Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Maalaus Partners Oy

Maalaus Partners Oy

Yritys Maalaus Partners Oy (0775907-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 28 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.5 tähteä.Vuonna 2020 Maalaus Partners Oy teki liikevaihtoa 115 000 € ja tulosta -1 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme täysin kotimainen yritys, jolla pitkäaikainen kokemus maalaus- ja tasoitealan urakoista.

Tarjoamme työllemme 12kk takuun ja olemme Tilaajavastuu.fi luotettava kumppani.

Kuulumme lisäksi ennakkoperintärekisteriin ja meillä on asianmukainen vastuuvakuutus.

Yrityksen palvelut

Sisäpinnat:
-Seinien ja kattojen maalaus
-Seinien ja kattojen tasoitetyöt
-Tapetin poisto ja tapetointi
-Keittiöasennus

Lattiatyöt:
-Asennukset: parketti, laminaatti, vinyyli
-Hionta ja lakkaus: parketti
-Listoitus

Ulkopinnat:
-Julkisivumaalaukset

Urakkaan sisältyy aina tarvittavat suojaukset sekä loppusiivous eli toimimme asiakkaalle ns. Avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas pääsee heti valmiiseen kohteeseen.

Kysy kauttamme myös tarjousta muuttoon, sekä tavaroiden varastointiin. Saat kauttamme kaikki palvelut yhdestä paikasta.

Arvosteluja 28 | Keskiarvo 4.5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 09.12.2021 16:12
Kaupunki: Helsinki 4

Sopimusasiat hoidettiin mutkattomasti, työn lopputulos oli hyvä ja se valmistui sovitussa aikataulussa. Kattopintojen arvioitua laajemmat tasoitustyöt pystyttiin myös hoitamaan aikataulussa ja lopputarkastuksessa havaitut pienet puutteet korjattiin pyydettäessä. Kiireen vaikutus realisoitui hieman viimeisissä työvaiheissa.


| 19.11.2021 17:11
Kaupunki: Helsinki 4

Työn jälki oli erittäin laadukasta ja yhteydenpito oli mutkatonta.


| 19.09.2021 14:09
Kaupunki: Helsinki 5

Maalausurakka sujui mutkitta ja valmistui sovitussa ajassa. Maalauksen laatu oli erittäin hyvä ja maalaukseen liittyvistä asioita oli helppo sopia.


| 06.08.2021 17:08
Kaupunki: Vantaa 5

Kaikki sujui sovitusti ja lopputulos oli toivotunlainen.


| 17.05.2021 17:05
Kaupunki: Helsinki 5

Jos on vaikea valita urakoitsijoiden välillä, voin lämpimästi suositella Maalaus Partnersia. Homma sujui sovitussa aikataulussa ja työn jälki oli hyvää. Urakan edetessä ilmenneet lisätyöt hoitui myös näppärästi. Kiitettävää yhteydenpitoa urakoitsijan ja asiakkaan välillä remontin aikana.


| 07.04.2021 16:04
Kaupunki: Helsinki 5

Löysin Maalaus Partners Oy:n Urakkamaailman tarjouskilpailun kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä Maalaus Partnersin asiakaspalveluun ja työhön. Halusimme teettää vuokrayksiöön osittaisen pintamaalauksen, ja 24 neliön yksiön katto, seinät sekä ikkunasmyygi maalattiin todella ammattitaitoisesti. Työ sujui mutkitta, huolellisesti mutta kumminkin ripeästi - noin neljässä päivässä. Maalaus Partnersilta saapui työtä tekemään kaksi henkilöä ja asukkaan kalusteet sekä asunnon lattia suojattiin huolella. Työhön kuului myös loppusiivous, sekä loppukatselmus työn laadun varmistamiseksi. Pääurakoitsijan tavoitti helposti ja ripeästi tekstiviestillä tai soittamalla, ja ystävällinen kommunikaatio sujui ongelmitta. Sain myös asiantuntevia kommentteja esimerkiksi eri maaleihin liittyen. Kaunis lopputulos joka kestää varmasti pitkään. Kiitos paljon! Voin todellakin suositella luotettavaa ammattilaista - Maalaus Partnersia.


| 05.04.2021 10:04
Kaupunki: Vantaa 5

Työt suoritettiin ripeästi ja asiantuntevasti. Osaava ja ystävällinen asenne urakoitsijalla. Otti hyvin huomioon tilaajan tilanteen ja sopeutui loistavasti tähän.


| 31.03.2021 09:03
Kaupunki: Espoo 2

Maalausurakka meni hyvin, mutta lattioiden kanssa aikataulut petti ja työn laatu kärsi. Rikkoontuneesta pelistä meille ei ilmoitettu mitään.

Hei,

Kiitos palautteestanne.

Urakasta lisätty kuvat referenssit-sivullemme (Okt seinien maalaus, parketin hionta ja lakkaus), josta työn laatu helposti kaikkien nähtävissä.

Aikataulullisesti urakka oli valmis siihen mennessä kun meille oli deadline annettu, toki alkuperäisestä arviosta myöhemmin, mutta urakkaan liitettiin myös sellaisia lisätöitä joita ei oltu pystytty huomioimaan alkuperäiseen aikatauluun.

Rikkoutuneesta peilistä Teille on ilmoitettu kirjallisesti ja annettu lisäksi loppulaskuun alennusta tästä johtuen.

Mukavaa kevään jatkoa!

Ystävällisin terveisin,
Maalaus Partners OyMaalaus Partners Oy

| 20.03.2021 06:03
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki tarjouksen saamisesta työn päättymiseen sujui tehokkaasti, joustavasti, luotettavasti ja laadukkaasti. Asunnossa poistettiin tapetteja, maalattiin katto ja seinät tietyistä huoneista, vaihdettiin lattialistat ja poistettiin vanha keittiö. Heikki ehdotti myös edullisempia vaihtoehtoja materiaaleille, joita olimme itse miettineet ja hankki ne paikalle - tästä oli erityisen paljon hyötyä ja apua. Myös yhteistyö LVI-S- ja asbestitöiden osalta sujui Heikin kautta nopeasti. Kaikki sujui vaivattomammin kuin olimme etukäteen ajatelleet. Kiitokset!


| 18.02.2021 13:02
Kaupunki: Kerava 4

Aikataulu ja kustannusarvio pitivät. Työnjälki oli hyvä.


| 17.02.2021 09:02
Kaupunki: Helsinki 3

Kohteessa oli kalaruotoparketin hious ja vahaus sekä rakojen paikkaus. Työ tehtiin syksyllä -20. Hiontajälki oli pääosin hyvää, reunoille jäi listojen laiton jälkeenkin pienet osat hiomatta kunnolla. Porrastasanne ja patterin alta oli heikosti hiottu. Lakkaus oli tehty hyvin. Rakojen paikkaukset oli tehty heikosti ja kulkuväylälle jäi isot raot näkyviin. Nyt helmikuussa -21 kävivät korjaamassa porrastasanteen hionnan ja patterin alustan sekä isoimmat raot. Lopulta jälki oli parempaa. Hieman aiheutti järjestelyitä kun vaati uusintakierroksen, jonka takia arvosana vain 3+.


| 17.02.2021 06:02
Kaupunki: Helsinki 5

MaailausPartners oli erittäin luotettava urakoitsija. Mikko piti lupauksensa kaikissa asioissa ja viestintä oli mutkatonta. Jousti aikataulussa, kävi jopa sunnuntaina viimeisetelemässä omaa osuuttaan, jotta kokonaisuus saatiin toimimaan lattiaurakoitsijoiden kanssa hyvin yhteen.


| 30.12.2020 12:12
Kaupunki: Helsinki 5

Erittäin sujuva ja ystävällinen palvelu. Laadukasta maalausjälkeä sekä katossa että seinissä. Vahva suositus.


| 16.12.2020 22:12 3

Työt sujuivat sovitussa aikataulussa. Työn huolellisuudessa petraamisen varaa.

Hei,

Ikävä kuulla, ettei urakasta jäänyt kolmea tähteä parempaa kokemusta.

Muutama huomio näin urakoitsijan näkökulmasta; meille ei ilmoitettu ennen urakkaa, että asunnossa tehdään samaan aikaan urakkaamme vaikuttavia muita töitä esim.purkutyöt, jotka olisi ehdottomasti suositeltavaa tehdä ennen pintatöitä, lisäksi urakan sisältö muuttui alkuperäiseen verrattuna tasoitusta ja lisätöitä vaativilla työvaiheilla, näistä emme kuitenkaan veloittaneet mitään lisähintaa.

Lisäksi asunnossa tehtiin yhteensä kolme lopputarkastusta, jonka mukaan käytiin läpi / korjattiin. Yleisenä käytäntönä voisi pitää, että yksi huolellinen lopputarkastus riittää. Mikäli tämän kolmannen lopputarkastuksen jälkeen asunnosta on löytynyt meidän urakkaan liittyviä puutteita ei niistä meille ole ilmoitettu.

Maalaus Partners Oy

| 12.10.2020 20:10
Kaupunki: Helsinki 5

Kaikki hoitui ajallaan ja kuten oli sovittu. Urakoitsija piti ajan tasalla homman etenemisestä ja kysyi tai varmisti aina jos oli tarpeen. Työn jälki erinomainen. Lisäksi urakoitsija otti hoitaakseen pienet ei-maalaukselliset lisätyöt, jotka tilaaja totesi tarvittavan tehdä, eikä tilaajalla ollut tekijää.


| 01.07.2020 08:07
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Mikko oli aktiivinen tarjouksesta asti ja teki hyvän vaikutuksen myös arviointikäynnillä. Hän eritteli erittäin hyvin ja selkeästi tehtävän työn ja päivitti sopimusta myös, kun matkalla tehtävät tarkentuivat ja sovimme lisätyöstä. Hän ja hänen apulaisensa purkivat kevyen väliseinän keittiön ja olohuoneen välistä, koko asunnosta poistettiin vanhat tapetit, hän ruiskumaalasi asunnon katot, seinät maalattiin useampaan kertaan. Loppukäsittelyksi kahteen seinään tuli tehosteväri ja yhteen seinään tapetti. Hänen apulaisensa asensi kynnyksen peittämään poistetusta väliseinästä jäänyttä koloa lattiassa ja lisäksi vielä asensi parketin vaatehuoneen muovimaton päälle. Olin hyvin tyytyväinen Mikon aktiiviiseen kommunikaatioon koko remontin ajan. Hän soitti ja varmisti asiat ennen kuin alkoi töihin, hän soitti joka päivä ja kertoi mihin vaiheeseen työt ovat jääneet ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Minulla oli myös mahdollisuus käydä paikan päällä keskustelemassa yksityiskohdista hänen kanssaan. Työt valmistuivat nopeammin kuin olin itse arvioinut. Olen hyvin tyytyväinen ja voin jatkossakin tilata Mikon firmalta töitä.


| 27.06.2020 11:06
Kaupunki: Helsinki 4

Olin tyytyväinen remontti hoidettiin sovitusti aikataulun mukaisesti.


| 27.06.2020 11:06
Kaupunki: Helsinki 4

Olin tyytyväinen remontti hoidettiin sovitusti aikataulun mukaisesti.


| 09.04.2020 07:04
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää jälkeä, vaikka kohde oli vanha jugendhuoneisto ja seinät odotettua epätasaisemmat tapetin alla. Olin myös tyytyväinen kattoon tehdyistä rajauksista kaarevissa kulmissa sekä aikataulussa pysymisestä ja yhteydenpidosta koskien pyyntöjäni.


| 08.04.2020 23:04
Kaupunki: Helsinki 5

Urakkaan kuului kerrostaloasunnon olo-/makuuhuoneen vanhan halkeilleen maalin/tasoitteen hionta, katon uudelleentasoitus ja lopuksi katon maalaus. Lisätyönä tehtiin yhden seinän maalaus. Hommat saatiin ripeästi aloitettua, urakoitsija oli joustava kellonajoissa ja piti hyvin yhteyttä koko remontin ajan. Ystävällinen ja asiantuneva palvelu. Lisätyö oli helppo sovittaa joukkoon. Työn lopputulos oli hyvä. Ainoa huomautettava asia remontissa oli se, että urakoitsija oli tulkinnut alkuperäisen tarjouspyyntöni laajuuden hieman väärin (tai sitten en itse ollut perillä oikeasta termistä pyyntöä tehdessäni) ja siitä tuli pientä erimielisyyttä. Tämä saatiin kuitenkin sovittua helposti. Kaiken kaikkiaan hyvin hoidettu homma.


| 06.04.2020 15:04
Kaupunki: Helsinki 5

toiminta oli nopeaa ja jälki hyvä!


| 11.03.2020 07:03
Kaupunki: Helsinki 5

Remontti tehtiin tehokkaasti ja laatu oli mielestäni todella hyvää. Sopimus asiat ja Kaikki asiat hoituivat todella hyvin ja joustavasti. Yksinkertaisesti erinomainen palvelukokemus


| 22.02.2020 17:02
Kaupunki: Espoo 5

Tekivät työt sovitusti ja maalausjälki oli hyvää. Kouluarvosana koko projektista loppusiivouksineen 8,5.


| 11.02.2020 20:02
Kaupunki: Helsinki 5

Todella hyvää ja ammattimaista työtä! Olen iloinen, että valitsin tämän yrityksen kolmioni maalaukseen. Lisäksi minua ilahdutti hyvä käytös ja reilu kädenpuristus. Ja kun huomautin pienestä nurkan paikkauksesta, niin siinä samalla korjattiin myös pala kattoa. Suosittelen lämpimästi! Ja aikataulu piti upeasti! Kiitos!


| 30.12.2019 15:12
Kaupunki: Helsinki 4

Asiallisesti hoidettu 80m2 kerrostalohuoneiston tasoitus- ja maalausurakka. Maalaus Partners Oy oli sovitusti paikalla, ilmoitti työn etenemisestä, hommasi maalit ja jälki oli moitteetonta.


| 12.12.2019 19:12
Kaupunki: Vantaa 5

Kokonaisuus toteutui kuitenkin mukavan ripeästi, vaikka työvaiheista piti joistain muistuttaa, lopputulokseen olin kuitenkin siinä määrin tyytyväinen, joten voin suositella, rivakka apu kiitos.


| 09.12.2019 11:12
Kaupunki: Espoo 5

Muutaman päivän maalausurakka sujui erinomaisesti omassa tiukassa aikataulussa. Tarjous oli kilpailukykyinen ja pienet lisätyötkin saatiin joustavasti sovittua. Kommunikointi toimi hyvin ja oli hyvä tehdä hommia Mikon ja Samin kanssa.


| 06.12.2019 20:12
Kaupunki: Helsinki 4

Maalaus Partnersilla oli aktiivinen ja ammattimainen ote tarjouskierroksesta kohteen ennakkotarkistukseen, itse työhön ja jälkitarkastukseen. Lopputulos oli hyvä, ja pienet puutteet työssä korjattiin nopeasti pyynnöstä. Kokonaisuus hoitui myös hienosti aikataulussaan.


Okt seinien maalaus, parketin hionta ja lakkaus

Vuosi
2021
Kohde
190m2 omakotitalo
Tyyppi
Pintaremontti, maalaus + parketin hionta ja lakkaus
Budjetti
9500 €

Seinien ja katon paikoittainen tasoitus ja kahden kerran maalaus.

Parketin hionta ja lakkaus.

Jalkalistojen asennus.

Yksiön maalaus (seinät, katto, kaapistot)

Vuosi
2019
Kohde
Sisämaalaus
Tyyppi
Budjetti
2000 €

Maalasimme yksiön seinät, katon sekä kaapistojen seinät.

Seinien ja katon maalaus

Vuosi
2019
Kohde
Kolmio
Tyyppi
Maalaus
Budjetti
2500 €

Maalasimme kolmion seinät ja katon käyttäen yhteensä kolmea eri sävyä tehosteseiniin.

Kirjastohuoneen tapetinpoisto, seinien tasoitus ja maalaus, ikkunasmyygien tasoitus ja maalaus, ovien hionta ja maalaus

Vuosi
2019
Kohde
Kirjastohuone
Tyyppi
Kokonaisvaltainen remontti
Budjetti
2200 €

-Tapetinpoisto
-Katon ja seinien tasoitus
-Katon ja seinien pohja- ja pintamaalaus
-Ikkunasmyygien tasoitus, pohjamaalaus ja pintamaalaus
-Ovien hionta, paikkakorjaus, pohjamaalaus ja pintamaalaus

Seinien tasoitus ja maalaus

Vuosi
2019
Kohde
Asunto
Tyyppi
Tasoitus, pohjamaalaus, pintamaalaus
Budjetti
2400 €

Seinien tasoitus, pohjamaalaus ja pintamaalaus. Lisäksi teimme loppusiivouksen, joten asiakas sai avaimet käteen valmiiseen remontoituun asuntoon.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Tarjoamme työllemme ja materiaaleille 12kk takuun, pois lukien meistä johtumattomista syistä jälkikäteen aiheutuvat vauriot.

Yrityksen vakuutukset:

IF Vastuuvakuutus

Yrityksen Maalaus Partners Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019 12 /2018
Liikevaihto 115 000,00 € 16 000,00 € 0,00 €
Liiketulos -1 000,00 € -9 000,00 € 0,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Maalaus Partners Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 07759079 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muut palvelut liike-elämälle YTJ
Toimialakuvaus Yrityksen toimialana on harjoittaa liiketoimintaa seuraavilla aloilla: maalausurakointi ja alan tuotteiden markkinointi, kiinteistö-, osake- ja arvopaperikauppa, kaikki muu laillinen yritystoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja Virolainen Mikko Tapio PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o Helsingin Revisor Oy Sinikalliontie 7 , 02630 ESPOO
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 08.01.1990 YTJ
Kaupparekisteri 29.11.1989 PRH
Ennakkoperintärekisteri 02.10.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 02.10.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 08.01.1990 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 0775907-9
  • Sinikalliontie 7 , 02630 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Uusimaa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa