Kellarikerroksen kuivatus ja uudelleen kunnostus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 24 m2
Remontti toteutettiin 19.04.2020
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Vettä tulvinut kellarikerrokseen runsaan sateen ja kovalle rasitukselle joutuneen sadevesikaivopumpun vuoksi. Asunto on vuonna 1993 rakennetussa paritalossa. Toimittajalle toimitetaan kirjallinen mittausraportti poramittaustuloksista ja vahingoittuneista alueista ennen sopimuksen allekirjoitusta.

Ensimmäisessä vaiheessa tehdään kuivaus: Kastuneessa harkkorunkoisessa kellarikerroksessa sauna/pesuhuone/kodinhoitohuoneen purkaminen ja kuivatus(lattiapinta-ala 12 m2) ja askartelu/varastohuoneen sekä takkahuoneen kastuneiden seinien purkaminen ja kuivatus(arvio seinäpinta-ala 10m2). Lisäksi takkahuoneen, wc:n ja portaanalusvaraston lattialaatoituksen purkaminen ja kuivatus. Kastuneet kohdat mittauksen mukaan takkahuoneessa portaiden edestä, kodinhoitohuoneen ja wc:n kynnysten kohdalta (arvio lattiapinta-ala 12 m2). Purkaminen tehdään koko sauna/pesuhuone/kodinhoitohuoneeseen, mutta muiden tilojen osalta se etenee mittapisteiden ympäriltä ja arvio purettavista laatoituksista varmistuu työn edetessä.

Toisessa vaiheessa tehdään korjaus: Sauna(3m2)/pesuhuone(3m2)/kodinhoitohuoneen(6m2) tasoitus/vedeneristys/laatoitus/katon ja saunan panelointi. (Uusiokäytetään vanhat lauteet). Asiakas tilaa työmaalle tarvikkeet, kalusteet ja laatat (paitsi vedeneristystarvikkeet) toimittajan ohjeistuksen mukaisesti. Vedeneristys tehdään wc:n lattiaan(1,5m2) ja varasto/askarteluhuoneen kulmaseinään (seinäpinta-alaa 2-4 m2). Purettujen ja kuivattujen seinien pinnoittaminen. Vesipisteiden paikkaa säilyy remontissa nykyisillä paikoilla.

Työt tehdään kahdessa vaiheessa, koska tarvitaan erikseen niin purku/kuivatuskulut kuin uudelleen rakentaminen. Lopullinen tilattava työ voi sisältää vaiheen 1 tai 2 tai molemmat vaiheet. Tarvikkeet ja työn osuus pitää eritellä laskulla kotitalousvähennysten takia.Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa