Urakkamaailman yhteistyökumppanit

Urakkamaailman yhteistyökumppanit

Urakkamaailma tekee ylpeänä yhteistyötä alla olevien palvelujen kanssa.


Sisustus Etuovi Urakkamaailma

Sisustus Etuovi tarjoaa ideoita kotiisi Suomen monipuolisimmilla sisustuskuvien gallerialla sekä tuhansilla erilaisilla sisustustuotteilla. Inspiroidu upeista kuvista ja löydä unelmiesi sisustustuotteet helposti.


Vuokraovi.com on Suomen suurin, parhaiten palveleva ja helppokäyttöisimmäksi koettu vuokra-asuntojen valtakunnallinen markkinapaikka. Palvelussa vierailee viikoittain noin 100.000 eri vuokra-asunnon etsijää ympäri Suomen.


Cramo Urakkamaailma yhteistyö

Cramo tarjoaa Urakkamaailman asiakkaille laajan valikoiman koneita ja laitteita sekä rakentamiseen liitännäisiä palveluita. Cramon vuokrakalusto kattaa kaiken pienistä käsityökaluista erilaisiin nostimiin, maanrakennuskoneisiin, työmaatiloihin, telineisiin ja sääsuojiin.


Tilaajavastuu Urakkamaailma yhteistyö

Suomen Tilaajavastuu ja Urakkamaailma tekevät yhteistyötä harmaan talouden ja epärehellisten yritysten kitkemiseksi. Yhteistyörajapinnan avulla pystymme näyttämään Urakkamaailman käyttäjille tarkempia urakoitsijoiden tilaajavastuulain edellyttämiä taustatietoja. Tämä tapahtuu yhdellä klikkauksella, helppoa eikö.


Lupapiste Urakkamaailma yhteistyö

Lupapisteen avulla voit helposti hakea rakennus- ja muita lupia silloin kun sinulle sopii. Helposti ja nopeasti. Palvelu ohjaa tekemään hakemuksen tai ilmoituksen yksityiskohtaisesti.


Vuokranantajat Urakkamaailma yhteistyö

Suomen vuokranantajat on valtakunnallinen vuokranantajien etujärjestö. Edistämme vuokranantajien asiaa ja tarjoamme Suomen parasta asiantuntijatietoa vuokrauksesta ja asuntosijoittamisesta.


Kiinteistölakimiehet on Suomen johtava rakentamisen ja remontoimisen juridisiin tilanteisiin erikoistunut yritys. Urakkamaailman työn tilaajana saat yhteistyökumppanimme juridisen puhelinneuvonnan maksutta. Soitetusta puhelusta veloitetaan ainoastaan paikallispuhelumaksu. Lue lisää täältä.


Cityvarasto Urakkamaailma yhteistyö

Cityvarasto on Suomen johtava valtakunnallinen pienvarastoja vuokraava yritys. Cityvarasto tarjoaa valtakunnallisesti laadukkaita pienvarastopalveluita mitä moninaisimpiin tarpeisiin sekä varastointia tukevia lisäpalveluja siten, että ne ovat saatavissa mahdollisimman läheltä ja joustavasti.Taloyhtio.info on isännöitsijätoimiston ja taloyhtiöiden väliseen informaation välitykseen ja asukasviestintään tarkoitettu palvelukanava tietoturvallisessa ympäristössä. Taloyhtio.Info Store tuo isännöintiin ja asumiseen liittyvät yhteistyökumppanit yhteen kanavaan, joissa Urakkamaailma edustaa remonttien kilpailutus mahdollisuutta. Lue lisää.
Suomen Vapaat Markkinat Yhdistys

Lakivälitys on kilpailutuspalvelu, josta löydät helposti juuri sinulle sopivan lakimiehen.


Tarvitsetko apua?

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa