Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

ulkomaalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

500 m2

 Sijainti

Liminka

 Rakennuksen ikä

14

 Remontin toteutus

03.08.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

Omakotitalo, autotalli/-katos sekä roskakatos tilaajan osoitteessa Kurkitie 1, 91900 Liminka huoltomaalaus. Uudismaalaus suoritettu kesällä 2005. Ulkoverhous: hienosahattu, pohjamaalattu, 28x145 mm kuusipaneeli UTK, vaakapanelointi (keltainen). Nurkkalaudat: 21x170 mm, 21x145 mm (valkoinen). Räystäiden otsalaudat (21x145 HS) (valkoinen). Katosten aluslaudat (18x95 HS) (valkoinen)

TYÖNKOHDE
Julkisivun ulkomaalaus päärakennuksessa ja ulkorakennuksissa. Räystäskouruja ja syöksytorvia ei tarvitse irroittaa maalattaessa.

MATERIAALIT
Urakassa tarvittavat maali- ja ohennemateriaalit ei tarvitse sisältyä urakkahintaan: rakennuttaja hankkii tarvittavat maalit ja ohenteet. Maalauksessa käytetään Uula, petroliöljymaaliöljymaali, keltainen, sävy 202, 7 % sekä; Uula, petroliöljymaaliöljymaali, valkoinen, sävy 00. Ohenteena käytetään petrolia tai muuta valmistajan suosittelemaa ohennetta. Rakennuttaja vastaa, että maalit ja ohenteet ovat rakennuspaikalla työtä aloitettaessa sekä vastaa materiaalin säilytyksestä. Urakkahintaan tulee sisältyä urakoitsijan hankkimat tarvittavat teipit, suojaustarvikkeet ja työvälineiden pesuun tarvittavat liottimet. Urakkahintaan tulee sisältyä kaikki tarvittavat työvälineet kuten pensselit ja siveltimet. Urakoija vastaa telineiden/nostureiden vuokrauksesta, pystytyksestä, purusta, ikkunoiden ja terassien suojauksesta.

Urakoitsijalla on tarvittavat vastuuvakuutus ja urakoitsija vastaa vakuutuksen kustannuksista. Rakennuttajalla on rakennusten täysarvopalovakuutus ja rakennuttaja vastaa palovakuutuksen kustannuksista.

Julkisivu
- Nykyisen julkisivun materiaalina on paneeli/puuverhous
- Vanhan julkisivun purku ei kuulu urakkaan
- Pinnan pesu
- Ulkoseinän eristys ei kuuluu urakkaan
- Parvekkeiden lukumäärä on 4
- Ikkunoita lukumäärä on 34
- Ikkunoita ei uusita urakan yhteydessä
- Uusi julkisivu paneloidaan/puuverhoillaan
- Julkisivu pintamaalataan

AIKATAULUSTA
Jos tämä kesä on kiireinen, tarjoa työtä ensi keväälle.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Katso remonttien hintoja alueella Liminka

Tarvitsetko apua?

Kysy apua