HakaLattiat Oy
Aktiivinen

HakaLattiat Oy

Projektit

Yritys HakaLattiat Oy (2905615-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 20 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2022 HakaLattiat Oy teki liikevaihtoa 624 000 € ja tulosta -4 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

HakaLattiat Oy on palveleva ja helposti lähestyttävä lattia-asennusfirma Tampereelta.
Asennamme uudet ja kunnostamme vanhat lattiat asianmukaisin metodein ja hyvää rakennustapaa noudattaen.
Teemme lattia-asennusten lisäksi puu- ja parkettilattioiden hionnat, sävytykset ja lakkaukset, sekä tarpeelliset pohja-, tasoite- ja vedeneristystyöt, jotta pinnasta tulee varmasti halutun kaltainen ja määräysten mukainen.
Halutessasi autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen materiaalin, olipa kyseessä koti, toimisto tai vaikka teollisuustila.
Muistathan, että meiltä saat kotitalousvähennyksen.
Kerro siis mitä tarvitset, me autamme.
Ota yhteyttä, teemme niin pienet kuin isotkin työt.

Palvelut

Hiomme, sävytämme ja lakkaamme puu- ja parkettilattiat, sekä asennamme parketit, laminaatit, muovimatot ja tekstiilipäällysteet ja teemme laatoitustyöt tuhansien neliöiden työkokemuksella. Tietysti myös pohjatyöt lattian tasoituksista kaatokorjauksiin. Työstämme saa myös kotitalousvähennyksen.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Työllämme on takuu ja tyytyväisyystakuu. Mahdollisimman tarkka ja yksityiskohtainen suunnittelu mahdollistaa halutun kaltaisen lopputuloksen.
Ammattilaisen tunnistaa nopeudesta ja ykstyiskohdista, ja yksityiskohdista muodostuu kokonaisuus.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Meidän kauttamme saat vain hyväksi havaittuja materiaaleja. Emme käytä puoliksi purkinpohjalle kuivineita aineita tai tuota ulkomailta halpamateriaaleja ja yritä myydä niitä laatutuotteina.
Käytämme vain tuotteita, joiden myyjien ja maahantuojien kanssa on helppo asioida, myös mahdollisissa reklamaatioissa. Eli käyttämillämme materiaaleilla on valmistajan myöntämä takuu.

Yrityksen vakuutukset:
HakaLattiat Oy:llä on vastuuvakuutus ja olemme tilaajavastuun luotettava kumppani.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 26.03.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2905615-5
 • dagmarinkuja 7 , 33730
  Tampere
Toimialueet

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.8 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Tampere

Mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus (valkolakka) | 07.01.2021 17:01

Homma tehtiin, kuten sovittiin

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Homma tehtiin, kuten sovittiin

Tampere

Olohuoneen ja ruokailutilan parketin hionta ja lakkaus | 21.12.2020 15:12

Aikataulu toimi ja työn jälki oli hyvä!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 4 Aikataulu toimi ja työn jälki oli hyvä!

Tampere

Vanhan parketin hionta ja lakkaus | 14.12.2020 08:12

Suosittelen. Työt tehtiin niikun sovittiin ja ammattitaidolla. Lattian on nyt kaunis!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Suosittelen. Työt tehtiin niikun sovittiin ja ammattitaidolla. Lattian on nyt kaunis!

Helsinki

kerrostaloasuntoon laminaatti | 09.12.2020 08:12

työ oli nopeaa, jälki hyvää. kommunikaatio selkeää ja ystävällistä. suosittelen!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 4 työ oli nopeaa, jälki hyvää. kommunikaatio selkeää ja ystävällistä. suosittelen!

Tampere

parkettiasennus omakotitalo | 18.10.2020 22:10

Asiallinen ja hyvä palvelu. Selkeä tarjous ja täsmällisesti hoidettu projekti.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Asiallinen ja hyvä palvelu. Selkeä tarjous ja täsmällisesti hoidettu projekti.

Ylöjärvi

Rivitaloasunnon mosaiikkiparketin hionta ja lakkaus | 04.08.2020 13:08

Vanha, tummunut mosaiikkiparketti hiottiin, sävytettiin valkkoisella ja lakattiin. Aikaa meni kaksi päivää ja homma sujui juuri niin kuin oli sovittu. Olemme erittäin tyytyväisiä lattiaan ja sen värisävyyn. Säästyimme suurelta urakalta purkaa vanha lattia ja tehdä uusi tilalle. Nyt lattia on kuin uusi ja vanha kellertävä värisävy on poissa.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Vanha, tummunut mosaiikkiparketti hiottiin, sävytettiin valkkoisella ja lakattiin. Aikaa meni kaksi päivää ja homma sujui juuri niin kuin oli sovittu. Olemme erittäin tyytyväisiä lattiaan ja sen värisävyyn. Säästyimme suurelta urakalta purkaa vanha lattia ja tehdä uusi tilalle. Nyt lattia on kuin uusi ja vanha kellertävä värisävy on poissa.

Tampere

Kerrostaloasunnon vanhan liimaparketin hionta,sävytys ja valkolakkaus. | 03.07.2020 10:07

Kaikki sujui jouheasti ja ammattitaidolla; urakan suunnittelu, aikataulusta sopiminen ja työ itsessään. Jälki on hienoa, pientä fiksausta ulko-oven kynnyksen kohdalla, mutta sen korjaus sujui nopeasti ja näppärästi, lattia on upea.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 4 Kaikki sujui jouheasti ja ammattitaidolla; urakan suunnittelu, aikataulusta sopiminen ja työ itsessään. Jälki on hienoa, pientä fiksausta ulko-oven kynnyksen kohdalla, mutta sen korjaus sujui nopeasti ja näppärästi, lattia on upea.

Tampere

Kerrostalo-kaksion parketin hionta ja lakkaus | 20.03.2020 10:03

Homma hoitui ripeästi ja sovitussa aikataulussa, vaikka työ tilattiin nopealla aikataululla. Pyökkiparketti näyttää nyt todella hyvältä. Muutama lakkauksesta jäänyt huonompi kohta tultiin heti korjaamaan ilman lisämaksua. Arto vastasi perusteellisesti ja asiallisesti kysymyksiin työn eri vaiheista ja vaihtoehdoista.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Homma hoitui ripeästi ja sovitussa aikataulussa, vaikka työ tilattiin nopealla aikataululla. Pyökkiparketti näyttää nyt todella hyvältä. Muutama lakkauksesta jäänyt huonompi kohta tultiin heti korjaamaan ilman lisämaksua. Arto vastasi perusteellisesti ja asiallisesti kysymyksiin työn eri vaiheista ja vaihtoehdoista.

Tampere

Kerrostaloasunnon lautalattian hionta ja lakkaus | 19.11.2019 09:11

Urakoitsija hoiti velvoitteensa hyvin ja nopealla aikatalululla. Nyt lattia näyttää kuin uudelta.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Urakoitsija hoiti velvoitteensa hyvin ja nopealla aikatalululla. Nyt lattia näyttää kuin uudelta.

Tampere

Parketin hionta ja valkolakkaus, laminaatin asennus sekä jalkalistojen asennus | 24.05.2019 14:05

Työhön kuului kovasti kuluneen parketin hionta ja valkolakkaus (35m2), laminaatin asennus (50m2) sekä jalkalistojen asennus. Työ tehtiin sovitusti ja aikataulussa. Työn jälki on erittäin hyvä ja asioista sopiminen sekä arton palveluasenne erinomainen. Lisäksi työ suoritettiin nopeammin, kuin mitä muut tarjosivat työn kestoksi.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Työhön kuului kovasti kuluneen parketin hionta ja valkolakkaus (35m2), laminaatin asennus (50m2) sekä jalkalistojen asennus. Työ tehtiin sovitusti ja aikataulussa. Työn jälki on erittäin hyvä ja asioista sopiminen sekä arton palveluasenne erinomainen. Lisäksi työ suoritettiin nopeammin, kuin mitä muut tarjosivat työn kestoksi.

Kerava

Parketin asennus | 10.04.2019 10:04

Oikein jämpti ja tarkka kaveri, hyvä yhteydenpito. Ei mitään valittamista, lopputulos oli toivotunlainen ja homma sujui oikein mallikkaasti aikataulussa. Suosittelen varauksetta, täältä saat palvelua minkä lopputulosta ei tarvitse murehtia koska yrittäjällä on ammattiylpeys kohdillaan.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Oikein jämpti ja tarkka kaveri, hyvä yhteydenpito. Ei mitään valittamista, lopputulos oli toivotunlainen ja homma sujui oikein mallikkaasti aikataulussa. Suosittelen varauksetta, täältä saat palvelua minkä lopputulosta ei tarvitse murehtia koska yrittäjällä on ammattiylpeys kohdillaan.

Helsinki

Parketin hionta | 24.03.2019 12:03

Rento ja jämpti kaveri, jonka kanssa oli oikein helppo kommunikoida. Hiotusta parketista tuli todella hyvä, samoin kuin aiemmin vioittuneesta ja urakassa korjatusta kohdasta jääkaapin vieressä. Tarjosi vielä alennusta patterien alle jääneistä parista kohdasta, joita oli ilmeisen mahdoton hioa täydellisesti koska lattia nousi siellä jyrkästi. Mielestämme kyseessä oli mitätön kauneusvirhe, jota oli vaikea edes huomata vaikka koitimme niitä varta vasten etsiä urakoitsijan kerrottua tästä haasteesta. Kaikkiaan todella postiivinen kokemus, suosittelemme ehdottomasti!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Rento ja jämpti kaveri, jonka kanssa oli oikein helppo kommunikoida. Hiotusta parketista tuli todella hyvä, samoin kuin aiemmin vioittuneesta ja urakassa korjatusta kohdasta jääkaapin vieressä. Tarjosi vielä alennusta patterien alle jääneistä parista kohdasta, joita oli ilmeisen mahdoton hioa täydellisesti koska lattia nousi siellä jyrkästi. Mielestämme kyseessä oli mitätön kauneusvirhe, jota oli vaikea edes huomata vaikka koitimme niitä varta vasten etsiä urakoitsijan kerrottua tästä haasteesta. Kaikkiaan todella postiivinen kokemus, suosittelemme ehdottomasti!

Helsinki

Parketin valkokuultolakkaus | 06.03.2019 09:03

Erinomainen asiakaspalvelu, hyvää työtä

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Erinomainen asiakaspalvelu, hyvää työtä

Janakkala

Asunnon lattioiden hionta ja parkettien asennus | 04.03.2019 11:03

Kaikki työt sujuivat erinomaisesti. Työt hoituivat aikataulun mukaisesti ja työn jälki oli todella hyvä.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Kaikki työt sujuivat erinomaisesti. Työt hoituivat aikataulun mukaisesti ja työn jälki oli todella hyvä.

Helsinki

Tammiparketin hionta ja valkolakkaus, listojen vaihto uusiin - upeaa työtä! | 22.02.2019 21:02

Päätettiin teetättää lattiaremontti vähintäänkin kunnianhimoisella aikataululla asuntokauppojen sekä muuton välissä, ja hieman toki jännitti, miten homma sujuu. Halusimme varmistua siitä, että remontti tehtäisiin aikataulussa, huolella ja viimeisen päälle avaimet käteen-tyylillä, sillä aikaa korjauksille ei olisi ja meillä oli selkeä kuva siitä, millainen lopputuloksen pitäisi olla. Hakalattioiden Arto hoiti homman alusta loppuun todella mallikkaasti; sovimme remontin yksityiskohdista ennen projektia tarkasti, ja jo remontin alkaessa oli varma olo, että tästä tulee hyvä. Arto raportoi remontin etenemisestä, ja kertoi aina, sopiko asunnossa kulkea. Hän oli aina ajoissa paikalla (vaikka talvikelit eivät todellakaan suosineet autoilijaa), ja jatkoi hommia, vaikka matkaan sattui pari haastetta meidän puoleltamme. Lasku vastasi sovittua summaa ja olemme olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Voin suositella Hakalattioita erittäin lämpimästi mikäli haluat teetättää remontin sovitusti, sujuvasti ja aidosti ilman huolia!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Päätettiin teetättää lattiaremontti vähintäänkin kunnianhimoisella aikataululla asuntokauppojen sekä muuton välissä, ja hieman toki jännitti, miten homma sujuu. Halusimme varmistua siitä, että remontti tehtäisiin aikataulussa, huolella ja viimeisen päälle avaimet käteen-tyylillä, sillä aikaa korjauksille ei olisi ja meillä oli selkeä kuva siitä, millainen lopputuloksen pitäisi olla. Hakalattioiden Arto hoiti homman alusta loppuun todella mallikkaasti; sovimme remontin yksityiskohdista ennen projektia tarkasti, ja jo remontin alkaessa oli varma olo, että tästä tulee hyvä. Arto raportoi remontin etenemisestä, ja kertoi aina, sopiko asunnossa kulkea. Hän oli aina ajoissa paikalla (vaikka talvikelit eivät todellakaan suosineet autoilijaa), ja jatkoi hommia, vaikka matkaan sattui pari haastetta meidän puoleltamme. Lasku vastasi sovittua summaa ja olemme olleet kaikin puolin erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Voin suositella Hakalattioita erittäin lämpimästi mikäli haluat teetättää remontin sovitusti, sujuvasti ja aidosti ilman huolia!

Tampere

Rivarin mosaiikkiparketin hionta. | 10.02.2019 17:02

Hommat meni hienosti sovitusti ja jälki oli erinomaista.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Hommat meni hienosti sovitusti ja jälki oli erinomaista.

Kauniainen

Paritalohuoneiston parketin hionta | 22.01.2019 16:01

Erittäin sujuvasti hoitui homma eikä työn jäljessä valittamista. Projektia ja työn tulosta koskeviin kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja asiantuntevasti.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Erittäin sujuvasti hoitui homma eikä työn jäljessä valittamista. Projektia ja työn tulosta koskeviin kysymyksiimme vastattiin nopeasti ja asiantuntevasti.

Tampere

Parkettilattioiden hionta ja lakkaus | 06.01.2019 22:01

Kuluneesta ja naarmuisesta parketista tuli kuin uusi. Työnjälki todella hyvää ja olen erittäin tyytyväinen. Voin suositella!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Kuluneesta ja naarmuisesta parketista tuli kuin uusi. Työnjälki todella hyvää ja olen erittäin tyytyväinen. Voin suositella!

Sarkola

Vinyylilattiamaton asennus 30 m2 | 24.11.2018 17:11

Yhteydenpito urakoitsijan kanssa oli mutkatonta ja kaikki sujui sovitusti. Työ tehtiin sovittuna ajankohtana, ripeästi ja hyvin!

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 5 Yhteydenpito urakoitsijan kanssa oli mutkatonta ja kaikki sujui sovitusti. Työ tehtiin sovittuna ajankohtana, ripeästi ja hyvin!

Lempäälä

Parketin hionta ja valkolakkaus | 08.10.2018 12:10

Työ hoitui nopeasti ja tehokkaasti, ja kommunikaatio pelasi. Lakkapinta paljasti pari korjausta vaativaa kohtaa kuivuttuaan, mutta korjaus saatiin myös järjestymään lyhyellä aikataululla.

HakaLattiat Oy HakaLattiat Oy Piettasenkatu 26 B 11, 33580 Tampere 4 Työ hoitui nopeasti ja tehokkaasti, ja kommunikaatio pelasi. Lakkapinta paljasti pari korjausta vaativaa kohtaa kuivuttuaan, mutta korjaus saatiin myös järjestymään lyhyellä aikataululla.

Yrityksen HakaLattiat Oy taloustiedot

Yritys HakaLattiat Oy (2905615-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 20 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2022 HakaLattiat Oy teki liikevaihtoa 624 000 € ja tulosta -4 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020
Liikevaihto 624 000,00 € 601 000,00 € 514 000,00 €
Liiketulos -4 000,00 € 9 000,00 € 7 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä 4 4 3

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 29056155 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Lattianpäällystys ja seinien verhoilu YTJ
Toimialakuvaus Lattiapäällysteiden myynti, markkinointi ja asennuspalvelu sekä muu laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka Tampere YTJ
Toimitusjohtaja Koivu Jarno Rainer PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Dagmarinkuja 7 , 33730 TAMPERE
Käyntiosoite dagmarinkuja 7 , 33730 TAMPERE

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 04.04.2018 YTJ
Kaupparekisteri 04.04.2018 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.04.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 20.03.2024 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.05.2018 YTJ
ALV-rekisteri 01.04.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,8
5 tähteä
(16)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 26.03.2018 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2905615-5
 • dagmarinkuja 7 , 33730
  Tampere
Toimialueet

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi