Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Perinteisen ulkohuussin vaihtaminen polttavaan kuivakäymälään

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Valkeakoski

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

25.09.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Meillä on nykyisin ulkohuussissa erotteleva käymälä, eli itse reiän lisäksi jonkinlainen tuuletusputkin ja saavin alla lattiassa kaivo ja putki suotonestettä varten. Tämä pitäisi korvata polttavalla käymälällä mahdollisimman pitkälle avaimet käteen-periaatteella. Itse huussirakennusta ei tarvitse vaihtaa, mutta lattiaa pitänee paikata vanhan järjestelmän pohjalta.

Huussissa on sähköt ja valopistoke, mutta ei sähköpistoketta. Luulisin, että polttava käymälä edellyttää semmoisen asentamista, mutta en tiedä varmaksi - mikäli tarvitsee, tarjouksesta pitäisi näkyä, sisältyykö tämä työ siihen.

Kohde sijaitsee saaressa, mikä aiheuttaa tietysti liikkumiseen ja kuljetuksiin erityishaasteen. Toiveemme olisi, että homman vastaanottaja hoitaisi myös uuden käymälän tuomisen ja vanhan pois viemisen, joko omana työnä tai tilaamalla sen paikalliselta vesikuljetusyritykseltä (jonka osalta tietysti neuvomme). Tarjouksesta pitäisi näkyä, miten kuljetus on ajateltu hoitaa ja sisältyykö se tarjoukseen.

Työn ajankohta olisi tänä syksynä ennen jäitä. Olemme itse mökillä viikonloppuisin, joten toivomme, että homma saataisiin hoidettua yhden työviikon kuluessa. Mikäli ajankohta osuu syys-lokakuulle, aloituspäivän pitäisi olla maanantai, koska muina päivinä emme omien töiden vuoksi pääse näyttämään paikkoja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua