Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkaton maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

27.02.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Kyseessä on kaksikerroksisen paritalon sisäkaton maalaus valkoiseksi (tai muuten vaaleaksi, jos sävyjä löytyy). Kahdessa kylpyhuoneessa on lautakatto ja muissa tiloissa siisti ja hyväkuntoinen paneeli. Liitteenä on pohjapiirrustus (maalattavat alueet kenoviivoilla) ja kuvia huoneista (pahoittelen, että mitään todella hyviä kattokuvia ei ole). Toivoisin kuitenkin vähän erittelyä neliömääräisestä työstä, sillä mahdollisuuksien mukaan maalaamme myös itse tai jätämme jotain maalaamatta.

Asunnon pinta-ala on 91m2 ja maalattavat sisäkatot käsittävät tästä varmaan 87m2 (saunaa ei tarvitse maalata). Haluaisimme AINAKIN yläkerran olotilan (kuvassa khh) ja portaikon katon sen korkeuden vuoksi. Sitten eriteltynä mitä yläkerran kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone maksaisi ja mitä alakerran keittiö, olohuone ja kylpyhuone maksaisi.

Saamme avaimet asuntoon 23.2 ja toivoisimme urakan alkavan mahdollisimman nopeasti eli parhaimmassa tapauksessa jo viikolla 9. Ennen 23.2 asuntoa ei valitettavasti pääse katsomaan, mutta lisää kuvia löytyy, mikäli se on tarpeellista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua