Sisäkaton maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Pinta-ala 40 m2
Rakennuksen ikä 30
Remontti toteutettiin 27.02.2019
Kategoria Sisämaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kyseessä on kaksikerroksisen paritalon sisäkaton maalaus valkoiseksi (tai muuten vaaleaksi, jos sävyjä löytyy). Kahdessa kylpyhuoneessa on lautakatto ja muissa tiloissa siisti ja hyväkuntoinen paneeli. Liitteenä on pohjapiirrustus (maalattavat alueet kenoviivoilla) ja kuvia huoneista (pahoittelen, että mitään todella hyviä kattokuvia ei ole). Toivoisin kuitenkin vähän erittelyä neliömääräisestä työstä, sillä mahdollisuuksien mukaan maalaamme myös itse tai jätämme jotain maalaamatta.

Asunnon pinta-ala on 91m2 ja maalattavat sisäkatot käsittävät tästä varmaan 87m2 (saunaa ei tarvitse maalata). Haluaisimme AINAKIN yläkerran olotilan (kuvassa khh) ja portaikon katon sen korkeuden vuoksi. Sitten eriteltynä mitä yläkerran kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone maksaisi ja mitä alakerran keittiö, olohuone ja kylpyhuone maksaisi.

Saamme avaimet asuntoon 23.2 ja toivoisimme urakan alkavan mahdollisimman nopeasti eli parhaimmassa tapauksessa jo viikolla 9. Ennen 23.2 asuntoa ei valitettavasti pääse katsomaan, mutta lisää kuvia löytyy, mikäli se on tarpeellista.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa