Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parvekkeen uusiminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

20

 Remontin toteutus

01.05.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Julkisivuremontti
Huoneistoremontti

Kuvaus

Kyseessä on 1999 rakennettu puutalo Espoossa jonka parvekkeen kaiteet ja ainankin pystypuiden yläpäät alkavat olla huonossa kunnossa. Tästä johtuen parveke on tällä hetkellä käytännössä "käyttökiellossa". Otamme avoimia uusille ajatuksille parvekkeen rakenteesta ym. ehdotuksia siihen liittyen.

Pohdimme myös mahdollisuutta asentaa markiisin parvekkeen alle joten tämä tulisi huomioida rakenteessa. Tämä tehtäisiin joko samalla tai erikseen myöhemmin jonkun toisen toimesta joten toivomme että tarjouksessa on huomioitu markiisin kiinnitys ja asennus erkiseen koska sen toteutuminen ei vielä ole varma. Emme ole täysin varmoja riittäisikö nykyisen poikkipalkin leveys tätä varten ja antaisiko se riittävän suojan markiisille kun se on rullattu kokoon.

Parvekkeen räystästä ei tällä hetkellä ole mahdollista putsata koska laudoitus on kiinteä. Toive on että lattia olisi jotenkin osissa jotta sen lattian (joka nyt on jäliasennettu jotta vesi ja lumi ei putoa läpi terassille) saa pois ja pystyy puhdistamaan.

Pyydettäessä lähetämme mielellään lisää kuvia ja tarkempia mittoja parvekkeesta. Remontin aikataulu ei myöskään ole absoluuttinen ja pystymme hyvin joustamaan sen suhteen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua