Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkattoremontti ja maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

69 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

94

 Remontin toteutus

10.08.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus
Kattoremontit

Kuvaus

Tarvitsemme kattoremontin ja maalauksen 73m2 kerrostaloasuntoon Helsingin Kalliossa, joista noin 69m2 tarvitsee käsittelyä.
Nykyisessä katossa maali on halkeillut ja paikoin irronnut. Tavoitteena, että katto uusitaan kokonaan, eli vanha maali poistetaan, kattoon tehdään asianmukaiset valmistelut jotta päälle voidaan maalata pysyvä maalikerros, ja lopuksi katto maalataan. Liitteenä kuvia tilanteesta.
Tarjoattehan työn toteutustavan, hinnan ja aikatauluarvion. Haluaisimme, että työ aloitetaan mahdollisimman nopeasti, ja että työ myös valmistuisi mahdollisimman nopeasti. Kerrottehan hankitteko maalit, vai pitääkö meidän.
MMietinnässä myös 2 lamppupistokkeen lisäys olohuoneen kattoon, jos pystytte piilottaa ne katon sisään, ilmoitattehan. Jos ei ole mahdollista, teemme myöhemmin erillisen pistokkeen ja piuhan lisäyksen johtokourulla.

Toteutamme myös seinämaalauksen ja lattiahionnan valkolakkauksella kattoremontin jälkeen, sekä erikseen kylpyhuoneessa maalauksen ja kaappien vaihdon. Jos haluatte, voitte myös tarjota yhteishintaa useammasta työstä. Linkit muihin tarjouspyyntöihimme:


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua