Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

IV-suunnittelu ja toteutus Ruoholahdessa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

26 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

30.03.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Ilmanvaihtotyöt
Suunnittelutyöt

Kuvaus

Hei,

Omistan pienen asunnon (26m2) Ruoholahdessa, osoitteessa Selkämerenkatu 6 E 116. Asunto on vuoden 2017 aikana eriytetty omaksi asunnokseen isommasta asunnosta (E 117) ja palautettu näin talon alkuperäisen pohjapiirustuksen mukaisesti kahdeksi asunnoksi.

Jo talon rakennusvaiheessa 90-luvulla asunto muutettiin ensin päiväkodiksi ja sittemmin yhdeksi isoksi asunnoksi kunnes se siis vuonna 2017 muutettiin jälleen kahdeksi asunnoksi. Muutostyön yhteydessä rakennettiin alkuperäisessä pohjapiirustuksessakin näkyvä seinä, joka erottaa jälleen kaksi asuntoa toisistaan.

Asunnoilla oli ennen vuotta 2017 yhteinen ilmastointi, mutta tehdyn muutostyön jälkeen omaan asuntooni (116) suunniteltiin ja toteutettiin oma ilmastointi.

Asunnon sijaitsevat kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa ja niillä on ulkoa oma sisäänkäynti. Tämä käy parhaiten ilmi oheisesta pohjapiirustuksesta. Ulko ovesta tullaa sisälle n. 5 neliön kokoiseen tuulikaappiin, josta on kulku molempiin asuntoihin (E116 ja E117).

Lopputarkastuksen yhteydessä kävi ilmi. että tuulikaapin ilmastointi on vielä yhteydessä isomman asunnon (E 1117) ilmastointiin. Koska tuulikaappi muodostaa nykyisellään oman paloalueensa, on myös sen ilmastointi suunniteltava ja toteutettava toimimaan uudella tavalla. Pyydän tarjoustanne tuulikaapin ilmastoinnin suunnitelmasta. Oheisista kuvista ilmenee asuntoihin talon rakennusvaiheessa toteutettu ilmastointi sekä omaan asuntoni vuona 2017 suunniteltu ja toteutettu ilmastointi.

Annan kohteesta mielelläni lisätietoa.

Yst. terveisin,

Ilkka S.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua