Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen ja erillisen wc:n remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

11 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

28

 Remontin toteutus

03.04.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kyseessä olisi kylpyhuoneen (ja saunan) sekä erillisen wc:n remontti.

Nykyään näissä on muovimatto seinillä ja lattiassa. Asunto on rakennettu vuonna -89 ja ovat siis alkuperäisessä kunnossa. Purku on täten helppo, mutta vesieristeet ym. pitää tehdä tämän päivän mukaisiksi. Pintamateriaaleiksi tulisi joko muovimatto tai laatta. Saunan seinät ja katto on sinänsä hyvässä kunnossa, joten niille voisi riittää hionta ja lakkaus (?), jotta saisivat vaaleamman sävyn. Mikäli näihin kuuluu laittaa uusia eristeitä, niin sitten tietysti purku ja uudet paneelit. Lauteet tulisivat joko entiset tai uudet peruslauteet, ei mitään ihmeellisyyksiä. Kylpyhuoneen puolella uusittaisiin suihku, hana+allas, wc istuin, peilikaappi (sis. tilan ainoan valon) ja korkea kaappi. Lattiakaivojen, putkien yms. osalta en osaa itse sanoa täytyykö niistä uusia jotain. Lämpöpatterin voisi myös uusia.

Erillisessä wc:ssä on siis myös muovimatto seinillä ja lattiassa. Tilassa on lattiakaivo. Seinät ja lattia menisi siis uusiksi. Lattiaan joko muovimatto tai laatta. Seinään esim. levy ja maalaus (?). Vanhan peilikaapin voi säilyttää. wc istuin menisi uusiksi. Mahdollisesti tulisi kaappeja tai muita säilytysratkaisuja.

Lisäksi vaihtoon menisi molempien tilojen ovet karmeineen ja listoineen. Ovet peruslaakaovia ja ei tarvitse olla roiskevedenkestäviä.

Hintaan tulee sisältyä jätteiden poiskuljetus.

Asunnon arvo on n. 100.000 e, joten kylpyhuoneremonttiin ei kannata satsata liikaa. Tärkeintä, että eristykset yms. on kunnossa ja materiaaleiksi ja kalusteiksi valikoituu hyvät, mutta edulliset vaihtoehdot. Tässä ei ole kyse ns. design-remontista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua