FBM Rakennuspalvelu
Aktiivinen
PREMIUM

FBM Rakennuspalvelu

Projektit

Yritys FBM Rakennuspalvelu (2725284-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 46 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Vuonna 2015 perustettu Tmi
Tätä ennen olen ollut veljen yrityksessa vuodesta 2006 -2015 MITROTEX OY
joilla on ollut laaja yhteistyö kumpaneita.
Mainitsen muutama yritykset kuten

- NCC
- SRV
- PEAB


Palvelut

- Ulkomaalaus
- Sisämaalaus
- Rappaus
- Tasoitetyöt
- Tapetointi
- Epoksipinnoite
- Laminaatti asennus,
- Keittiö asennus
- Laatoitus
- Meidän kauttamme järjestyy, myös muut hommat, koska meillä on laaja yhteistyö kumpaneita!

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(39)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.8 / 5

Takuu

Yrityksen vakuutukset:
Tilaajavastuu

Vastuuvakuutus

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(39)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.8 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Espoo

Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki

Taloyhtiöurakka: Rappauspintojen korjaaminen | 29.09.2023 07:09

Työ sujui hyvin ja työnjälki on erinomainen. Haasteita aikataululle tuli syksyn säästä mutta nekin voitettiin ja aikataulussa pysyttiin.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työ sujui hyvin ja työnjälki on erinomainen. Haasteita aikataululle tuli syksyn säästä mutta nekin voitettiin ja aikataulussa pysyttiin.

Rauma

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Ystävällinen asiakaspalvelu

Sisäkaton maalaus. | 12.08.2023 14:08

Kaikki sujui mainiosti. Sovitut asiat hoidettiin esimerkillisesti. Työn jälki hyvä ja asioiminen sujuvaa, helppoa ja miellyttävää. Lämmin suositus.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Kaikki sujui mainiosti. Sovitut asiat hoidettiin esimerkillisesti. Työn jälki hyvä ja asioiminen sujuvaa, helppoa ja miellyttävää. Lämmin suositus.

Vihti

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Hyvä hinta-laatusuhde

Sokkeleiden pinnoitus (okt+at) | 05.06.2023 17:06

Työnjälki oli erinomaista ja yritykselle oli tärkeää, että asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen. Työ hoitettiin tehokkaasti, mutta silti laadukkaasti, alusta loppuun. Suosittelimme yritystä ystävillemme, jotka tilasivat myöskin sokkelityön FBM rakennuspalevelulta. Suosittelemme muillekin!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työnjälki oli erinomaista ja yritykselle oli tärkeää, että asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen. Työ hoitettiin tehokkaasti, mutta silti laadukkaasti, alusta loppuun. Suosittelimme yritystä ystävillemme, jotka tilasivat myöskin sokkelityön FBM rakennuspalevelulta. Suosittelemme muillekin!

Turku

Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Hyvä hinta-laatusuhde

Sokkelin pinnoitteen/halkemien paikkaus | 05.06.2023 14:06

Työ sisälsi hionnan, rappauksen ja kuituverkon talon sokkelin ympärille sekä maalauksen. Lisäksi sain neuvoja vanhan patolevyn työstämisessä. Työn jälkeä arvioisin sanalla kiitettävä.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työ sisälsi hionnan, rappauksen ja kuituverkon talon sokkelin ympärille sekä maalauksen. Lisäksi sain neuvoja vanhan patolevyn työstämisessä. Työn jälkeä arvioisin sanalla kiitettävä.

Espoo

Suosittelisin myös ystäville
Hyvä hinta-laatusuhde
Ystävällinen asiakaspalvelu

Ulkoterassin seinän paikkaus & rappaus | 31.05.2023 14:05

Luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi. He tekivät mitä lupasivat. Suosittelen niitä lämpimästi. Kiitos FBM :)

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Luotettava, ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimi. He tekivät mitä lupasivat. Suosittelen niitä lämpimästi. Kiitos FBM :)

Helsinki

Sokkelin Hionta/rappaus/maalaus | 25.05.2023 11:05

Lopputulos erinomainen. Hinta asiallinen.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Lopputulos erinomainen. Hinta asiallinen.

Lohja

Asiantunteva

Sisäkaton maalaus | 19.04.2023 08:04

Vanhan paneelikaton maalaus oli haastava kohde maalata valkoiseksi. Työ tehtiin huolellisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Ystävällistä palvelua, voin suositella.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Vanhan paneelikaton maalaus oli haastava kohde maalata valkoiseksi. Työ tehtiin huolellisesti ja olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Ystävällistä palvelua, voin suositella.

Turku

Toteutui sovitussa aikataulussa
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Omakotitalon sisäseinien, portaiden ja kaiteen maalaus | 17.01.2023 11:01

FBM Rakennuspalvelu kuuluu alansa parhaisiin urakoitsijoihin. Työ sujui sopimuksen mukaisesti aina tarjousvaiheesta laskutukseen. Kommunikointi urakoitsijan kanssa sujui hyvin, tiesimme aina milloin työt seuraavana päivänä aloitetaan ja missä vaiheessa mennään. Aikataulu piti sopimuksen mukaisesti. Työ tehtiin tehokkaasti ja mahdollisimman vähällä roskaamisella. Urakka sisälsi siporexista valmistetun 20 vuotta vanhan omakotitalon yleisten tilojen ja portaiden pintamaalauksen tarvittavine pohjatöineen sekä yläkerran kaiteen maalauksen ja uudelleen asennuksen. Porrashuoneen korkeus ja lukuisat halkeamat seinissä lisäsivät haastetta. Työn laatu on erinomainen, seinäpinnat ovat siistit ja tasaiset. Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Suosittelemme lämpimästi!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuspalvelu kuuluu alansa parhaisiin urakoitsijoihin. Työ sujui sopimuksen mukaisesti aina tarjousvaiheesta laskutukseen. Kommunikointi urakoitsijan kanssa sujui hyvin, tiesimme aina milloin työt seuraavana päivänä aloitetaan ja missä vaiheessa mennään. Aikataulu piti sopimuksen mukaisesti. Työ tehtiin tehokkaasti ja mahdollisimman vähällä roskaamisella. Urakka sisälsi siporexista valmistetun 20 vuotta vanhan omakotitalon yleisten tilojen ja portaiden pintamaalauksen tarvittavine pohjatöineen sekä yläkerran kaiteen maalauksen ja uudelleen asennuksen. Porrashuoneen korkeus ja lukuisat halkeamat seinissä lisäsivät haastetta. Työn laatu on erinomainen, seinäpinnat ovat siistit ja tasaiset. Ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Suosittelemme lämpimästi!

Lohja

Omakotitalon sisämaalaus | 25.08.2022 13:08

Hyvä yhteydenpito. Pysyi aikataulussa, mikä oli kiireellinen. Kiireestä johtuen lopussa laatu hieman kärsi, vaikka alussa jälki oli moitteetonta. Kuitenkin kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Hyvä yhteydenpito. Pysyi aikataulussa, mikä oli kiireellinen. Kiireestä johtuen lopussa laatu hieman kärsi, vaikka alussa jälki oli moitteetonta. Kuitenkin kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.

Turku

Kerrostaloneliön pintaremontti | 23.07.2022 17:07

Olen erittäin tyytyväinen remonttiin! Urakoitsija teki työt ammattilaisen otteilla, jälki oli erinomaista ja remontti valmistua suunniteltua nopeammin. Remontin aikana keskustelu ja yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa, joten kokonaisuutena FBM rakennuspalvelu saa pintaremontin tekemisestä täydet pisteet!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Olen erittäin tyytyväinen remonttiin! Urakoitsija teki työt ammattilaisen otteilla, jälki oli erinomaista ja remontti valmistua suunniteltua nopeammin. Remontin aikana keskustelu ja yhteydenpito oli helppoa ja sujuvaa, joten kokonaisuutena FBM rakennuspalvelu saa pintaremontin tekemisestä täydet pisteet!

Turku

Julkisivumaalaus | 09.07.2021 08:07

Suojaukset puutteelliset, pari pressua ja teippiä. Ei tehnyt maalauksen tärkeimpiä pohjatöitä ollenkaan. Maalasi suorassa auringon paisteessa, jolloin maalipinnasta tuli hyvin epätasainen ja vanha maali kuulsi läpi. En voi suositella kenellekään tätä urakoitsijaa.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 1 Suojaukset puutteelliset, pari pressua ja teippiä. Ei tehnyt maalauksen tärkeimpiä pohjatöitä ollenkaan. Maalasi suorassa auringon paisteessa, jolloin maalipinnasta tuli hyvin epätasainen ja vanha maali kuulsi läpi. En voi suositella kenellekään tätä urakoitsijaa.

Turku

Portaikon maalaus | 26.04.2021 06:04

Hyvää jälkeä, tehokasta työskentelyä ja mukavat kaverit. Suosittelen!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hyvää jälkeä, tehokasta työskentelyä ja mukavat kaverit. Suosittelen!

Raisio

Portaikon tapetointi ja maalausta | 19.03.2021 08:03

Hyvää ja ammattitaitoista työtä joka toteutui sovitussa aikataulussa.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hyvää ja ammattitaitoista työtä joka toteutui sovitussa aikataulussa.

Helsinki

Paneelikaton maalaus | 26.02.2021 10:02

Hyvä jälki ja suojasivat paikt hyvin ennen työn aloitusta. Yhdessä huoneessa maalattuun kattoon on jäänyt kiinni pölyn tapaista, Tekivät samalla myös pientä extraa. Pyysin heitä myöhemmin myös tekemään muuta remonttia asuntoon. Aikataulu piti hyvin ja olivat joustavia aloituksen suhteen.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hyvä jälki ja suojasivat paikt hyvin ennen työn aloitusta. Yhdessä huoneessa maalattuun kattoon on jäänyt kiinni pölyn tapaista, Tekivät samalla myös pientä extraa. Pyysin heitä myöhemmin myös tekemään muuta remonttia asuntoon. Aikataulu piti hyvin ja olivat joustavia aloituksen suhteen.

Turku

Tasoitetyö | 21.12.2020 19:12

Työ tehtiin sovitusti, aikataulu piti ja laatu oli hyvää. Suosittelen

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Työ tehtiin sovitusti, aikataulu piti ja laatu oli hyvää. Suosittelen

Espoo

Rivitaloasunnon pintaremontti | 10.12.2020 10:12

Teetimme FBM:llä koko asunnon sisäseinien tasoituksen (kolojen paikkaukset ym) sekä maalauksen ja myös tapetointia. Onnistui erinomaisesti, työn jälki oli hyvää ja hankalatkin paikat korkealla portaikon yläpuolella tulivat hyvin tehdyksi. Seinän kokoinen kuvatapetti tuli hienosti laitettua. Työ hoitui nopeammin kuin olimme odottaneet ja budjetti piti sovitusti.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Teetimme FBM:llä koko asunnon sisäseinien tasoituksen (kolojen paikkaukset ym) sekä maalauksen ja myös tapetointia. Onnistui erinomaisesti, työn jälki oli hyvää ja hankalatkin paikat korkealla portaikon yläpuolella tulivat hyvin tehdyksi. Seinän kokoinen kuvatapetti tuli hienosti laitettua. Työ hoitui nopeammin kuin olimme odottaneet ja budjetti piti sovitusti.

Kirkkonummi

Sisäkaton ja sisäseinien maalaus sekä lattialistojen vaihto | 06.12.2020 14:12

Osaavaa, joustavaa ja luotettavaa. Kaikki meni sovitusti ja jälki oli hyvää. Kommunikointi ja asioiden sopiminen oli helppoa.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Osaavaa, joustavaa ja luotettavaa. Kaikki meni sovitusti ja jälki oli hyvää. Kommunikointi ja asioiden sopiminen oli helppoa.

Helsinki

Paritaloyhtiön pihamuurin ja sokkelin korjaus | 12.10.2020 20:10

FBM Rakennuspalvelu hoiti kaikki vaiheet tarjouksesta alkaen työn luovutukseen ja laskutukseen asti erinomaisesti. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Työn jälki oli erinomaista, porukka ystävällistä ja ahkeraa. Sotkut siivottiin pois ja ennen pois lähtöä kysyttiin miellyttääkö työn jälki. Urakan hintatarjous piti ja se oli hyvin kohtuullinen. Olen saanut harvoin yhtä hyvää palvelua rakennustöissä, suosittelen mielelläni.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuspalvelu hoiti kaikki vaiheet tarjouksesta alkaen työn luovutukseen ja laskutukseen asti erinomaisesti. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Työn jälki oli erinomaista, porukka ystävällistä ja ahkeraa. Sotkut siivottiin pois ja ennen pois lähtöä kysyttiin miellyttääkö työn jälki. Urakan hintatarjous piti ja se oli hyvin kohtuullinen. Olen saanut harvoin yhtä hyvää palvelua rakennustöissä, suosittelen mielelläni.

Helsinki

Asunnon pintaremontti ja keittiön purku | 07.10.2020 18:10

FBM rakennuspalvelu remontoi asuntomme Helsingissä. Pintaremontin lisäksi työhön kuului keittiön ja kiinteän kulmakaapin purkutyö. FBM rakennuspalvelu otti työn vastaan innolla ja suoritti työt huolellisesti, ammattimaisesti ja siististi. Pohjatyöt tehtiin pitkään ja huolellisesti - ja purkujätteet siivottiin asianmukaisesti. Yhteydenpito onnistui mutkattomasti ja ystävällisesti. Työ saatiin valmiiksi sovitusta aikataulusta jäljessä, mistä ei kuitenkaan meidän tapauksessamme aiheutunut haittaa. Lopputulos ja työn jälki on erinomaista.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM rakennuspalvelu remontoi asuntomme Helsingissä. Pintaremontin lisäksi työhön kuului keittiön ja kiinteän kulmakaapin purkutyö. FBM rakennuspalvelu otti työn vastaan innolla ja suoritti työt huolellisesti, ammattimaisesti ja siististi. Pohjatyöt tehtiin pitkään ja huolellisesti - ja purkujätteet siivottiin asianmukaisesti. Yhteydenpito onnistui mutkattomasti ja ystävällisesti. Työ saatiin valmiiksi sovitusta aikataulusta jäljessä, mistä ei kuitenkaan meidän tapauksessamme aiheutunut haittaa. Lopputulos ja työn jälki on erinomaista.

Turku

Talon päädyn rappaus | 06.07.2020 08:07

FBM Rakennuspalvelu teki meille talomme päädyn uudelleen rappauksen. Projekti tehtiin sovitussa aikataulussa ja lopputulos oli TODELLA hyvä. FBM haluaa selvästi tehdä aina parasta jälkeä, sillä eivät olleet itse ensin tyytyväisiä, joten tekivät rappauksen uudelleen. He pitivät kokoajan ajantasalla miten projekti etenee ja kaikki loppusiivouksesta lähtien tehtiin kuten oli sovittu. Voin todella suositella FBM:n palveluja. Pieni mukava lisä oli se, että he olivat aina hyväntuulisia, jollaista nykyään harvoin näkee. Todellisia ammattilaisia!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuspalvelu teki meille talomme päädyn uudelleen rappauksen. Projekti tehtiin sovitussa aikataulussa ja lopputulos oli TODELLA hyvä. FBM haluaa selvästi tehdä aina parasta jälkeä, sillä eivät olleet itse ensin tyytyväisiä, joten tekivät rappauksen uudelleen. He pitivät kokoajan ajantasalla miten projekti etenee ja kaikki loppusiivouksesta lähtien tehtiin kuten oli sovittu. Voin todella suositella FBM:n palveluja. Pieni mukava lisä oli se, että he olivat aina hyväntuulisia, jollaista nykyään harvoin näkee. Todellisia ammattilaisia!

Turku

Yksiön tapettien poisto ja seinien maalaus | 07.06.2020 09:06

FBM Rakennuspalvelun miehet tekivät laadukasta ja huolellista työtä poistaessaan vanhat paperitapetit seinistä, tasottaessaan ja verkottaessaan ne ja maalatessaaan seinät. Voimme varauksetta suositella heitä vastaaviin töihin.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuspalvelun miehet tekivät laadukasta ja huolellista työtä poistaessaan vanhat paperitapetit seinistä, tasottaessaan ja verkottaessaan ne ja maalatessaaan seinät. Voimme varauksetta suositella heitä vastaaviin töihin.

Helsinki

Ullakkohuoneiston pintaremontti | 06.02.2020 23:02

Työnä oli tasoittaa ja pakkeloida useat kolot ja naarmut seinistä sekä maalata huoneiston seinät kauttaaltaan. Työ tehtiin erittäin ammattimaisesti ja laadukkaasti, työ oli nopeasti ja vaivattomasti valmis ja kommunikointi oli hyvää meidän suuntaamme. Kiitos hyvästä työnjäljestä ja varmasti jatkossa tiedämme ketä lähestyä kun tarvetta vastaavan tyyppisiin remontteihin tulee.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työnä oli tasoittaa ja pakkeloida useat kolot ja naarmut seinistä sekä maalata huoneiston seinät kauttaaltaan. Työ tehtiin erittäin ammattimaisesti ja laadukkaasti, työ oli nopeasti ja vaivattomasti valmis ja kommunikointi oli hyvää meidän suuntaamme. Kiitos hyvästä työnjäljestä ja varmasti jatkossa tiedämme ketä lähestyä kun tarvetta vastaavan tyyppisiin remontteihin tulee.

Helsinki

Pintaremontti | 20.01.2020 22:01

Haimme puolisoni kanssa urakkamaailmasta tekijää seinien, kattojen, ikkunalautojen sekä ovien pintaremontille. Täytyy myöntää, että aluksi suhtauduin skeptisesta FMB Rakennuspalveluun, koska yrityksen tarjoama hinta vaikutti hyvin halvalta, toimija oli Turusta (urakka Helsingissä) ja tarjoustekstin kieliasu ei ollut viimeistelty. Päätin kuitenkin kutsua FMB:n katselmukseen muiden urakoitsijoiden ohella ja siitä lähtien FMB:n kaverit - Fatmir etunenässä - tekivät meihin suuren vaikutuksen. He suorittivat paikan päällä huolelliset laskelmat ja antoivat nopealla aikataululla kilpailukykyisen sekä selkeän tarjouksen, johon tartuimme. Tunsimme olomme alusta lähti luottavaiseksi ja FMB oli todella sen arvoinen! Kaikki tehtiin aikataulussa halutusti ja lisäksi FMB tarjosi 24kk takuun työn jäljelle. Voimme lämpimästi suositella FMB rakennuspalvelua ja tulemme itsekin käyttämään heitä jatkossa kun tulee tarve.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Haimme puolisoni kanssa urakkamaailmasta tekijää seinien, kattojen, ikkunalautojen sekä ovien pintaremontille. Täytyy myöntää, että aluksi suhtauduin skeptisesta FMB Rakennuspalveluun, koska yrityksen tarjoama hinta vaikutti hyvin halvalta, toimija oli Turusta (urakka Helsingissä) ja tarjoustekstin kieliasu ei ollut viimeistelty. Päätin kuitenkin kutsua FMB:n katselmukseen muiden urakoitsijoiden ohella ja siitä lähtien FMB:n kaverit - Fatmir etunenässä - tekivät meihin suuren vaikutuksen. He suorittivat paikan päällä huolelliset laskelmat ja antoivat nopealla aikataululla kilpailukykyisen sekä selkeän tarjouksen, johon tartuimme. Tunsimme olomme alusta lähti luottavaiseksi ja FMB oli todella sen arvoinen! Kaikki tehtiin aikataulussa halutusti ja lisäksi FMB tarjosi 24kk takuun työn jäljelle. Voimme lämpimästi suositella FMB rakennuspalvelua ja tulemme itsekin käyttämään heitä jatkossa kun tulee tarve.

Kirkkonummi

Omakotitalon sisämaalausurakka | 12.01.2020 17:01

20v vanha omakotitalo. Urakassa maalattiin talon sisältä kaikki katot ja seinät sekä vaihdettiin jalkalistat. FBM Rakennuspalvelu oli todella ammattitaitoinen, luotettava ja joustava sekä teki hieman ylimääräistä ilman lisäveloitusta. Tekivät laadukasta jälkeä, olivat nopeita ja jättivät talomme siistiin kuntoon. Suosittelen todella lämpimästi!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 20v vanha omakotitalo. Urakassa maalattiin talon sisältä kaikki katot ja seinät sekä vaihdettiin jalkalistat. FBM Rakennuspalvelu oli todella ammattitaitoinen, luotettava ja joustava sekä teki hieman ylimääräistä ilman lisäveloitusta. Tekivät laadukasta jälkeä, olivat nopeita ja jättivät talomme siistiin kuntoon. Suosittelen todella lämpimästi!

Turku

Kerrostalohuoneiston gyproc-seinien saumojen paikkaus ja seinien maalaus | 14.10.2019 11:10

Työ sujui laadukkaasti ja sovitusti aikataulussa. Hintakin sopiva.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työ sujui laadukkaasti ja sovitusti aikataulussa. Hintakin sopiva.

Turku

Kolmion katto- ja seinäpintojen kunnostus | 06.10.2019 21:10

Olen enemmän kuin tyytyväinen remontin toteutukseen! Lopputulos oli upea! Työ tehtiin ammattitaidolla, huolellisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi tekivät samaan hintaan jopa asioita, joita ei olisi tarvinnut! Palvelu oli sujuvaa, joustavaa ja erittäin ystävällistä! Suuret kiitokset! Voin suositella tätä firmaa lämpimästi!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Olen enemmän kuin tyytyväinen remontin toteutukseen! Lopputulos oli upea! Työ tehtiin ammattitaidolla, huolellisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi tekivät samaan hintaan jopa asioita, joita ei olisi tarvinnut! Palvelu oli sujuvaa, joustavaa ja erittäin ystävällistä! Suuret kiitokset! Voin suositella tätä firmaa lämpimästi!

Karjalohja

Julkisivu ja sokkelirappaus omakotitaloon | 30.09.2019 14:09

Hinta hieman muuttui remontin edetessä. Työnjälki tosin todella hienoa ja laadukasta. Otan heidät seuraaviinkin remontteihin.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Hinta hieman muuttui remontin edetessä. Työnjälki tosin todella hienoa ja laadukasta. Otan heidät seuraaviinkin remontteihin.

Espoo

Sokkelin pinnoitustyö | 23.08.2019 16:08

FBM Rakennuspalvelu tasoitti ja pinnoitti kellarillisen omakotitalon sokkelin, jossa on neljä ikkunaa ja ovi. Työn laatu oli loppusiivousta myöten erittäin hyvä ja tiimi ahkera sekä ammattitaitoinen.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuspalvelu tasoitti ja pinnoitti kellarillisen omakotitalon sokkelin, jossa on neljä ikkunaa ja ovi. Työn laatu oli loppusiivousta myöten erittäin hyvä ja tiimi ahkera sekä ammattitaitoinen.

Helsinki

Olohuoneen seinien tasoitus ja maalaus | 29.07.2019 13:07

FBM tasoitti ja maalasi olohuoneemme seinän, jälki oli oikein hienoa ja palvelu joustavaa ja ripeää! Tilaisin heiltä uudelleenkin.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM tasoitti ja maalasi olohuoneemme seinän, jälki oli oikein hienoa ja palvelu joustavaa ja ripeää! Tilaisin heiltä uudelleenkin.

Vantaa

Tiiliverhoillun omakotitalon rappaus + katon maalaus | 28.07.2019 19:07

Ammattitaito, siisteys, tarkkuus, ripeys ja ystävällisyys. Siinä adjektiiveja, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen FBM Rakennuspalvelun työstä. Talomme rappaustyön suunnittelu ja toteutus hoidettiin erittäin kiitettävästi urakoitsija Fatmir Benqirin johdolla. Parasta oli myös se, että Fatmir oli aidosti itse koko ajan johtamassa työntekijöitään, ja työnjälki oli koko tiimillä aivan priimaa. Lisäksi hän piti meidät asiakkaina koko ajan tilanteen tasalla. Upeaa työtä: 5 ja puoli tähteä! :)

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Ammattitaito, siisteys, tarkkuus, ripeys ja ystävällisyys. Siinä adjektiiveja, jotka tulevat ensimmäisenä mieleen FBM Rakennuspalvelun työstä. Talomme rappaustyön suunnittelu ja toteutus hoidettiin erittäin kiitettävästi urakoitsija Fatmir Benqirin johdolla. Parasta oli myös se, että Fatmir oli aidosti itse koko ajan johtamassa työntekijöitään, ja työnjälki oli koko tiimillä aivan priimaa. Lisäksi hän piti meidät asiakkaina koko ajan tilanteen tasalla. Upeaa työtä: 5 ja puoli tähteä! :)

Helsinki

Huoneiston (120m2) sisäpintojen tasoitus- ja maalaustyöt | 18.07.2019 23:07

Fatmir tiimeineen hoitivat homman todella hienosti ja vahvalla ammattitaidolla. Lopputuloksena todella hyvää jälkeä. Ystävällinen ja joustava palvelu. Kiitokset Fatmirille ja tiimille!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Fatmir tiimeineen hoitivat homman todella hienosti ja vahvalla ammattitaidolla. Lopputuloksena todella hyvää jälkeä. Ystävällinen ja joustava palvelu. Kiitokset Fatmirille ja tiimille!

Helsinki

Paritalon olohuoneen, eteisen ja makuuhuoneiden maalaus | 09.04.2019 06:04

Työn sisällöstä oli helppoa sopia etukäteen ja heti näki, että kyseessä on ammattilainen. Kaikki työvaiheet (suojaus, tasoitus, maalaus ja jälkisiivous) hoidettiin erinomaisesti ja sovitussa ajassa. Hintataso oli myös verrattain edullinen laatuun nähden. Varmasti tilaan maalausprojektiin tarvittaessa uudelleenkin.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työn sisällöstä oli helppoa sopia etukäteen ja heti näki, että kyseessä on ammattilainen. Kaikki työvaiheet (suojaus, tasoitus, maalaus ja jälkisiivous) hoidettiin erinomaisesti ja sovitussa ajassa. Hintataso oli myös verrattain edullinen laatuun nähden. Varmasti tilaan maalausprojektiin tarvittaessa uudelleenkin.

Turku

Kerrostaloasunnon seinien, katon, lattialistojen ja ikkunalautojen maalaus | 06.04.2019 10:04

Suosittelen lämpimästi FBM rakennuspalvelua, tekivät asunnossamme todella tarkkaa työtä ja lopputulos oli erinomainen!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Suosittelen lämpimästi FBM rakennuspalvelua, tekivät asunnossamme todella tarkkaa työtä ja lopputulos oli erinomainen!

Turku

Keittiön seinien ja katon ylitasoitus | 12.03.2019 16:03

Nopealla aikataululla siistiä jälkeä. Joustavaa palvelua. Yhteydenpito sujuvaa.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Nopealla aikataululla siistiä jälkeä. Joustavaa palvelua. Yhteydenpito sujuvaa.

Espoo

Seinien paikkaus ja maalaus rivitaloasunnossa | 22.02.2019 11:02

Fatmir ja hänen apurinsa tekivät erinomaista työtä - varaukseton suositus! Työn jälki oli tarkkaa ja homma hoitui erittäin nopeasti. Kommunikaatio oli myös erinomaista; urakasta saatiin sovittua nopeasti ja koordinointi onnistui jouhevasti. Aivan satavarmasti käytämme heitä uudestaan kun tarve tulee!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Fatmir ja hänen apurinsa tekivät erinomaista työtä - varaukseton suositus! Työn jälki oli tarkkaa ja homma hoitui erittäin nopeasti. Kommunikaatio oli myös erinomaista; urakasta saatiin sovittua nopeasti ja koordinointi onnistui jouhevasti. Aivan satavarmasti käytämme heitä uudestaan kun tarve tulee!

Turku

Kerrostalokolmion seinien pintaremontti | 03.11.2018 17:11

Aivan 5/5 kokemus ensimmäisestä tapaamisesta työn viimeistelyyn. Todella mukava ja joustava kaveri, yhteydenpito ja yhteistyö onnistui aivan erinomaisesti. Työn jälki oli loistavaa ja huolellista! Kaikki myös valmistui aikataulussa ja Fatmir piti meidät hyvin ajantasalla työn edistymisestä. Antoi myös hyviä ehdotuksia ja selkeästi nautti työstään! Aiomme käyttää myös jatkossa häntä, jos tarvetta remonttiin tulee! Hinta-laatu-suhde erinomainen.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Aivan 5/5 kokemus ensimmäisestä tapaamisesta työn viimeistelyyn. Todella mukava ja joustava kaveri, yhteydenpito ja yhteistyö onnistui aivan erinomaisesti. Työn jälki oli loistavaa ja huolellista! Kaikki myös valmistui aikataulussa ja Fatmir piti meidät hyvin ajantasalla työn edistymisestä. Antoi myös hyviä ehdotuksia ja selkeästi nautti työstään! Aiomme käyttää myös jatkossa häntä, jos tarvetta remonttiin tulee! Hinta-laatu-suhde erinomainen.

Helsinki Munkkiniemi

Koko asunnon maalaus. | 19.10.2018 10:10

Hyvin hoidettu homma ja siisti lopputulos. Työ tuli todella nopeasti valmiiksi ja muutenki reiluja kavereita. :) Suosittelen Fatmiria!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hyvin hoidettu homma ja siisti lopputulos. Työ tuli todella nopeasti valmiiksi ja muutenki reiluja kavereita. :) Suosittelen Fatmiria!

KYLMÄLÄ KIRKKONUMMI

Omakotitalon sokkelin pinnoitus kivipinnoitteella. | 26.08.2018 15:08

Työ suijui ripeästi ja työn jälki hyvä.Erittäin ystävällistä kanssakäymistä. Voin suositella.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työ suijui ripeästi ja työn jälki hyvä.Erittäin ystävällistä kanssakäymistä. Voin suositella.

Vantaa

Omakotitalon sokkelin rappaus | 18.05.2018 14:05

5 tähteä. Työn tilauksen vastaanotto nopeaa, tarjouksen anto sujuvaa, tulivat paikan päälle katsomaan kohteen. Työ eteni sopimuksen mukaisesti ja jälki oli siistiä ja loppusiivous tehty. Ystävällistä ja avuliasta palvelua.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 5 tähteä. Työn tilauksen vastaanotto nopeaa, tarjouksen anto sujuvaa, tulivat paikan päälle katsomaan kohteen. Työ eteni sopimuksen mukaisesti ja jälki oli siistiä ja loppusiivous tehty. Ystävällistä ja avuliasta palvelua.

Harkkoseinän tasoitus ja maalaus | 10.04.2018 09:04

Fatmir on ystävällinen, asiantunteva ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Työn jälki oli erittäin hyvää ja pitkää päivää tekemällä saivat työn nopeasti valmiiksi. Suosittelemme!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 4 Fatmir on ystävällinen, asiantunteva ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Työn jälki oli erittäin hyvää ja pitkää päivää tekemällä saivat työn nopeasti valmiiksi. Suosittelemme!

Turku

Olohuoneen seinien tasoitetyöt ja maalaus | 11.02.2018 15:02

Työn jälki oli erittäin hyvää! FBM Rakennuspalvelun kanssa oli mukava asioida. Palvelu oli ammattimaista, ystävällistä, nopeaa ja joustavaa. Erinomainen hinta/laatu-suhde. Tuntui todellakin, että sai vastiketta rahoille.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Työn jälki oli erittäin hyvää! FBM Rakennuspalvelun kanssa oli mukava asioida. Palvelu oli ammattimaista, ystävällistä, nopeaa ja joustavaa. Erinomainen hinta/laatu-suhde. Tuntui todellakin, että sai vastiketta rahoille.

Helsinki

Seinien ja katon maalaaminen, sekä lattialistojen laitto | 07.02.2018 19:02

Fatmir on erittäin lahjakas käsistään tekemään siistiä työtä. Hinta/laatusuhde kohdillaan. Ei mitään ryöstöhintoja, vaan aikalailla hinnoiteltu sen mukaan, mitä työ kestää. Meillä työ vei 2 päivää ja siitä oli myös oikea hinnoittelu. Suosittelen erityisesti, jos on pikkutarkkaa tekemistä. Erittäin ystävällinen oli kanssa, avulias ja kävi myös kaupassa meidän puolesta rautakaupassa, kun olimme unohtaneet jotain pieniä asioita. Teki myös ylimääräistä remonttiin kuulumattomia pieniä asioita, jotta meille jäisi hänestä hyvä kuva. Suosittelen kaikille!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Fatmir on erittäin lahjakas käsistään tekemään siistiä työtä. Hinta/laatusuhde kohdillaan. Ei mitään ryöstöhintoja, vaan aikalailla hinnoiteltu sen mukaan, mitä työ kestää. Meillä työ vei 2 päivää ja siitä oli myös oikea hinnoittelu. Suosittelen erityisesti, jos on pikkutarkkaa tekemistä. Erittäin ystävällinen oli kanssa, avulias ja kävi myös kaupassa meidän puolesta rautakaupassa, kun olimme unohtaneet jotain pieniä asioita. Teki myös ylimääräistä remonttiin kuulumattomia pieniä asioita, jotta meille jäisi hänestä hyvä kuva. Suosittelen kaikille!

Turku

Portaikon seinien ja vinokaton maalaus | 20.12.2017 09:12

FBM Rakennuksen kanssa meni älyttömän hyvin ja käytämme häntä varmasti jatkossa. Hän oli todella positiivinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Erinomainen hinta/laatu-suhde. Todella ripeää toimintaa.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 FBM Rakennuksen kanssa meni älyttömän hyvin ja käytämme häntä varmasti jatkossa. Hän oli todella positiivinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen. Erinomainen hinta/laatu-suhde. Todella ripeää toimintaa.

Espoo

Rivitalon sisäseinien ja katon maalaus | 28.08.2017 00:08

Hyviä työmiehiä! Työn määrä ylitti selvästi alkuperäisen arvion. Silti aikataulu piti ja hommat hoidettiin mallikkaasti loppuun pitkää päivää tekemällä. Tämä oli meille todella iso apu, koska muuttomiehet tulivat jo seuraavana päivänä. Työn jälki on hyvää. Suosittelen!

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hyviä työmiehiä! Työn määrä ylitti selvästi alkuperäisen arvion. Silti aikataulu piti ja hommat hoidettiin mallikkaasti loppuun pitkää päivää tekemällä. Tämä oli meille todella iso apu, koska muuttomiehet tulivat jo seuraavana päivänä. Työn jälki on hyvää. Suosittelen!

Kaarina

Kattomaalaus | 03.05.2017 06:05

Hienosti meni :) Suosittelen FBM Rakennuspalvelua.

FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Hienosti meni :) Suosittelen FBM Rakennuspalvelua.

Helsinki

Kerrostalohuoneiston katon ruiskumaalaus | 21.11.2016 16:11

Erinomaista työtä!


FBM Rakennuspalvelu

Kiitos!
Tämä on todella tärkeä minulle, vaikka tehdään työtä rahan edestä niin tämäkin hyvä palaute on yhtä arvokas!
Kaikki hyvä sulle kaveri.
Yst: FBMRakennuspalvelu
FBM Rakennuspalvelu FBM Rakennuspalvelu Kousankuja 4 b 41, 20610 turku 5 Erinomaista työtä!


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.


Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,8
5 tähteä
(39)
4 tähteä
(6)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi