Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen ja WC:n vesieristys ja laatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Nokia

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

18.11.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Asbestitestit tehty, ei asbestia.

WCstä tulisi purkaa muovimatto lattiasta sekä purkaa pois kalusteet ja pinta-asennetut putket. Lattiaan vedeneristys ja laatoitus, seinien uudelleen maalaus. Uusi pönttö, uudet pinta-asenteiset putket, jotka WC:n oikeassa takareunassa nostetaan seinää myöden kattoon ja tehdään uusi läpivienti sieltä kylpyhuoneen puolelle. Alareunan läpivienti paikataan ja peitetään. Uusien kalusteiden asennus ja kytkentä. Peilikaappi, jonka päälle valaisin (kohta suunnilleen sama kuin nykyisellä valaisimella). Pistorasian vaihto uuteen modernimman näköiseen, mutta ei tarvetta siirtää tai muuten muokata sähköjä.

Kylpyhuoneesta vanhan laatan sekä sen alla olevan maton purku ja uuden laatan asennus tilalle. Lattiapinta-alaa noin 3,5m2, jonka lisäksi osalle seinästä laatoitus (n. 10m2 seinäointa-alaa) ja lopulle seinästä uudelleen maalaus. Suihku pysyy vasemmassa reunassa, sinne uuden suihkuhanan asennus, suihkuseinän asennus, viereen allaskaapin ja peilin asennus, valaisimen siirtäminen kattoon (sähköt saa tehdä pinta-asennuksena, seinä betonia eli ei tarvitse siihen jyrsiä koloa), pesukoneelle liitäntöjen tekeminen. Putket pinta-asennuksena ja läpivienti tosiaan vasemmasta nurkasta katonrajasta. Lattiakaivoon olisi mukava saada siistimpi kansi, mutta allaskaapilta (lavuaari + pesukone) saa tulla putki viemäriin pinta-asennuksena. Vanhat tulpatut viemärit tulisi piiloittaa laatan alle.

Maalit, laatat, valaisimet ja kalusteet tulevat työn tilaajalta, urakoitsijalta laastit, vesieristeet, putket yms rakennustarpeet. Voi tulla katselemaan, vesieristyksen töiden ja materiaalien osuus eriteltävä tarjouksessa, se menee taloyhtiön laskuun.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua