Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Suomen Salaojapalvelu

Suomen Salaojapalvelu

Yritys Suomen Salaojapalvelu (2792308-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2017, ja sillä on 14 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.Vuonna 2019 Suomen Salaojapalvelu teki liikevaihtoa 198 000 € ja tulosta 2 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Suomen Salaojapalvelu on monien erikoisosaamista vaativien toimialojen vankkumaton osaaja.

Palveluvalikoimamme koostuu monesta eri haarasta. Palvelemme asiakkaita seuraavilla työsuoritealoilla:

Salaojaremontit;
- Salaoja- ja sadevesijärjestelmien uusiminen ja korjaustyöt

Salaojaremonttien yhteydessä tehtävä perustusten kuivatus;
-Rakennusten salaojaremonttien yhteydessä Suomessa ei yleensä tutkita perustusten kosteutta lainkaan RH-porareikätutkimuksella. Tämä tieto on kuitenkin ensiarvoisen tärkeä saada, koska sillä vain voidaan saada varmuus siitä, että perusmuurirakenne on kuiva ja peitettävissä (HUOM! Patolevyä ei saa koskaan asentaa kosteaan seinään). Tämä kosteustutkimus tehdään siksi, että pelkkä salaojajärjestelmän uusiminen ei poista rakennuksen kapillaarisesti syntyneitä kosteusongelmia, jos sellaisia on. Rakenteisiin on suoritettava silloin kuivatus, joka tehdään samanaikaisesti salaojajärjestelmän uusimisen yhteydessä - samasta kaivannosta käsin.


Tonttiviemärit;
- Yhtenä erikoisalanamme suoritamme tonttiviemäreiden uusimistyöt kaivuumenetelmällä. Uusi putkisto on aina parempi kuin sukitettu, eikä hintakaan yleensä ole sukitusta kalliimpi. Lisäksi uuden putken asentamisella saadaan oikaistua mahdolliset tonttiviemärin painumat tai betoniputkien saumojen siirtymisestä aiheutuvat tukokset pohja- ja tonttiviemärissä.Viemäritukosten avauspalvelu ja putkistojen painehuuhtelu;
- Avaamme tukkeutuneet tontti- ja pohjaviemärit tehokkaalla omalla paineyksiköllämme.Putkistojen videokuvaukset;
- Laadukkaalla kamerakalustollamme saamme taltioitua tarkasti kaikkien putkistojen teknisen kunnon. Tutkimuksista toimitetaan aina kirjallinen raportti + kuvaustallenteet, joista meidän lisäksemme myös kuka tahansa muukin henkilö voi todeta kunkin järjestelmän toimivuuden.


Pihan pintarakenteet;
- Olemme ehdottoman kokenut ja osaava piharakentaja. Suoritamme joka vuosi paljon mm. massanvaihtotöitä (routa vaurioittanut pihan pintaa), nurmialueiden uusimistöitä, asfalttialueiden pohjatöitä sekä tukimuurirakenteiden korjauksia (kallistuneiden/pois paikoiltaan olevien rakenteiden korjaukset). Rakennamme myös juuri sellaisen tukimuurin kuin tarvitsette.Kone- ja kuorma-autokalustomme on tuoretta, jolla voimme varmistaa kaikkien remonttien sujuvuuden.


Suosittelemme myös tutustumaan kotisivuihimme www.salaojapalvelu.com.Mukavaa ja toivottavasti koronavapaata kesää kaikille toivottaen;

Suomen Salaojapalvelu / Henri Tuukkanen, tj

Yrityksen palvelut

Suomen Salaojapalvelu palvelee monipuolisesti:

- salaojien kuntotutkimukset
- salaojajärjestelmien korjaukset ja uusiminen
- maanrakennusurakointi
- rakenteiden kosteustutkimukset
- viemäreiden korjaukset


ERIKOISOSAAMINEN

- perusmuurien ja kellareiden betonin kosteuden- ja mikrobienhallinta, mukaan lukien betonien kuivaksi saattaminen
- perusmuurien ja alapohjien homekapseloinnit sisäpuolelta

Arvosteluja 14 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 11.10.2020 20:10
Kaupunki: Lahti 5

Hyvin hoiti urakan, ja vielä ekstapisteet kun löytyi odottamatonta jätettä maasta.


| 18.09.2020 10:09 2

Sopimuksen mukaisissa kustannuksissa pysyttiin. Olin kaivuuseen ja erityisesti jälkisiivoukseen tyytyväinen. Yrittäjä oli tulkinnut sopimusta ja siinä sovellettavia liitteitä siten, että maksuehtona (eli eräpäivänä) voidaan pitää maksua 25h sisällä laskun lähettämisestä. Tämä ei pidä paikkansa, sillä Urakkamaailman kautta tehdyissä alle 10k sopimuksissa sitoudutaan noudattamaan rakennusalan yleisiä kuluttajasopimusehtoja (REYS-8, 1995,) jossa maksun määräajasta on kohdassa 25.5 määritetty: "..Määräaika ei saa olla lyhyempi kuin seitsemän päivää laskun lähettämistä seuraavasta päivästä laskettuna." Tämä ei ole vain omaa tulkintaa vaan asia tarkistettu myös Jurinetin juristilta, kuluttajaneuvonnasta sekä myös Urakkamaailman asiakaspalvelusta. Yrittäjä sanoi huomioineensa palautteeni ja sanoi että tulee tekemään muutoksia toimintaansa. Suosittelen yritystä muillekin kaivuuhommiin, mutta ehdotan lämpimästi että sovitte silti maksuehdon etukäteen ennen tilaamista (vähintään 7 päivää REYS-8 mukaisesti) vaikka se sovellettavassa liitteessä jo huomioitaisiinkin. Yritttäjälle toivon voimia kestää tästä palautteesta aiheutuva vastareaktio.

Hei ja kiitos arvostelusta.

Muistutan, että maämma1siallisesti ja sopimuksen mukaisesti tehdyn työn maksuvelvollisuus on asiakkaalla aina silloin heti, kun urakoitsija sitä vaatii (kuluttajansuojalaki 20.1.1978/38, 8 luku 25 §).

Ihmettelen sitä, kuinka olette jaksaneet tehdä (aikaavievää) selvitystyötä noin paljon, vaikka olette olleet työn laatuun ja suorittamiseen kaikilta osin 100% tyytyväinen. Olette hyväksyneet lähetetyn laskun maksuehtoineen ja myös maksaneet sen sovitun mukaisesti.

Parhain terveisin,

Suomen Salaojapalvelu / Henri

Suomen Salaojapalvelu

| 12.09.2020 12:09
Kaupunki: Vantaa 5

Kerrassaan mainio porukka tekijöitä. Asiantuntevia myös. Jälki priimaa. Suosittelen lämpimästi.


| 29.08.2020 06:08
Kaupunki: Heinola 4

Hyvin toteutettu projekti. Ainut miinus aloitusviiveestä.


| 20.08.2020 21:08
Kaupunki: HÄMEENLINNA 4

Hyvä työn jälki. Meni myöhään iltaan, kun eivät aloittaneet aamusta.


| 18.08.2020 13:08
Kaupunki: Vantaa 5

Pienehkön urakan aikataulu pystyttiin säätämään joustavasti ja työ tuli suoritetuksi sovittuna päivänä. Firma vaikutti asiansa osaavalta ja lopputulos oli tarjouspyynnön mukainen. Urakkaan sisältymättömästä lisätyöstä pyydetty korvaus oli asiallinen. Voimme suositella yritystä myös asiakkaille, joilla ei ole omasta takaa asiantuntemusta maanrakennuksesta.


| 10.08.2020 15:08
Kaupunki: 00390 Helsinki 5

Suomen Salojapalvelusta oli suuri apu toisen hyvin heikon salaojasuorituksen jälkitarkastuksen ja asennusten korjaamisen loppuun viemiseksi. Voin suositella!


| 10.08.2020 09:08
Kaupunki: Helsinki 4

Tehtiin mitä sovittiin ja työ on hyvin dokumentoitu. Myös hyvät huomiot seuraaville toimenpiteille. Pientä miinusta aikataulujen pitävyydestä, mutta koronan piikkiin.


| 08.08.2020 14:08
Kaupunki: Helsinki 5

Loistavasti ja laadukkaasti tehty työt ja asiakaspalvelu oli ystävällistä! Suosittelen lämpimästi


| 05.07.2020 08:07
Kaupunki: Vantaa 3

Työt tehtiin hyvin ja ammattitaidolla. Sopimuksen (mitä sisältää ja ei sisällä) ja aloitusaikataulun osalta jäi vielä kehitettävää.

Hei!

En osaa äkkiseltään sanoa mitä tarkoitatte sopimuksen suhteen, sopimuksessamme (ja etenkin tarjouksessamme) oli kyllä selkeästi eritelty mitä urakkaan kuului ja mitä ei. Pyrimme kehittämään itseämme tässä asiassa ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään.

Urakoiden aloitusaikataulut voivat elää sään aiheuttamien viivytysten tai yllättävien laitteistorikkojen johdosta josta syystä urakoiden aloitusaikaa ei aina päivälleen pystytä noudattamaan. Olemme pyrkineet kuitenkin aina siihen, että tilaajaa informoidaan aloitusajan muuttuessa, kuten tämänkin urakan kanssa toimimme.


Aurinkoista kesän jatkoa!


Parhain terveisin,

Suomen Salaojapalvelu / Henri

Suomen Salaojapalvelu

| 06.05.2020 21:05
Kaupunki: VANTAA 4

Pieni perheyritys, jossa oli monen kymmenen vuoden ammatillinen osaaminen hallussa.


| 18.05.2019 14:05
Kaupunki: Vantaa 5

Pihakivetyksen ladonta ja nurmikon kylväminen perusteellisine pohjatöineen onnistuivat loistavasti. Lopputuloksen suhteen ei ole valittamista, ja koko prosessi sujui ongelmitta. Työ tehtiin harkiten, eikä ahtaista paikoista huolimatta mitään mennyt rikki. Naapurusto huomioitiin, heille ei aiheutettu häiriötä. Loppusiivous oli huolellinen. Hyvä keskusteluyhteys työn aikana ja ennen työtä. Mukavia ihmisiä, jotka otti mielellään pihaansa pyörimään. Hinta oli kilpailukykyinen - ei kilpailutuksessa kaikkein halvin, mutta asiantuntemukseen ja käytössä oleviin koneisiin nähden kohtuullinen.


| 25.05.2018 11:05
Kaupunki: Vantaa 5

Työ vaikuttaa todella hyvin tehdyltä, näin amatöörin käsityksen mukaan. Jälkisiivous erinomainen. Hinta kohtuullinen. Alkuperäinen sovittu aikataulu ei pitänyt vaan lykkääntyi muutamalla viikolla. Tämä ei kuitenkaan haitannut, koska työ ei ollut erityisen kiireellinen.


| 13.07.2017 21:07
Kaupunki: Järvenpää 5

Takapihan rännitys suoraan paikanpäällä tehtynä. Siistiä jälkeä ja toimii hyvin. Hinta erittäin kohtuullinen markkinoille


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

24 kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

24kk

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus

Yrityksen Suomen Salaojapalvelu taloustiedot

12 /2019 12 /2018
Liikevaihto 198 000,00 € 189 000,00 €
Liiketulos 2 000,00 € -5 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - 2

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Suomen Salaojapalvelu liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27923083 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka KOUVOLA YTJ
Toimitusjohtaja Tuukkanen Henri Juhani PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Läkkisepänkuja 7 , 00620 HELSINKI
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 01.12.2016 YTJ
Kaupparekisteri 09.11.2016 PRH
Ennakkoperintärekisteri 03.11.2016 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2020 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.11.2016 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 03.11.2016 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2792308-3
  • PL 81040, Läkkisepänkuja 7 , 00620 Helsinki
Urakkamaailmassa vuodesta 2017

Toimialue

Uusimaa, Itä-Uusimaa, Länsi-Uusimaa, Päijät-Häme, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Savo, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa