parissa vaiheessa. Tekstiviestiyhteydenpito nopeaa. Voin todella suositella.

Kiitoksia, näitä toimituksia saa välillä odotella, mutta hyvä kun päästiin maaliin ajoissa. Minunkin mielestä kaikki sujui mukavissa merkeissä, toivottelen mukavaa kevään jatkoa!

Outa-rakennus

| 07.02.2020 09:02
Kaupunki: Turku 5

Luotettava urakoitsija, paikalla sovitusti, ja hommat hoituivat. Palkkaisin toistekin!

Kiitokset, hyvä että jäi sinullekin positiivinen vaikutelma. Palaamme asiaan!

Outa-rakennus

| 07.10.2019 19:10
Kaupunki: Parainen 5

Selkeä ja ripeä tarjouksen antaminen ammattilaisen neuvoilla ja ehdotuksilla. Tosi hyvä työn jälki ja aikataulutus onnistui, vaikka vanhan talon yllätyksiltä ei vältyttykään. Olemme puolisoni kanssa tosi tyytyväisiä Outa-rakennuksen toimintaan, johon kuului mm. vanhojen seinäpintojen kunnostusta, hiontaa, maalausta, tapetointia ja seinälevyjen vaihtoa. Miellyttävää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua.

Morjens!
Kiitokset, mukava huomata että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä remonttiin! Toivottavasti talossa ei enää ole uusia yllätyksiä tullut vastaan. Mukavaa "talven" jatkoa teille molemmille.

Outa-rakennus

| 17.04.2019 17:04
Kaupunki: Turku-Helsinki 5

Olin erittäin tyytyväinen Outa-Rakennuksen työn jälkeen ja työtapaan - suosittelen! Taloyhtiöstä tuli viesti, että yhtiön aiemman remontin jäljiltä on paljastunut, että kylpyhuoneen vesieristys oli tehty hutiloiden, joten seinistä, katosta ja lattiarenkaan ympäriltä löytyi kosteutta. Outa-Rakennuksen Solin kävi katsomassa tilannetta ja antoi tarkan tarjouksen, jonka hyväksyin. Kävin katsomassa K-Raudassa laatat, jotka oli määritelty tarjouksessa ja sain ehdotuksia, mitä kannattaisi uusia ja mitä jättää uusimatta remontin yhteydessä. Hän teki sovitun mukaan asbestikartoituksen ja piti yhteyttä isännöitsijään, ja muokkasi kustannusarviota sen mukaan, että osa kustannuksista kuului taloyhtiön vastuulle. Itse vietin viikot toisessa kaupungissa ja remonttikohde sijaitsi toisessa, mutta kun asioita piti päättää, pysyin kuvien ja viestien avulla hyvin ajan tasalla ja työ eteni sujuvasti. Ei tarvinnut ihmetellä, mitä remontissa tapahtuu, kun työn etenemisestä sai viestiä aina kun jotain tapahtui. Lopputulos oli tyylikäs ja siisti.

Moi!
Kiva kuulla, että remontti oli molemmille positiivinen kokemus. Näitä kosteusvaurioita on riesaksi asti,
ja välillä ei voi kuin ihmetellä sitä kaikkea mitä näissä tulee vastaan.
Kuivaamiset viivästyttivät valmistumista tässäkin, mutta onneksi teillä riitti ymmärrystä asian suhteen.

Mukavaa kevättä toivotellen,

Jari Solin

Outa-rakennus

| 17.04.2019 13:04
Kaupunki: Turku 5

Remontti sujui juuri niin kuin suunniteltiin ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Työ sujui luotettavasti ja ammattitaidolla ja jälki on siistiä. Tulen käyttämään jatkossakin ja voin suositella kaikille.

Moi!
Tosi kiva kun olet tyytyväinen. Vessa sai uuden raikkaan ilmeen ja remontti sujui mukavissa merkeissä.

Jari Solin

Outa-rakennus

| 10.11.2018 19:11
Kaupunki: Turku 5

Kiitos erittäin onnistuneesta projektista! Kaikki hoidettiin alusta loppuun ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Aina ajoissa paikalla, ahkeraa ja ripeää toimintaa, laadukasta työnjälkeä ja apua myös suunnittelussa. Voimme lämpimästi suositella Outa-rakennusta ja tulemme itsekin tulevissa remonteissa kääntymään tekijän puoleen.

Kiitos!
Hienoa kun olette tyytyväisiä, ja olen kyllä käytettävissä jatkossakin.

Outa-rakennus

| 03.09.2018 09:09
Kaupunki: Turku 4

Erittäin ahkera, hyvää jälkeä tekevä. Purkamisen yhteydessä ilmaantuneet kosteusvauriot hoidettiin ammattitaitoisesti. Voin suositella.

Kiitokset,
helppo oli tehdä kun oli hyvät suunnitelmat valmiina. Näitä kosteusvaurioita on tänä päivänä liiaksi asti, mutta onhan niihin lääkkeet olemassa.

Outa-rakennus

| 01.07.2018 11:07
Kaupunki: Turku 5

En voisi olla tyytyväisempi mitä olin jo alkuvaiheessa niin yhteydenottoihin, katselmukseen ja työhön. Asia, joka ainakin naiselle on kaikkea mutua kuin tuttua niin voin todella suositella ko. yrittäjää. Kaikki hoitui ammattitaidolla ja luottevan rauhallisella otteella. Kiitos!!!! Aion suositella kaikille ja hyödyntää itse aina tarpeen tullen.

Kiitokset,
mukavaa oli, toivottavasti tuleva asukaskin on tyytyväinen lopputulokseen.

Outa-rakennus

| 22.06.2018 10:06
Kaupunki: Lieto 5

Halusimme keittiö ja ruokailutilan vanhan paneelikaton maalauttaa valkoiseksi avartamaan tilaa. Urakoitsija toimi ripeästi, aikataulussa ja lopputulos oli kaikkea mitä saatoimme toivoa. Hintakin oli kohtuullinen. Aiomme jatkossakin tehdä yhteistyötä Outa-rakennuksen kanssa.

Kiitokset,
kiva kun kelpasi. Ja kiitokset kahveista, palaamme ehkä asiaan uusien projektien parissa!

Outa-rakennus

| 18.01.2018 12:01 1

itse remontin lopputulos hyvä. viimeistely toisin kyllä jäi tekemättä. En missään nimessä suosittele kyseistä firmaa! Remontti venyi kohtuuttomasti (yli 3 viikkoa sovitusta). Kuitenkin kyse kylpyhuoneesta joten ajallisesti remontin viimästyminen oli todella iso. Loppulaskun maksamisen jälkeen (urakkahinta+ lisäkuluja, joita oli remontin kuluessa tullut) alkoi kiristämään meitä lisälaskuilla. Ensin 1000e, sitten 400e ja nyt saimme 270e:n perättömän laskun jonka olemme vieneet kuluttajasuojaan.

Kiitos palautteesta. Jos tuota hieman kommentoisin kuitenkin. Remontti venyi koska tiloissa oli kosteusvaurio ja se piti kuivata.
Remontoitava alue oli sauna + kph + khh. Sain teiltä vain positiivisia kommentteja koskien työn laatua, joten en tiedä
mistä tuossa viimeistelyssä on kysymys.
Urakkahintaan ei lisätty mitään lisäkuluja paitsi ne mitä lisätöistä sovimme etukäteen. Näitä mainitsemianne lisälaskuja ei
ole olemassakaan, paitsi tuo viimeinen 270€, joka sekin oli lasku lisätöistä. Teillä oli remontista se käsitys, että voitte teettää kaikenlaista
remontin ohessa samaan hintaan, joten itse ehdotin teille kuluttaja-asiamiestä, jotta asian käsittelyyn saataisiin puolueeton ulkoinen osapuoli.
Teillä toki on oikeus mielipiteeseen, mutta tällainen perusteeton kommentointi saattaa johtaa siihen, että asiakas päätyy toiseen urakoitsijaan.

Outa-rakennus

| 31.10.2017 09:10
Kaupunki: Turku 5

Loistava työnjälki ja kaikki työvaiheet suoritettu ammattitaidolla ja joustavasti. Käytän itse takuuvarmasti jatkossakin tämän yrityksen palveluita.

Kiitokset,
mukavaa ja mutkatonta asiointia, tyytyväisiä olemme molemmat.

Outa-rakennus

| 20.10.2017 15:10
Kaupunki: Turku 5

Ammattimies hoiti mallikkaasti vaatekaapin ovien vaihdon liukuoviksi, uuden keittiövitriinin sekä kodinhoitohuoneen työpisteen asennukset. Aina paikalla sovitusti ja työnjälki kiitettävää. Voin suositella.

Kiitokset,
työnteko meni mukavissa merkeissä, ja kaikki sujui sovitun mukaan. Toivotan mukavaa jatkoa molemmille.

Outa-rakennus

| 19.10.2017 17:10
Kaupunki: Naantali 5

Remontti avaimet käteen -periaatteella, kaikki onnistui niin kuin halusin. Hyvä palvelu ja erittäin siisti jälki, ammattimies asialla. Olen todella tyytyväinen urakoitsijan valintaan. Suosittelen tätä.

Kiitokset,
asiat sujuivat mukavissa merkeissä ja työnteko oli mutkatonta. Mukavaa jatkoa sinne Naantaliin.

Outa-rakennus

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Tapauskohtainen, kuitenkin vähintään vuosi.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajakohtainen

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus, tapaturmavakuutus


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Outa-rakennus liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 17934571 YTJ
Yhtiömuoto Kommandiittiyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on rakentaminen ja saneeraus sekä majoitus- ja ravitsemistoiminta. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa lahjatavaroiden suunnittelua, muotoilua, valmistusta ja myyntiä. Yhtiön toimialana on lisäksi muu lasialan tuotanto, markkinointi, myynti, koulutus ja konsultointi sekä. työkalujen ja laitteiden valmistus. Kaupparekisteri
Kotipaikka PARAINEN YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 13.12.2002 YTJ
Kaupparekisteri 25.11.2002 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.11.2002 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.11.2002 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Katso remonttien hintoja alueella Parainen


Huoneistoremontti

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Kommandiittiyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 05.11.2002 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 1793457-1
 • Lillandsvägen 886 , 21650 Parainen
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Varsinais-Suomi

Sertifikaatit

 • työturvallisuuskortti
 • tulityökortti
 • vesieristyssertifikaatti

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa