Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kivitalon rungon pystytys

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

300 m2

 Sijainti

Iitti

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Kuvaus

Etsitään luotettavaa ja joustavaa pystytysporukkaa valuharkkorungon pystytykseen. Työ teetetään ensisijaisesti tuntityönä, ja aloitusajankohta on tulevana keväänä. Tilaaja hankkii kaikki materiaalit, telineet työkalut yms. Eli tarjouksen tulee sisältää vain työtä. Runko on tarkoitus saada vesikattovalmiiksi syksyyn mennessä. Tarjouksen tulee sisältää vähintään kaksi timpuria 5-7 kuukaudeksi.

Kohde on tilava kalliorinne tontti Iitin kunnassa (Kausala, Kouvolan ja Lahden välissä), ja perustukset tulee useampaan eri tasoon. Runko on pääasiassa Lammin eristeharkkoa sekä paikallaan valua. Välipohjat yhtä ontelotasoa lukuunottamatta liittolevyrakenteellisia. Kaikki katot tasakattoja.

Aikataulu on joustava ja tilaaja (sekä talkooporukka) osallistuu rakentamisen eri vaiheisiin. Urakoitsijalla on oltava vahva kokemus vastaavista kohteista ja kyky toimia myös neuvonantajana ja ohjaajana muulle rakennusporukalle.

Urakoitsijalta edellytetään referenssejä vastaavista kohteista sekä luotettava kumppani -status (tai dokumentit statuksen edellyttämistä kriteereistä, ei verovelkaa, vastuuvakuutus yms.). Työkielenä pääasiassa suomi, mutta myös viro ja englanti mahdollisia.

Optiona hyvän porukan löytyessä on töiden jatkaminen rungon valmistumisen jälkeen sisätöiden parissa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua