Hepa Group Oy
Aktiivinen

Hepa Group Oy

Projektit

Yritys Hepa Group Oy (2934711-2) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 9 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.9 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Yritys tekee pääosin märkätilojen remontteja.
Saunat, Kylpyhuoneet, Uimaaltaat
Voimme toetuttaa vaihtoehtoisesti koko asunnon remontin avaimet käteen p.

Palvelut

 • Huoneistoremontti
 • Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Märkätilojen saneeraus avaimet käteen periaatteella.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(8)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
24 kk

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
24 kk

Yrityksen vakuutukset:
Vastuuvakuutus
Tapaturmavakuutus

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.08.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2934711-2
 • c/o HePa Group Oy Kalkkikiventie 4 B 4, 04300
  Tuusula
Toimialueet
Tuusula +50 km

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(8)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.9 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Espoo

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville

Putkimies huoneistoremontteihin | 04.03.2023 19:03

Suuret suosittelut tästä yrityksestä!

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Suuret suosittelut tästä yrityksestä!

Helsinki

Kylpyhuoneen remontti | 29.08.2022 14:08

Hyvin meni, 5 tähteä!

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Hyvin meni, 5 tähteä!

Kerava

Valesokkelin korjaus rivitalossa | 22.02.2022 12:02

70-luvun rivitalo jossa valesokkeli. Remontti sujui erittäin hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen. Aikataulut pitivät hyvin ja muutenkin kaikki asiat menivät kuten sovittiin. Kommunikaatio oli vaivatonta. Vahva suositus yritykselle!

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 70-luvun rivitalo jossa valesokkeli. Remontti sujui erittäin hyvin ja hinta oli kilpailukykyinen. Aikataulut pitivät hyvin ja muutenkin kaikki asiat menivät kuten sovittiin. Kommunikaatio oli vaivatonta. Vahva suositus yritykselle!

Vantaa

Kylpyhuoneen vedeneristys, laatoitus, uuden suihkun ja suihkuseinien sekä kalusteiden asennus, saunan lattian laatoitus ja oven vaihtaminen | 27.11.2021 09:11

Olemme todella tyytyväisiä, remontti sujui nopeasti ja tulos juuri sellainen kuin toivoimme!

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Olemme todella tyytyväisiä, remontti sujui nopeasti ja tulos juuri sellainen kuin toivoimme!

Kerava

Pesuhuoneen ja saunan laatoituksen purku ja uudelleenlaatoitus | 19.11.2021 10:11

Urakka toteutui kokonaisuuden kannalta suhteellisen hyvin. Urakan aikana ilmenneet lisätyöt ja -kustannukset jäivät pieniksi kosteusvaurion pienelle alueelle ja lattiaan rajoittumisen takia. Toimeksiantaja palkkasi ulkopuolisen valvojan, mikä osoittautui tämänkaltaisessa asiantuntevuutta (kosteusmittaukset, sähkötyöt, LVI-työt, rakenteet) edellyttävässä urakassa aiheelliseksi ja hintansa arvoiseksi. Työn aikana, lopputarkastuksessa ja sen jälkeenkin jouduttiin reklamoimaan muutamasta yksityiskohdasta, jotka sittemmin korjattiin. Suurimmat, lisätyötä tilaajalle aiheuttaneet ongelmat aiheutuivat (tn.) tiedon kulun puutteista urakointiyrityksen sisällä, sillä yksi henkilö laati tarjouksen ja toimi urakoitsijan yhteyshenkilönä, paikan päällä (ei läheskään koko ajan) työtä johti toinen henkilö ja kolmas hoiteli laskutusta. Laskutuksen kohdalleen saaminen (laskuttajan käsitys sovituista ja urakkahintaan sisältyneistä töistä ja materiaaleista poikkesi aluksi sovitusta) ja vaati useita yhteydenottoja, mutta sekin asia tuli kuntoon. Joka tapauksessa: urakkasopimus ja siihen sisältyvät työt ja materiaalit kannattaa sopia kirjallisesti etukäteen niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista - kuten tässäkin remontissa onneksi tehtiin.


Hepa Group Oy

Kiitos palautteesta.

Yritämme jatkuvasti parantaa meidän palvelua ja aina tämänkaltaiset palautteet on tervetulleita.Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 4 Urakka toteutui kokonaisuuden kannalta suhteellisen hyvin. Urakan aikana ilmenneet lisätyöt ja -kustannukset jäivät pieniksi kosteusvaurion pienelle alueelle ja lattiaan rajoittumisen takia. Toimeksiantaja palkkasi ulkopuolisen valvojan, mikä osoittautui tämänkaltaisessa asiantuntevuutta (kosteusmittaukset, sähkötyöt, LVI-työt, rakenteet) edellyttävässä urakassa aiheelliseksi ja hintansa arvoiseksi. Työn aikana, lopputarkastuksessa ja sen jälkeenkin jouduttiin reklamoimaan muutamasta yksityiskohdasta, jotka sittemmin korjattiin. Suurimmat, lisätyötä tilaajalle aiheuttaneet ongelmat aiheutuivat (tn.) tiedon kulun puutteista urakointiyrityksen sisällä, sillä yksi henkilö laati tarjouksen ja toimi urakoitsijan yhteyshenkilönä, paikan päällä (ei läheskään koko ajan) työtä johti toinen henkilö ja kolmas hoiteli laskutusta. Laskutuksen kohdalleen saaminen (laskuttajan käsitys sovituista ja urakkahintaan sisältyneistä töistä ja materiaaleista poikkesi aluksi sovitusta) ja vaati useita yhteydenottoja, mutta sekin asia tuli kuntoon. Joka tapauksessa: urakkasopimus ja siihen sisältyvät työt ja materiaalit kannattaa sopia kirjallisesti etukäteen niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista - kuten tässäkin remontissa onneksi tehtiin.

Helsinki

Kylpyhuone, vesieristys, sauna | 07.11.2021 13:11

Ammattitaitoista työnjälkeä.

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Ammattitaitoista työnjälkeä.

Helsinki

Kylpyhuoneen täydellinen remontti sekä vaatehuoneen muunto osaksi kylpyhuonetta | 27.09.2021 00:09

Urakka sujui hyvin, ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työmiehet olivat todella mukavia ja viestintä urakoitsijan kanssa sujui aina helposti ja nopeasti. Työmaa myös suojattiin hyvin ja pidettiin siistinä. Urakalla oli ulkopuolinen valvoja, joka ei missään vaiheessa urakkaa huomauttanut kuin pienistä yksityiskohdista. Valvojan ja omat pienet huomiomme korjattiin aina nopeasti toivomallamme tavalla. Jälkiviisaana voi todeta ainoastaan, että remonttisuunnitelma olisi ollut syytä käydä urakan alussa vielä tarkemmin urakoitsijan kanssa läpi. Olimme suunnitelleet remontin itse, emmekä ole kokeneita remontoijia. Tästä huolimatta pääsimme urakoitsijan avulla visioomme.

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Urakka sujui hyvin, ja olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja lopputulokseen. Työmiehet olivat todella mukavia ja viestintä urakoitsijan kanssa sujui aina helposti ja nopeasti. Työmaa myös suojattiin hyvin ja pidettiin siistinä. Urakalla oli ulkopuolinen valvoja, joka ei missään vaiheessa urakkaa huomauttanut kuin pienistä yksityiskohdista. Valvojan ja omat pienet huomiomme korjattiin aina nopeasti toivomallamme tavalla. Jälkiviisaana voi todeta ainoastaan, että remonttisuunnitelma olisi ollut syytä käydä urakan alussa vielä tarkemmin urakoitsijan kanssa läpi. Olimme suunnitelleet remontin itse, emmekä ole kokeneita remontoijia. Tästä huolimatta pääsimme urakoitsijan avulla visioomme.

VANTAA

Rivitaloasunnon kylpyhuoneen, että saunan ja kahden wc:n täysi remontti | 16.07.2021 23:07

Tekijät ovat ammattinsa osaavia. laatoitus työn jälki oli erinomaista, samoin panelointi. Kaadot kohdallaan, samoin saumaukset. Kylpyhuoneeseen tilasin yrityksen omia kivi laattoja ja sivuvalaistuksen yhteen seinään. Tuli todella hieno!

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Tekijät ovat ammattinsa osaavia. laatoitus työn jälki oli erinomaista, samoin panelointi. Kaadot kohdallaan, samoin saumaukset. Kylpyhuoneeseen tilasin yrityksen omia kivi laattoja ja sivuvalaistuksen yhteen seinään. Tuli todella hieno!

Kerava

Kylpyhuoneen, Saunan ja WC -tilan laatoitus ja vesieristys. | 08.07.2021 09:07

Remontti saatiin aikataulussa valmiiksi. Työn jälki oli lähes moitteetonta ja tekijät ammattilaisia. Remontin jälkeiset puutteet korjattiin nopeasti.

Hepa Group Oy Hepa Group Oy Kalkkikiventie 4 b 4, 04300 Tuusula 5 Remontti saatiin aikataulussa valmiiksi. Työn jälki oli lähes moitteetonta ja tekijät ammattilaisia. Remontin jälkeiset puutteet korjattiin nopeasti.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29347112 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen YTJ
Toimialakuvaus 41200 Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen muut toimialat: 467 Muu erikoistunut tukkukauppa 411 Rakennuttaminen ja rakennushankkeiden kehittäminen 7711 Autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing 78 Työllistämistoiminta 55 Majoitus 68 Kiinteistöalan toiminta 521 Varastointi Kaupparekisteri
Kotipaikka Tuusula YTJ
Toimitusjohtaja Galochkin Vadim PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite c/o HePa Group Oy Kalkkikiventie 4 B 4 , 04300 TUUSULA
Käyntiosoite c/o HePa Group Oy Kalkkikiventie 4 B 4 , 04300 TUUSULA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 31.08.2018 YTJ
Kaupparekisteri 31.08.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 27.08.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 09.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 12.11.2020 YTJ
ALV-rekisteri 01.10.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,9
5 tähteä
(8)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.08.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2934711-2
 • c/o HePa Group Oy Kalkkikiventie 4 B 4, 04300
  Tuusula
Toimialueet
Tuusula +50 km
Sertifikaatit
 • Märkätilaasentajan VTT vedeneristys sertifikaatti
 • Asbesti kartoitus
 • Asbestipurku
 • Märkätilavalvonta

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi