Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin suunnittelu ja toteutus yhdistykselle Helsingin Kalliossa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

14 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.06.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

Hei!

Kysyisin tarjousta yhdistyksen pyörittämän kulttuuritilan terassin suunnitteluun ja toteutukseen Helsingin Kallioon.

Tämä tarjouspyyntö on kaksiosainen sillä tavalla, että ensimmäisessä vaiheessa tarvitsemme terassista havainnekuvan taloyhtiötä varten, jotta hallitus voi päättää, saadaanko ylipäätään tehdä terassi.

Mikäli ehdotus menee läpi, toinen osa, eli toteutus, tulee vasta sitten ajankohtaiseksi. Tietysti olisi parasta saada jo tässä kohtaa arvio myös toteutuksesta, mutta tarjouksen voi jättää myös vain ensimmäisestä vaiheesta. Mieluiten tietysti teetetään molemmat samalla tekijällä.

Asfaltti terassille suunnitellussa kohdassa on huonokuntoinen ja maa viettää alaspäin. En osaa laskea tarkkaa kaltevuutta, mutta epäilisin, että korkeuseroa ehtii syntyä päästä toiseen noin pari- kolmekymmentä senttiä.

Terassi tulisi sijoittaa puiden (samassa linjassa keskenään olevat kaksi ohuehkoa puuta jalkakäytävällä) ja rakennuksen seinän väliin, eli siitä tulee pitkä ja kapea (n. 7 x 2 m). Puut voivat olla jonkin verran myös terassin "sisässä".

Teassi saisi alkaa mielellään mahdollisimman maantasalta sisäänkäyntimme ja sen portaiden vierestä, koska terassille tulisi olla esteetön kulku edes toisesta päästä.

Lisäksi havainnekuvasta tulisi käydä ilmi, miten se on rajattu kadulta. Oma toiveeni olisi, että rajausta voisi ainakin osin tehdä ennemmin vaikka kukkalaatikoilla kuin aidalla, mutta tässä voi käyttää myös mielikuvitusta. Koska terassi on niin kapea, olisi varmaan hyvä, jos pitkältä sivulta pääsisi parista kohtaa nousemaan siihen jotenkin, eli ettei olisi ainakaan mitään ihan umpiaitaa koko matkalta. Olisiko raja-aidassa integroitua penkkiä tai jotain, en tiedä?

Näillä tiedoilla kyselisin tarjousta seuraavasti:

Osa 1: terassin toteutuksen suunnittelu ja havainnekuva tulevasta toteutuksesta – erityisen olennaista taloyhtiötä varten näyttää, miten terassi olisi rajattu kadusta ja antaa mielikuva siitä, ettei terassi rumentaisi (entisestään rumaa...) julkisivua. Hinta työlle ja kuvalle + mahdollinen ALV-tieto sekä tieto siitä, mihin mennessä voimme odottaa kuvan olevan valmis.

Osa 2: terassin toteutuksen kustannukset. Työn hinta sekä arvio materiaalikustannuksista sekä arvio työn kestosta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua