Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kodinhoitohuoneen sisäpuolinen lisäeristys ja pintatyöt

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Kangasala

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

10.06.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Kyseessä on 60-luvulla rakennetun puurakenteisen talon päätyhuone. Tila on ollut alunperin puuvaja. Sittemmin 70-luvulla tila on otettu asuinkäyttöön ja sinne on valettu betonilattia, eristykset lisätty seiniin, kattoon jne. Nykyiset pinnat on peräisin 80-luvulta.

Nykyään tila toimii khh / vaatehuoneena. Ei vesipistettä. Kaksi vesikiertoista patteria seinillä. Sähköt on.

Nyt kuitenkin nähtävästi ajan saatossa betonilaatta on sen verran painunut, että lattian ja seinän liitokset valskaavat kylmää sisälle. Samoin muut nurkat ja yläpohjan liitoskohdat vaatisivat tiivistystä.

Talossa on painovoimainen ilmanvaihto.

Nykyinen rakenne: Seinissä tuulensuoja, 150mm puhallusvillaa ja höyrynsulku. Yläpohjassa eristeenä on purua+lisätty puhallusvillaa n 20 cm. Betonilattian päällä suoraan laminaatti.

Tavoitteena olisi purkaa pinnat itse. Urakkaan kuuluisi huoneen sisäpuolinen eristys ja höyrynsulut. Lisäksi IV-toiminnan varmistus, varsinkin jos foamilla tms uretaanieristeellä päädytään eristämään. Eli yksi tai kaksi IV-venttiiliä seiniin ja poistoilman varmistus.

Eristysurakan lisäksi mahdollisuus liittää urakkaan pintatyöt: Katto, lattia, seinät. Myös sähköpistokkeita järjestellään järkevämmin urakan aikana.

Urakkaan vaaditaan vanhan puutalon tekniikkaa tuntevaa ammatilaista, joka ei kaihda vinoja nurkkia ja osaa koolata sivut suoriksi järkevään rajaan asti. Tilaaja ymmärtää ettei vanhasta saa uutta pelkällä maalilla.

Paikalliset tekijät ovat tervetulleita tutustumaan kohteeseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua