Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäseinien hionta, tasoitus ja maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

11

 Remontin toteutus

16.03.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus
Sisäseinän tasoitus

Kuvaus

Kyseessä olisi tyhjillään oleva katutason (ei portaita) kerrostaloasunto, jonka sisäseinät tulisi maalata. Koko asunnon pinta-ala on 80,5m, mikä sisältää myös kylpyhuoneen ja erillisen wc:n, joita ei tarvitse käsitellä. Lisäksi olohuoneen vieressä olevan makuuhuoneen pitkää seinää ei tarvitse käsitellä (tapetti). Pohjapiirros liitteenä. Asunnon seinien ja katon väliset saumat ovat paikoitellen rakoilleet ja ne tulisi myös mahdollisesti korjata.

Seinissä itsessään ei ole huomattavan isoja reikiä, mutta toki jonkin verran nauloja yms. ja niiden jälkiä ym. kolhuja. Lattia on parkettia, joka tulisi suojata. Seinät ovat nyt pääosin valkoiset, eteisessä beigeä ja harmaata ja nyt tehtävässä maalauksessa pääsävy olisi edelleen valkoinen, mutta mahdollisesti joissain kohdissa myös muita vaaleita sävyjä. Maalit voimme tarvittaessa/sopimuksen mukaan hankkia itsekin, mutta muut tarvikkeet olisi hyvä tulla urakoitsijalta.

Remontin tulisi toteutua mahdollisimman pikaisesti 16.3. alkaen, jotta ehtisimme vielä maaliskuun aikana muuttaa asuntoon sisään. Haluaisimme myös pystyä hyödyntämään kotitalousvähennystä. Toivomme tarjoukseen arviota kokonaishinnasta, urakan aikataulusta ja kestosta sekä erittelyä siitä, mitä kaikkea työ pitäisi sisällään (hionta, tarvittavat tasoitukset, varsinainen maalaus...?). Mikäli seinien ja katon saumojen korjaus onnistuisi samalla, tarvitsisimme siitä erillisen hinnoittelun.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua