Paritalon terassien välisen lauta-aidan putsaus, korjaus ja maalaus toiselta puolelta ja 2-3 paalua erilliseen istutusalueeseen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 13 m2
Remontti toteutettiin 30.06.2021
Kategoria Huoneistoremontti Ulkomaalaus Muu pihatyö
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Paritalon terassilla naapurien pihat erottavan lauta-aidan korjaus toiselta puolelta: “pohjalautojen" putsaus, “päällilautojen” vaihto puoliksi tai kokonaan lautavaurioista riippuen, (säilyvien osien putsaus) sekä koko aidan maalaus. Aidan pituus 340-440cm ja kork. 210cm. Laudat (15 kpl) päättyvät huoneiston/rakennuksen päädyssä takan kylkeen, valtaosan pituus 393-340cm. Naapurille näkyvät puolet laudoista on aiemmin huollettu ja niiden kunto on hyvä eli työ ei ulotu niihin. Nykyinen lauta on 20x100, mutta soveltuu myös 20x95. Aidan tukipaaluina 2 metallitolppaa, jotka ovat samalla terassin katon tukitolppia, niissä kiinni vielä puurimat, jotka kunnosta riippuen jos mahd. jäävät eli putsataan ja maalataan. Aidan ulkopäässä on puinen tukipaalu, josta alkaa jatkoaita. Jatkoaidan kevyt pesu, yhden laudoitusrivin lisäys alas ja yksi maalikerros. Jatkoaidan pit. 300cm, kork. 145cm. Jatkoaita on hyväkuntoinen ja pohjamaalattu. Terassi on tasamaata.

Lisäksi rinteessä sijaitsevaan, erilliseen, porrastettuun istutusalueeseen 2-3 tukipaalun (paalun pit. n. 1 m) laitto maahan ja alimman istutustason yhden reunalaudan vaihto. Rinteen maa on multa-soraa ja alla savea. Paritalo on loivahkolla rinnetontilla. Terassille pääsee kulkemaan ulkorappusia tai pihanurmea (ei kestä kovaa kulutusta). Auton saa parkkiin paritalon eteen tai viereiselle tontille.

Saisimmeko eritellyn tarjouksenne ao. vaihtoehdoille, kumpikin sisältäen jätteiden poisviennin ja siivouksen
a) työn toteutus sisältäen tarvittavat materiaalit
b) asiakas hankkii materiaalit laudat, kiinnikkeet, maalin, paalut ja toteuttajalta työ

Kummassakin pyydämme ilmoittamaan kokonaishinnan, joka sisältää ALV:n ja verot, matkakulut ja kaikki liitännäiskustannukset.

Milloin pystytte toteuttamaan työn ja kauan arvioitte kestävän?


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa