Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone + sauna (kaadon korjaus, lattialämmitys, pintojen uusinta) + wc:n (eri kerroksessa) saneeraus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Lieto

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.12.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Talo on rakennettu vuonna 1993 ja tilat ovat alkuperäisiä. Omistukseemme talo siirtyi 9/2017 ja kuntotarkastuksessa todettiin maakosteutta kellarikerroksessa, jossa kylpyhuone ja sauna ovat. Kuntotarkastusraportti ja lisää kuvia voidaan lähettää tarvittaessa. Kaikki pinnat uusittaisiin ja kylpyhuoneen kaato korjattaisiin (ei ole riittävä). Lattialämmitys pitäisi laittaa myös siten, että sitä pystyisi pitämään päällä myös kesäisin. Kuivaus yms. toimenpiteet tarvittaessa. Vesipisteiden ym. paikkoja ei tarvitse muuttaa. Emme tarvitse ylellisyyksiä ja meille riittää, että työ on tehty laadukkaasti laadukkailla materiaaleilla. Hyvä sisäilma on kaikkein tärkein asia.

Meillä ei ole varsinaista kiirettä saneerauksen kanssa ja haluamme, että pohjatyöt ja selvitykset tehdään huolellisesti. Kohdetta pääsee katsomaan sovitusti. Työn suorittajan odotamme olevan ennakkoperintärekisterissä.

Tarjoukset kirjallisesti, voi kyllä tietysti soittaa ja kysyä. Lisätuntien hinnasta haluamme myös kirjallisen tarjouksen (normaalisen tarjouksen yhteydessä).




Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua