Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone, sauna ja WC

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

33700 Tampere, Suomi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.11.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Vuonna 1987 valmistuneen rivitaloasunnon kylpyhuoneen, saunan ja erillisen WC:n remontointi. Aloitus mielellään vielä tämän vuoden puolella. Vesieristyssertifikaattia edellytetään. Asunnossa asutaan mahdollisuuksien mukaan remontin ajan, joten toiveena olisi remontin lyhyt kesto (n. kk).

Edellinen remontti tehty ilmeisesti 90-luvulla, jolloin ehkä asennettu uudet laatat vanhojen päälle. Kopolaattoja ei ole havaittu. Pintakosteutta ei ole mittauksessa todettu. Kylpyhuoneen koko 3,5 m2, sauna 2 m2 ja WC 2 m2.

Kylpyhuoneen vanha lattiakaivon paikka säilyy, mutta lisäksi tehdään kuivakaivo suihkun alle. Vesiputkien kulkua muutetaan ja katto paneloidaan uusiksi. Kattoon upotetaan led-valot. Lattiaan asennetaan sähköinen lattialämmitys. Seinät ja lattia laatoitetaan. Suihkuun asennetaan kaarevilla ovilla suihkunurkka. Pesukoneseinälle asennetaan taso, ja sen alle pesukone ja kaapisto. Rättipatteri nykyisen kaapin paikalle. Saunan panelointi, lauteet ja lattialaatta vaihdetaan. Selkänojaan asennetaan led-valot. Vanha kiuas ja saunan ovi säilyy. Väliovi vaihdetaan.

WC:ssä on laatat vain lattiassa ja allaskaapin ja peilikaapin välissä. Seinät ja katto maalattu. Ei lattiakaivoa. Lattialaatat vaihdetaan ja WC-istuimen taakse seinään vaakapanelointi. Kattoon upotetaan led-valot. Vanhat kaakelit poistetaan altaan ja peilikaapin välistä. Uusi wc-istuin, allaskaappi ja peilikaappi. Allastason päälle ja peilikaapin alle lasi roiskesuojaksi. Ei lattialämmitystä. WC:n ovi vaihdetaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua