Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen remontti Turussa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

3 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

94

 Remontin toteutus

25.02.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Tarkoitus remontoida pienen suorakaiteen muotoisen kylpyhuoneen (n. 1,45 m x 1,80 m) lattia- ja seinäpinnat ja uusia kalusteet (allaskaappi ja allas, viereen korkea ja kapea säilytyskaappi, vessanpönttö tavallisesta seinämalliseksi, suihkuseinä+taivettava suihkuovi). Kattoon ei remonttia, valaistus toimiva nykyisellään. Suihku itsessään ehjä ja tarkoitus saada se siirrettyä uuteen kylppäriin. Samoin peili säilyy ennallaan. Mahdollisesti toiveissa seinään upotettu hylly shampoille ja muille purkeille.

Lattian materiaaliksi toiveissa mikrobetoni joka jatkuu seinäpintaan niin, että seinät pääosin päällystetään kalanruotoladotulla suorakaiteen muotoisella valkealla laatalla, saumaan suunnitteilla myös valkoinen väri. Lattiassa on säädettävä lattialämmitys.

Asbestikartoitus tehty jo aiemmin, ei siis tarvetta sille.

Asukkaat ovat helmi-maaliskuun vaihteessa matkalla muutaman viikon, eikä taloyhtiössä vessaa jossa voisi käydä remontin ajan, joten toivomuksena rempan ajoitus matkan ajalle. Toinen vaihtoehto olisi kesä 2019 kesäloman aikana.

Loppusiivouksesta voidaan sopia, materiaalit voi asukas hankkia myös itse, samoin kalusteet tarvittaessa.

Asunto sijaitsee 1. kerroksessa, ei tarvetta hissin käytölle.

Yhteydenotot mielellään urakkamaailman sisällä pikaviestitse, en voi töissä vastata puhelimeen. Ilta-aikaan joinakin arkipäivinä voi myös yrittää soittaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua