Perinteisen ulkohuussin vaihtaminen polttavaan kuivakäymälään

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Loma-asunto
Pinta-ala 2 m2
Remontti toteutettiin 25.09.2021
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Meillä on nykyisin ulkohuussissa erotteleva käymälä, eli itse reiän lisäksi jonkinlainen tuuletusputkin ja saavin alla lattiassa kaivo ja putki suotonestettä varten. Tämä pitäisi korvata polttavalla käymälällä mahdollisimman pitkälle avaimet käteen-periaatteella. Itse huussirakennusta ei tarvitse vaihtaa, mutta lattiaa pitänee paikata vanhan järjestelmän pohjalta.

Huussissa on sähköt ja valopistoke, mutta ei sähköpistoketta. Luulisin, että polttava käymälä edellyttää semmoisen asentamista, mutta en tiedä varmaksi - mikäli tarvitsee, tarjouksesta pitäisi näkyä, sisältyykö tämä työ siihen.

Kohde sijaitsee saaressa, mikä aiheuttaa tietysti liikkumiseen ja kuljetuksiin erityishaasteen. Toiveemme olisi, että homman vastaanottaja hoitaisi myös uuden käymälän tuomisen ja vanhan pois viemisen, joko omana työnä tai tilaamalla sen paikalliselta vesikuljetusyritykseltä (jonka osalta tietysti neuvomme). Tarjouksesta pitäisi näkyä, miten kuljetus on ajateltu hoitaa ja sisältyykö se tarjoukseen.

Työn ajankohta olisi tänä syksynä ennen jäitä. Olemme itse mökillä viikonloppuisin, joten toivomme, että homma saataisiin hoidettua yhden työviikon kuluessa. Mikäli ajankohta osuu syys-lokakuulle, aloituspäivän pitäisi olla maanantai, koska muina päivinä emme omien töiden vuoksi pääse näyttämään paikkoja.


Miten Urakkamaailma toimii


Katso remonttien hintoja alueella Valkeakoski


Huoneistoremontti - Peltikattoremontti - Tiilikattoremontti

Tarvitsetko apua?

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa